View Full Version : fire bird
חונה לי מתחת לבניין פונטיאק Firebird אדומה
מישהו מכיר את המכונית ויכול לתת קצת פרטים עליה ?..
למכונית יש 6 ספרות בלוחית הרישוי היא צריכה להיות משנת 70 עד 80 לא?
משהו מדהים..
http://www.prestage.com/RacingPhotos/Photos-LV-6-10-00/NETO--Pontiac-Firebird.jpg
זאת התמונה הכי קרובה למכונית המדוברת שמצאתי..
אהאה ושלא יהיו לכם טעויות זה לא אני בתמונה!! :lol:
מה שיש לך בתמונה זה הדגם משנות השישים.
באמצע שנות השבעים היא נראתה ככה:
http://www.iwaynet.net/~gl&lisk/76ta.jpg
ובסוף שנות ה-70 ככה:
http://www.eden.rutgers.edu/~pstuart/ab2/i/TAmodel.jpg
firebird
69...
יש כזו במועדון שלנו mci
ידנית כמעט 500 סוסים בועטים י
מכונית מדהימה . . . . . אבל אתה חייב לקנות אתה באר נפט . . . . .
השאלה איך אתה מתנהג עם הרכב...
וגם אם אתה מרבה לנסוע איתו...
השאלה איך אתה מתנהג עם הרכב...
וגם אם אתה מרבה לנסוע איתו...
אפילו בלי ללחוץ הוא יאכל לך מספיק דלק, ככה זה המנועים הגדולים והטפשים של האמריקאים.... בדיוק כמו לארי קוביאק (מפרקר לואיס), גדול טיפש יחסית חזק ואוכל הרבה
ואם אתה לא מרבה ליסוע איתו, מה הטעם שקנית נעליים חדשות ואתה לא הולך איתן?
רב ודוקטורט בנושא v8 הישר מדטריוד...
תפסיק לבלבל.... אפשר להגיע לצריכת דלק בעיר כמו כל סובארו אימפרזה ואני לא מתכוון לטורבו
אתה מתכוון שאפשר להגיע לזה כששני תאילנדים דוחפים אותך מאחורה והמהירות המקסימלית 20
אין חכם כבעל הנסיון...
קודם תחזיק כזה רכב אחרי זה תבלבל את המוח
אם הינך מדבר מניסיון, ואומר שאפשר להנות מהמנוע הזה בצריכת דלק של אימפרזה רגילה, אני מוריד את הכובע.... מודה בהפסד, ולומד משהו
יובל
אימפרזה אוטומתית רגילה...
ובכל מיקרה תערוך בדיקה ... נהיגה נכונה וחסכנית ושמירה על אנרציה של הרכב תעשה בעיר 1 ל 9 בכייף אם לא יותר....
בנהיגה טיפה יותר אגרסבית תיהיה מתחנה של דלק...
אבל הטיסה בהתאם.........
אימפרזה אוטומתית רגילה...
ובכל מיקרה תערוך בדיקה ... נהיגה נכונה וחסכנית ושמירה על אנרציה של הרכב תעשה בעיר 1 ל 9 בכייף אם לא יותר....
בנהיגה טיפה יותר אגרסבית תיהיה מתחנה של דלק...
אבל הטיסה בהתאם.........
אימפרזה אוטומטית לא ידועה בחסכנות דלק :P
אגב אני לא רואה את הכיף בנהיגה לא אגרסיבית כשיש לך כל כך הרבה סוסים מתחת המנוע,
אבל אין טעם להמשיך בדיון, לדעתי אני הבנתי את כוונותיך ואתה את שלי, אם אתה בכל זאת רוצה להמשיך עדיף בהודעות פרטיות/ICQ מאשר לבזבז דפים מהפורום
18592928 ICQ
יובל
כל מי שמסוגל לקנות כזה דבר בכלל לא צריך לחשוב על צריכת דלק.
ומי שכן סביר להניח שאין לו את האמצעים להחזיק אותה.
אתה חושב שמי שקונה איפרזה טורבו חושב על כמה דלק היא תעלה לו?!? לא, כי הוא יודע שהיא באה יחד עם סכו"ם כדי לאכול דלק כמו אחרי צום יום כיפור..
ודבר נוסף אם אתה קונה כזו בהמה מה הטעם לנסות לחסוך איתה דלק?!? אתה רוצה חיסכון בדלק קנה כל רכב דיזל פשוט. קנית בהמה סטייל אימפרזה או קורבט? תהנה ממנה ואל תחשוב על דלק. כי ברגע שתתחיל לחשוב על הדלק תפסיק להנות ממנה והרי בשביל זה קנינו אותה מלכתחילה לא?
ראלימן
קובי הוא דוגמה לזה שהוא ממש נהנה מהאוטו בלי ללחוץ רוב הזמן ( דגש על רוב הזמן ) ןכיף
ולא חסרים אנשים שהעדיפו לקנות אוטו ספורטיבי או אספנות ישן מחרא חדש ללא נשמה בשביל הכיף וחיים די קשה ( לא מהיד לפה ... אבל לא כדי ללחוץ כמו כל הילדים כל יום וכל רמזור כשאבא משלם )
בעיקרון, אני תומך בראלימן
לא הייתי קונה אוטו ספורטיבי באשר הוא בלי ללחוץ, קשה להפיק הנאה ככה
במיוחד לא בקיצוניות של חיסכון כמו שתיארתם
אבל שוב, אין טעם לדיון הזה כל אחד בדיעה שלו, וזה מה שיש
יובל
ישנם בראשון לציון 2 כאלה
בהזדמנות אני יקח את הדיגיטלית ויצלם
יש בראשון את הדגם המעוגל בצבא שחור מחודש חיצונית ופנימית
ויש את הדגם עם הפנסים הבילטים ותחת יוצא כמו ספויליר עם צבא מקורי וריפוד עור מקורי-- שניראה על הפנים ומפנים
אז ככה...
מנוע 8 צילינדר קטן אוכל פחות ממנוע 4 צילינדר.
עשיתי הרבה ק"מ על מוסטנג מודל 70 - מדגם גרנד והוא היה יותר חסכוני אפילו מהסובארו ליאונה שלי (גיר רגיל 4X4)................הכל בתנאי שלא תלחץ כמו בפיאט.
ברכב עם מנוע כזה מי שיודע מה הוא עושה נהנה מהמומנט של המנוע, ולא מיחס הדחיסה.
ומאוד לא מומלץ לתת גז על כביש רטוב פרפרפררפרפרפרפרפררפרפרפרפר :evil:
אם תחזור להודעתי תראה שהשם "קובי" לא הוזכר שם בכלללל!
האיש בהתחלה שאל על צריכת דלק של כאלו בהמות. ענו לו. ואני גם הוספתי שאם שואלים על צריכת דלק של כזו מכונית אז כנראה שאין לו דרך להרשות לעצמו מטחנות דלק שכאלו.
ראלימן
בבקשה תבדוק אים בעל הרכב מעוניין למכור?
תודה :wink:
תבדוק אם הוא מוכר!.
אני אשמח לאיזה סם(דוד)פלצת ליד הבית.
חברי'ה !
הרי ידוע ויודע כל מי שרוכש רכב אמריקאי, בין אם חדש ובין אם ישן(בעיקר ישן)
שחסכנות דלק לא תהיה פה...
אכן אם הרכב מכוון כמו שצריך, הצתה כמו שצריך, וקרבורטור נקי ומכוון, אפשר ליסוע רגוע
ולא לבזבז !
כי מי שיודע בפתיחת מצערת מלאה ברכב שמצוייד ב בקרבורטור 4BBL ,שתיית הדלק היא לשוכרה, וההמראה בהתאם :twisted: !!
*אחרי שהתקנתי את הקרבורטור המשופר דווקא ! השתפרה לי צריכת הדלק, כמובן שזה הפוך במצבי WOT או בעברית, בפתיחת מצערת מלאה, שאז הוא בנוי לביצועים !!
והכי חשוב...בעיר ממש כיף לנהוג רכבים אלה בסלדים הנמוכים !
וליהנות מנהיגת מומנט אמיתית !
לחוש בצבירת תאוצה שלא קשורה ישירות לסל"ד כמו ביפניות .
אין טוב מזה !
וכשנכנסת המשכורת - - -אפשר לפרפר קצת :wink:
אוף...
אני חולה על אמריקאיות, למרות צריכת הדלק הנוראה.
אבל אין לי תקציב... :cry:
ב 3000 שקל אני לא יוכל לקנות כלום...
נפתח איזה אקסטזה..........
תגיד..... V8DRIVER
מה רכבך אם אפשר להתענין?
שלום.
אז ככה, בסה"כ מדובר בביואיק ריגל שנת 82' 2 דלתות, ואם אני לא טועה רכבי הוא מהדגם המפואר ביותר שהיה לריגל בשנה זו, שכן 2 הכסאות הקדמיים הם חשמליים, בקרת שיוט כמובן שיש (ומי שישאל אם זה גם עובד יחטוף סטירה :fist: ).
אבל זה פחות מעניין...
מנוע חמש ליטר של שברולט קפריס שהיה הזרקה במקור.
קרבורטור של חברת Edelbrock בקצב זרימה של 600CFM.
בנוסף פילטר פתוח 14 אינץ' של חברת K&N.
מערכת פליטה צינור אגזוז מוגדל (לא זוכר כמה) שבוצע אצל "סלינאס" בחולון.
בתוספת דוד אגזוז פתוח של חברת FlowMaster.
גיר תיבת הילוכים קלאסית - Turbo Hydramatic 350c.
אולי אחליף לגיר TH-700.
וזהו בעצם ....יש לי עוד דרך ארוכה בשיפור הרכב.
למי שתוהה לגבי תיבות ההילוכים האלה, כתבתי הסבר קצרצר בפורום אספנות,
נושא ההודעה היה "דרוש גיר 350 או 700" או משהו כזה....
בברכת פירפור שמח.
V8Driver. :vamp:
ירין אלקיים
27/10/02, 12:13
הייה היה לי רכב כזה מכרתי אותו ב10000 שח והסיבה לכך שאם הרכב היה מתחשב בי מחוץ לעיר הוא היה שוטה לי 1/5 ובתוך העיר היה יותר משתלם להשכיר מונית ספישייל ליום שלם (יותר חסכוני) אני מדבר איתך על רכב ששוטה בעיר כמעת 1/2 1/1 ובימים טובים 1/3 חשבתי בהתחלה שזה כיוון כרבורטור אבל לצערי טעיתי. זה רכב יפיפה עם גג T מהיר מאוד שהסכלה של המהירות עולה הסכלה של הדלק יורדת באותה מהירות. בקיצור אתה צריך מניות בחברה של דלק. לא שאני לא כי אני נוהג ביומיום על גייפ של קרייזלר משנת 78 cj5 עם אתה מכיר יש לו מנוע 4300 בנזין וזה לא מצחיק לקבל את החשבון של הפזומט בסוף החודש. השאלה אם בשביל פוזה שווה לך לפשוט רגל???
משהו ראה פיירברד בצבע צהוב שחור ברחובות????
הייה היה לי רכב כזה מכרתי אותו ב10000 שח והסיבה לכך שאם הרכב היה מתחשב בי מחוץ לעיר הוא היה שוטה לי 1/5 ובתוך העיר היה יותר משתלם להשכיר מונית ספישייל ליום שלם (יותר חסכוני) אני מדבר איתך על רכב ששוטה בעיר כמעת 1/2 1/1 ובימים טובים 1/3 חשבתי בהתחלה שזה כיוון כרבורטור אבל לצערי טעיתי. זה רכב יפיפה עם גג T מהיר מאוד שהסכלה של המהירות עולה הסכלה של הדלק יורדת באותה מהירות. בקיצור אתה צריך מניות בחברה של דלק. לא שאני לא כי אני נוהג ביומיום על גייפ של קרייזלר משנת 78 cj5 עם אתה מכיר יש לו מנוע 4300 בנזין וזה לא מצחיק לקבל את החשבון של הפזומט בסוף החודש. השאלה אם בשביל פוזה שווה לך לפשוט רגל???
מה גודל מיכל הדלק שלו ?
משהו ראה פיירברד בצבע צהוב שחור ברחובות????
לפעמים מסתובבת ברחובות קורבט סטינגריי צהובה שחורה. ראיתי אותה חונה כמה פעמים באיזור בתי הקפה בהרצל.
vBulletin® Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.