Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהוא ראה, מכיר מישהוא שיש לו, יש לך בעצמך טרקטור ישן לא משנה באיזה מצב אפילו אם הוא קבור בתוך ערמת חול גדולה או בתוך שיח גדול גם עם חסרים חלקים והוא עומד אצל סבא שלך במחסן כבר 20 שנה צור איתי קשר בהודעה פרטית או פה בתרד בבקשה

פורסם

לפני כשנה, בקיבוץ אילון, באיזור גן הפסלים/מקלט יש חלקה מיוערת קטנה; בפנים עומד לו Holderמשנות ה- 50 להערכתי. פעם היה לי כזה מפרקי עם הינע 4x4. בעיקרון, ראיתי כבר הרבה טרקטורים ישנים עומדים, יש עדיין הרבה בארץ! כך מי שרוצה להכנס לתחום ימצא בקלות, יחסית למי שרוצה לשפץ אוטו או אופנוע, אבל: בדרך כלל נתקלתי בתשובות של "אני הולך לשפץ אותו...", כאשר ברור שזו התשובה שהוא אומר כבר שנים לכול השואלים, מכיר את אלה? ובנתיים הכלי עומד ונרקב... בקיצור: תנסה בקיבוצים.

בהצלחה.

נזכרתי: האחרון שראיתי היה בקיבוץ צאלים, השנה. מאסיי פרגוסון 35 משנות ה- 40 או ה- 50. במצב

מ ק ו ר י ...

פורסם

במושב כפר - מע"ש ליד פ"ת משפחת " פישר " יש להם טרקטור בחצר שלפי ידיעתי הוא שלם מפחינת חלקים.

אני לא יודע איזה טרקטור זה? אבל יש לו 3 גלגלים והם מברזל .

כדאי להניע אותו מסובבים מעייו גלגל שמחובר למנוע מהצד.

טוב אני לא מבין גדול בטרקטורים אבל רציתי לתת כמה שיותר

בהצלחה

ירון

פורסם

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני בעצמי מתנדב במוזאיון מסויים ככה שאני לא צריך מידע ממוזאונים אחרים.

אבל אמרתי שאולי למישהו מפה יש איזה טרקוטור או שהוא יודע על מישהו שיש לו ויוכל לעזור לנו להגדיל את האוסף.

אני לא נמצא כרגע בבית אז אם אחד המנלים יוכלו לשנות לי את הכותרת אודה לו מאוד.

תום.

פורסם

באיזה מוזאון אתה מתנדב?

בקיבוץ שלי יש פורדסון משנות ה50 אבל לא נראה לי שיותרו עליו (עדיין מניע).

אם יש משהו קרוב אלי אני אשמח לבא לעזור לפעמים(אני משפץ חיפושית ) אני מאזור אשקלון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום, בתוך בסיס ח"א במשאבי שדה בכניסה לגף רכב עומד כאנדרטה לשום דבר טרקטור זעיר ומשורשר לפי דעתי משנות ה-30 לא מוכן להתחייב, אבל שווה לנסות . בהצלחה!!!

• תוכן חדש...