Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצב הפרוק של היורופה שלי איטי משהו, אבל קבוע.

לפני מספר שבועות עלה בידי לשחרר סוף סוף את הגלגלים, 4 חודשי WD40 ומכות פטיש עדינות שיחררו לבסוף את הברגים שהסתובבו רובם ככולם בשמיניות.

היום הוצאתי את האגזוז ואת צינורות המים הנמצאים באזור המנוע (מוקפים בלבן). כל בורג עולה לי במאמצים רבים, הכל תפוס, חלוד, עדין ושביר, אבל לאט לאט הכל יפורק ואני מקווה למצוא עד הקיץ מישהו שידע לעשות את עבודת הפיברגלס. התמונה הרביעית נותנת מבט אחורי של המרכב מאחור של הרכב כפי שזה אמור להיות בסופו של דבר. אצלי, נכון לעכשיו, הכל שבור שם.

מספר תמונות להנאתכם, המנוע עם הצינורות שהוצאתי, הרכב מאחור והרכב מלפנים עם ספר הרכב על הפרונט.

szzPCDV0005.JPG

zzPCDV0011.JPG

zzPCDV0013.JPG

bodyrear.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאמי

איזה מקום נהדר לעבוד בו

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
תמשיך לעבוד בסבלנות - זה ישתלם.

רק שלא תשכח בסוף מאיפה יצאו כל הברגים והצינורות :-) (קרה לי פעם :oops: )

תודה על העצה/אזהרה, בגלל זה כל דבר מצולם מכל כיוון ונרשם לפני שאני מוציא אותו. :wink:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

שלום.

הרכב הזה היה שיך ביזמנו לבחור בשם דביר מראשל"צ ואני שיפצתי את המנוע והגיר שהם מתוצרת רנו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היי יובל!

אני שמח לשמוע על התקדמות!

כל הכבוד לך, בסופו של דבר תהיה לך "צוקריה" אמיתית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אוי, הקנאה...הקנאה... הכאבים הבילתי נסבלם..... הכאבים בחזה..............

אין לך מושג עד כמה אני מקנא ומצד שני, מאושר שהרכב קיבל בית טוב, בהצלחה בשיפוץ.

כמו שכבר ציינתי פה, הייתי אמור לקנות לפני 9 שנים את אחותה התאומה (השחורה שנהרסה בתאונה, אני מבין שזאת האדומה,נכון?), ובסוף קניתי את המנטה i200. שמח מאוד בחלקי, אבל מאוד מצטער על הלוטוס.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מר יובל (מורי מלמדי ובימאי) מה המצב????

אני במקומך מלמד את החניכים בכפר הירוק את הטקסט של השיחזור של הרכב ולאיפה כל חלק הולך במקום ההצגות שהיתה מביים אותי שם.

(שלא תבין לא נכון עד היום אני עדיין מחכה לקבצן של מולייר שנתת לי בו את התפקיד הראשי :-) )

ובהצלחה בפרוייקט.

נ.ב. אם יש לך מה לעשות עם מנוע של טרנספורטר עם שני קרבורטורים במצב עבודה (בדיוק כמו של הפורש 914/4 שהיה מורכב על שלי לפני שמכרתי אותה תישלח לי הודעה בפרטי)

ירין אלקיים

פורסם
מר יובל (מורי מלמדי ובימאי) מה המצב????

אני במקומך מלמד את החניכים בכפר הירוק את הטקסט של השיחזור של הרכב ולאיפה כל חלק הולך במקום ההצגות שהיתה מביים אותי שם.

(שלא תבין לא נכון עד היום אני עדיין מחכה לקבצן של מולייר שנתת לי בו את התפקיד הראשי :-) )

ובהצלחה בפרוייקט.

נ.ב. אם יש לך מה לעשות עם מנוע של טרנספורטר עם שני קרבורטורים במצב עבודה (בדיוק כמו של הפורש 914/4 שהיה מורכב על שלי לפני שמכרתי אותה תישלח לי הודעה בפרטי)

ירין אלקיים

זה מנוע עם מגדל נשם פתוח?

איפה ה 914 עכשיו???

מה המחיר של אחת כזאת אם מותר לשאול?

• תוכן חדש...