Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה/ ג'ילרה 50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כשהיינו בני 16-17, לפני כ 25 שנה , בטרם היו הסוזוקים, הימהות והקאוואסקים - היו ההונדה והג'לרה 50 סמ"ק .

היה זה האופנוע האולטימטיבי שכל יבחוש בן שלולית, שהיה מרכיב טינאייג' יפיפיה מאחור , היה מרגיש גבר שבגברים -מינימום ג'יימס בונד.

ההונדה 70-73 היו בשחור בלבד ומשנת 74 היו בשלל צבעים .

בעקבות החרם הערבי, הופסק ייבוא ההונדה בשנת 75 לערך וחודש כעשור מאוחר יותר.

הגילרה הציצה שנית בשנת 82/83 עם כלים אדומים יפיפהים שהודחו מהכביש עם הגיעם של הסוזוקים 50 בשנת 84 /85 .

גם כאן ניטש ויכוח נצחי מה יותר טוב ההונדה היפנית או הג'ילרה האיטלקית .

האמת - לא זוכר . אבל אשמח מאוד לחדש את הקשר עם הונדה או ג'ילרה 50 מראשית שנות השבעים.

אז... אם מישהו רואה או מכיר - אנא דווחו !

תודה.

יניב

פורסם

אה, סליחה!

מלך הכביש הבלתי מעורער היה הפוך קוברה (נדמה לי שככה קראו לו), רפליקת דוקאטי שהאגדות אמרו שהגיעה ל-100 קמ"ש!

היו ממש ממש מעט כאלו על הכביש אבל הם היו הדבר!

פורסם

מה עם הוספה 50? מה זה רק הונדה וג'ילרה היו אז?

לי היתה וספה 50 כחולה יפהפיה מודל 76 שהשיגה בקלות כל הונדה (אבל לא ג'ילרה).

ובל נשכח את הטוסטוס המופלא של ICM בעל שני ההילוכים.....אותו אפשר היה להשיג בהליכה.

אם תמצא הונדה 50 , יש לי במחסן של ההורים את הניקל צד של מיכל הדלק וגם סמל מקורי.

נמרוד

פורסם

האם מישהו מיכם זוכר את האופנוע ה50 סמ"ק העונה לשם ז"קס.היה לי כזה שנת 84

אופנוע אדום לבן שהיה חזק מאוד היה מגיע ל100 קמ"ש.ואם באופנעים 50 סמ"ק עסקינן

אז שכחתם את הפנטיק האגדי שהיה עושה יותר רעש מאשר נוסע.ואיפה אופנועי הבנלי ה354 וה654 של אותה תקופה?האמת שלא מיזמן ראיתי באחד העיתונים בנלי 654 למכירה ואם אתם שואלים אותי זה כניראה היחידי בארץ!

ג

פורסם

שכחתם את הגדול מכולם - הטילון!

לאבא שלי היה כזה, לארבינקא היה כזה, למי לא?

מישהו ראה טילון על הכביש לאחרונה?

• תוכן חדש...