Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים.

בזמנו הרכבתי טבעות קישוט לבנות מגומי בין הצמיג והג'נט, לאחר זמן לא רב הצבע הלבן הפך שחור.

הסתבר שהצמיג מוריד צבע / חומר / או כלשהו אחר אל הטבעת, אשר נספג לתוך הטבעת הלבנה והופך אותה לשחורה/חומה.

האם יש לזה פיתרון???

האם יש חומר שניתן למרוח בין הצמיג לטבעת ובכך לבטל את הבעיה ????

יש לי טבעות חדשות - ואינני רוצה להרכיב אותן לפני שאמצא פיתרון.

תודה למשיבים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם תצבע בלכה את הצד האחורי הוא יהיה אטום יותר. מה שמגיע מליכלוך וכביש אין לך הרבה מה לעשות. אם הטבעות מתפרקות אולי תצבע אותן עם ספריי לבן???

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אם תצבע בלכה את הצד האחורי הוא יהיה אטום יותר. מה שמגיע מליכלוך וכביש אין לך הרבה מה לעשות. אם הטבעות מתפרקות אולי תצבע אותן עם ספריי לבן???
תודה, אבל זה לא עובד.

ניסיתי לצבוע גם מבפנים וגם מבחוץ, תוך שתים עד שלש נסיעות החומר השחור של הצמיג שוב חילחל החוצה. צבעתי אפילו בהמרייט.

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אני לא מבין את הכוונה להרכיב טבעות? יש צמיגים יעודיים שבאים מהמפעל עם פס לבן... אחרים 1000 נסיעות הם נשארים לבנים...

אנא הסבר לי מה הכוונה.. תודה :)

למה? ככה!

פורסם
אני לא מבין את הכוונה להרכיב טבעות? יש צמיגים יעודיים שבאים מהמפעל עם פס לבן... אחרים 1000 נסיעות הם נשארים לבנים...

אנא הסבר לי מה הכוונה.. תודה :)

היי

אומנם ניתן להרכיב צמיג עם פס לבן, אך הוא יחסית נדיר ויקר.

לכן קיימת האופציה השניה, טבעת לבנה מגומי קשיח אשר מוכנסת בין הצמיג לג'נט.

מאחר והצמיגים ברכב שלי חדשים - אין טעם להחליף אותם לצמיגים אחרים עם פס לבן מוטבע.

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

אבי ידידי

אומנם בנושא הלכלוך אין לי תשובה , אבל התעוררה אצלי בעיה באותו נושא של הפס הלבן. בזמן הנסיעה ישנו רעש של איושה קבועה די מעצבנת שנגרמת לדעתי מהשיפשוף של הצמיג והפס הלבן יש לך רעיון איך לפתור את הבעיה?

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
אבי ידידי

אומנם בנושא הלכלוך אין לי תשובה , אבל התעוררה אצלי בעיה באותו נושא של הפס הלבן. בזמן הנסיעה ישנו רעש של איושה קבועה די מעצבנת שנגרמת לדעתי מהשיפשוף של הצמיג והפס הלבן יש לך רעיון איך לפתור את הבעיה?

נחום

היי נחום,

כמו אצלך , גם אצלי הפס הלבן דפק על הצמיג וממש שיפשף אותו עד כדי יצירת מדרגה.

אי לכך פתרתי לבינתיים את שתי הבעיות, הורדתי את הפסים . . .(או כמו שאמר מישהו "ירדתי מהפסים").

אבי.

המקום הנכון:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדרך כלל קל מאוד לנקות פסים לבנים בצמיגים. נסו להשתמש ב"רם" (דהיינו אותו החומר המיועד לניקוי שירותים) ובחתיכת בסקוצ' ברייט ובדרך כלל הפס יוצא לבן כמו חדש. ניתן גם להשתמש בחומר לניקוי ידים (של מוסכים) ןמברשת פלטיק ובסוף כמובן לשטוף במים נקיים.

מי שמכיר את המכוניות שלי יראה שכמעט תמיד הפס לבן.

גדרון

שלמה דן גדרון

פורסם
בדרך כלל קל מאוד לנקות פסים לבנים בצמיגים. נסו להשתמש ב"רם" (דהיינו אותו החומר המיועד לניקוי שירותים) ובחתיכת בסקוצ' ברייט ובדרך כלל הפס יוצא לבן כמו חדש. ניתן גם להשתמש בחומר לניקוי ידים (של מוסכים) ןמברשת פלטיק ובסוף כמובן לשטוף במים נקיים.

מי שמכיר את המכוניות שלי יראה שכמעט תמיד הפס לבן.

גדרון

תודה,

אך אינני מדבר על ליכלוך רגיל, אלא על לכלוך שחור שעובר מהצמיג אל הצד הפנימי של הפס, נספג בו ויוצא החוצה.

ולכן, גם אחרי ניקיון ו/או אפילו צביעה, לאחר כמה רגעים של נסיעה שוב הפס נראה שחור.

אבי.

המקום הנכון:

• תוכן חדש...