Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום,

בהרבה מקרים אני רואה שמספרי הרישוי נמחקים לפני שמעלים את הצילום של רכב בפורום.

מישהו יכול להסביר לי מדוע?

הרי מדובר ברכבים חוקיים, שמתגלגלים על הכביש עם המספר גלוי לעין כל.

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לחברי הפורום,

בהרבה מקרים אני רואה שמספרי הרישוי נמחקים לפני שמעלים את הצילום של רכב בפורום.

מישהו יכול להסביר לי מדוע?

הרי מדובר ברכבים חוקיים, שמתגלגלים על הכביש עם המספר גלוי לעין כל.

תודה - אבי.

אתה הייתה רוצה לראות את רכבך הפרטי מופיע באינטרנט עם מספר גלוי? אני לא חושב.

עניין בסיסי של פרטיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה הייתה רוצה לראות את רכבך הפרטי מופיע באינטרנט עם מספר גלוי? אני לא חושב.

עניין בסיסי של פרטיות.

היי

התשובה לשאלתך היא - כן.

שאלתי את השאלה מאחר והרכב שלי (בסמלון מימין להודעותי), מופיע עם מספר לא מחוק, ומישהו העיר לי על זה.

רק שלא הבנתי עדיין מה רע בזה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי

התשובה לשאלתך היא - כן.

שאלתי את השאלה מאחר והרכב שלי (בסמלון מימין להודעותי), מופיע עם מספר לא מחוק, ומישהו העיר לי על זה.

רק שלא הבנתי עדיין מה רע בזה.

אבי.

היי ,

אז לא כולם כמוך , אתה מיוחד :lol:

כל אחד ודעתו האישית.

בפורום נהוג לפרסם את הרכבים , כאשר מספרי הרישוי מחוקים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היי ,

אז לא כולם כמוך , אתה מיוחד :lol:

כל אחד ודעתו האישית.

בפורום נהוג לפרסם את הרכבים , כאשר מספרי הרישוי מחוקים.

גם אני אף פעם לו מחקתי את מספר הרישוי של האוטו שלי בתמונות שפירסמתי באינטרנט, ותמיד נראה לי הזה מנהג קצת מוזר. הרי האוטו נוסע עם מספר חשוף שכל אחד יכול לראות אותו, וגם חונה אצלי בחניה יומם ולילה במצב דומה. במה זה שונה?

mini-IM000004.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

דובר על זה בפורום, והעניין הוא שאם מישהו רואה את המספר של הרכב שלך והוא ''חושק'' בו הוא יכול עם קצת פרוטקציות להגיע אליך ולרכב שלך.וזה מה שרוב האנשים לא רוצים.

פורסם

צריך לקחת בחשבון עוד נקודה, לאדם שיש רכב שפג רישיונו והשכנים מתלוננים לעירייה כדי שיגררו אותו, עלול להיות מצב שבו אדם בפורום יעתיק את מס' הרישוי ויתן את שמו של בעל הרכב האמיתי (יקח את השם מהפורום) וזאת לצורך התחמקות מהצורך לעשות טסט לאוטו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
דובר על זה בפורום, והעניין הוא שאם מישהו רואה את המספר של הרכב שלך והוא ''חושק'' בו הוא יכול עם קצת פרוטקציות להגיע אליך ולרכב שלך.וזה מה שרוב האנשים לא רוצים.

אין שום הבדל אם אותו "חושק" יראה את הרכב נוסע על הכביש או חונה בחנייה של איזה קניון....

לדעתי די טפשי עניין מחיקת המספרים בכלי-רכב שאין להם שום בעיית חוקיות כגון מכוניות משופרות וכו'...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

1. בירורים ( ע"י פרוטקציות כמובן) יכולים להעשות עם המספר.

2. ניתן לשעתק רכבים (אם יש רכב מאותו סוג עם בעיות ברישוי )

3. לאנשים שהרישוי שלהם פג תוקפו ורוצים למכור למשל, אז יש חולרות שאחרי שיבררו היכן הרכב ומספרו כמובן יתקשרו להתלונן שהוא עומד שם בתקווה ללחוץ על הבעלים למכור.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
1. בירורים ( ע"י פרוטקציות כמובן) יכולים להעשות עם המספר. אז למה למחוק מספר מתמונה? מה ההבדל אם רושמים את מספר הרכב כשהוא נוסע בכביש?

2. ניתן לשעתק רכבים (אם יש רכב מאותו סוג עם בעיות ברישוי ) אז למה למחוק מספר מתמונה? מה ההבדל אם רושמים את מספר הרכב כשהוא נוסע בכביש?

3. לאנשים שהרישוי שלהם פג תוקפו ורוצים למכור למשל, אז יש חולרות שאחרי שיבררו היכן הרכב ומספרו כמובן יתקשרו להתלונן שהוא עומד שם בתקווה ללחוץ על הבעלים למכור.אז למה למחוק מספר מתמונה? מה ההבדל אם רושמים את מספר הרכב כשהוא נוסע בכביש/חונה ברחוב?

.....

(ברוך ביל גייטס על המצאתו: העתק-הדבק)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נראה לי שליתר ביטחון,אמחק את מספר הרשוי גם מהמכונית עצמה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
.....

(ברוך ביל גייטס על המצאתו=ההעתקתו: העתק-הדבק)

אבקש לדייק (אם כבר אז כבר...)

אם עוסקים בעניין של מיספרי רישוי "חשופים" אז ניתן להבין את הדאגה של אנשים כאשר מבקשיו להישאר לא מוכרים...

במדינה שאחוז הקומבינטורים בה גדול, ישכאילו שמעדיפים ללבוש גם חגורה וגם "שלייקס"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
.....

(ברוך ביל גייטס על המצאתו: העתק-הדבק)

ליאור.

בכביש כמות האנשים שרואה רכב X , ומשך הזמן - קטנים בהרבה.

בפורום אתה יכול לבחון כל רכב במשך שעות , ואם משהו מוצא חן בעיניך - לחפש את פרטי רכב.

חוץ מזה - לא פעם דנים בשרשורים באריכות על מה יש לזה מתחת למכסה המנוע וכו'.

מי שמחפש חלקים משופרים לקאמרו ויש לו גישה למחשב משרד הרישוי , ורואה תמונה של קאמרו בצבע חלודה עם מספר הרישוי - לא צריך הרבה כדי למצוא היכן הרכב מאוחסן...:idea:

• תוכן חדש...