Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו יש בארץ מ69 (?), לא נראה לי שאי פעם יובאו הדגמים האלה. יוצרו הרבה סוגים של מכוניות כאלה ביפן בשנות ה50 וה60, אך לא הגיעו לכאן. הדבר הקרוב ביותר הוא הקונטסה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

הסובארו הזו נקראת "360",על שום נפח מנועה,356 סמ"ק.היא יוצרה מ 58 עד שלהי שנת 70.הקדימה אותה ה K-111,שהיתה מכונית הנוסעים הראשונה של סובארו.ה 360 יוצרה ב 3 גירסאות הספק-14 כ"ס,21 כ"ס וגירסה בעלת שני מאיידים ניפרדים שסיפקה 31 כ"ס!הספרות 555 מציינות את קבוצת הראלי של סובארו,בה היא מתחרה עם האימפרזה טורבו...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אגב, אם כבר סוברו עתיקות:

מתי סוברו התחילו להשתמש במנועי VW? או שזה כבר היה מההתחלה ?

תודה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
סובארו יש בארץ מ69 (?), לא נראה לי שאי פעם יובאו הדגמים האלה. יוצרו הרבה סוגים של מכוניות כאלה ביפן בשנות ה50 וה60, אך לא הגיעו לכאן. הדבר הקרוב ביותר הוא הקונטסה.
סובארו כאן מ-69 וה-360 יובאה לכאן בשנים 69 ו-70.

אגב, אם כבר סוברו עתיקות:

מתי סוברו התחילו להשתמש במנועי VW? או שזה כבר היה מההתחלה ?

תודה.

לסובארו מנועי בוקסר שאולי נשמעים קצת כמו מנועי VW, אבל בזה מסתיים הקשר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המשותף למנועי סובארו ומנועי VW הוא שלשניהם מנועי בוקסר. ההבדל הוא שמנועי VW מקוררים ע"י זרימת האוויר ומנועי סובארו מקוררים בעזרת רדיאטור.

עם השנים VW זנחו את מנועי הבוקסר לטובת מנועים רוחביים בעלי קירור מים. ואילו סובארו נשארו נאמנים למנוע הבוקסר שלהם.

יש לציין שבחלק מדגמי אלפא רומאו ופורשה יש גם מנועי בוקסר מקוררי מיים.

אפשר למצא עוד כמה פרטים על ה 360 בשירשור מפגש סובארו.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ירון , אהלן זה קובי פיאט 500

מדובר בסובארו , יש אחת כזאת בת"א , אם הדבר מעניין אותך צור קשר ל- 03/5475455

להשתמע , קובי .

פורסם
הנה המקור ממנו הגיעו הבוקסר לסובארו (וישנו קשר קטן לפולקסווגן), בפיסקה "הפתעה קטנה",

ובלי קשר כדאי לקרוא את כל המאמר.

http://www.netvision.net.il/~dror/My_car/borgward/borg.htm

תודה!

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

שלום.

בשנת 1969 התחילו להביא לארץ מכוניות סוברו.

הדגמים הראשונים שהגיעו היו בקטנות סוברו 360 כמו שבתמונה מנוע אחורי 2 צילינדר קרור אויר,

אחרי הא 360 הגיעו דגמי R2 , אחרי זה התחילו עים מנועים מקדימה קרור מים בנפח 360, 560 700,1000 וגסטי.

לדגמים הבינוניום היו FF1 1100 בשנים 70 71 ו72 הגיעו FF1 1300 , ואחרי זה המבול.

אגב אני מכיר את כול הדגמים האלה מצוין עבדתי בחברה כמכונאי רכב בסוברו רמת-גן שהוא היה המוסך המרכזי לפני המוסך בהרצליה.

יש לי עדיין את כול הכלים הספצפים למכוניות האלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אפרופו סובארו ראשונה בישראל -אז הסוברו האמיתית הראשונה שהגיעה לישראל נימצאת במוזיאון של אורי סהר לא יודע את הדגם אבל הוא מיסחרי בדומה לסוברית המודרנית רק יותר קטן הרכב שלם אך לפני שיפוץ.

פורסם

חן ערב טוב!!!

שמח לשמוע על הידע שברשותך,אבל תיקון קטן,ה-k111 שמשנת 57 הוא רכב

משותף לסובארו ולחברה יפנית נוספת שאני יכול לבדוק למענך את שמה,ולא

הראשון של סובארו לבדה.

הרכב הראשון בסידרה אותו ייצרה סובארו לבדה הוא ה-360,שתחילת ייצורו

אכן החלה בשנת58 .

והערה קטנה גם לבן:כעובד סובארו לשעבר אתה אמור לדעת כי הff1 הראשונה

שנחתה בכבישינו היא משנתון 1968.

• תוכן חדש...