Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אסקורט 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כזה לקאפרי, אבל לא שמתי עדיין, מכוון שהמכסה שלי כ"כ חלוד, שבכל מיקרה אצטרך להחליפו, אז חבל על העבודה! והבאסה שבזה, שצריך לקדוח חורים, מה שמין הסתם לא תורם לעמידות נגד החלודה! ואזולאי, תקן אותי אם אני טועה, יש לך אסקורט יותר ישנה, ולא ברנדה כמו בתמונה, נכון? ועל האסקורט לדעתי הדבר הזה לא ייראה כ"כ מתאים, היא "עגולה" מדי, אבל כמובן, הכל עניין של הטעם האישי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לי כזה לקאפרי, אבל לא שמתי עדיין, מכוון שהמכסה שלי כ"כ חלוד, שבכל מיקרה אצטרך להחליפו, אז חבל על העבודה! והבאסה שבזה, שצריך לקדוח חורים, מה שמין הסתם לא תורם לעמידות נגד החלודה! ואזולאי, תקן אותי אם אני טועה, יש לך אסקורט יותר ישנה, ולא ברנדה כמו בתמונה, נכון? ועל האסקורט לדעתי הדבר הזה לא ייראה כ"כ מתאים, היא "עגולה" מדי, אבל כמובן, הכל עניין של הטעם האישי...

כמו שאפשר לקרוא מצד ימין האסקורט שלי משנת 71 ואני חושב על לשפץ אותה ולעשות ממנה אותו פשע (מגנזיום.ספויילר, עץ ריח, ועוד כל מיני צעצועים).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
כמו שאפשר לקרוא מצד ימין האסקורט שלי משנת 71 ואני חושב על לשפץ אותה ולעשות ממנה אותו פשע (מגנזיום.ספויילר, עץ ריח, ועוד כל מיני צעצועים).

אתה עושה אנטי-טזה למה שהרכב הזה מייצג* :wink:

*(את המשטרע)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תחפש באתרים שמתמחים בפורד. הספוילר הזה נקרא DUCK-TAIL, יעני בתרגום חופשי, זנב ברוז.

בהצלחה.יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה עושה אנטי-טזה למה שהרכב הזה מייצג* :wink:

*(את המשטרע)

חס וחלילה

אתה יודע שיש לי סובארו פשע אז יהיה נחמד גם שתעמוד לידה אזו אסקורט פשע (עם נעל מסריחה של תינוק תלויה מאחור).

Moshe Azulay

פורסם
בבקשה אין מה להשוות בין שני הרכבים הללו

הפורד תיעלב קשות

אוייייייייייייייייייייי

כמה שזה כואב (גם לי וגם לסובארו).

עכשיו בגללך הן רבות מכות בחניה!!!

Moshe Azulay

פורסם

אם כבר, תרכיב לו איזה ספויילר "עצבני"! :twisted: ומה עם האורות הרצים מתחת לגריל? -ת'אמת, רציתי לעשות את כל זה עם האסקורט הראשונה שלי (ז"ל), והיא עוד הייתה קופה! אבל בסוף השארתי אותה מקורית לגמרי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם כבר, תרכיב לו איזה ספויילר "עצבני"! :twisted: ומה עם האורות הרצים מתחת לגריל? -ת'אמת, רציתי לעשות את כל זה עם האסקורט הראשונה שלי (ז"ל), והיא עוד הייתה קופה! אבל בסוף השארתי אותה מקורית לגמרי...

אם אני לא אמצא ספילר אורגינאלי אני אאלץ להלוות ספויילר מאיזו STI

בקשר למנורות כבר יש לי אותן באיזה מקום.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...