Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי A112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אוטוביאנקי A112 junior שנת 81 במצב טוב מאוד (יד 1) אדומה ומדהימה !!

הבעלים לא יודע כמה הוא רוצה עליה, 4K הגיוני??

חיפשתי בפורום וקראתי קצת, הבנתי שצריך לבדוק את מצב השאסי, עוד מידע ממשהו ?!

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אם יש לך איזה סיבה אישית/ סנטימנטלית או רגשות גועשים לאוטוביאנקי,לך על זה (בתנאי שהיא כמובן באמת במצב טוב). אם כל הנ"ל לא משחקים אצלך תפקיד, תחסוך לך הרבה כאב ראש והוצאות ותקנה באותו סכום פיאסטה (אולי אפילו משנתון יותר חדש).

שוב פעם שם המשחק (כמו בכל מכוניות האספנות) הוא שכל מול לב.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תלוי אם אתה מחפש רכב לאיסוף או רכב לנסיעה יומית. כרכב יומי - יש אופציות טובות יותר כמו שבגירה אמר.

דעתי האישית היא שלאספנות, אלו המכוניות שצריך לחפש היום. מכוניות שמורות מאוד, על סף האספנות. המחירים ברצפה, ומי שמאמץ אחת כזו כיום, יכול להיות בטוח שערכה רק יעלה עם השנים. קח כדוגמה את ה 404 סטיישן שמוצעת למכירה כאן ב 15K. אני לא יודע בכמה תמכר בסוף, אבל היא כבר לא תעלה בערכה באופן משמעותי במצבה הנוכחי. אוטוביאנקי במצב נסיעה שווה 500-1000 ש"ח לכל היותר. אם מצבה מצויין, תוסיף עוד 1000. מכאן יש רק דרך אחת, והיא כלפי מעלה.

פורסם

הרכב נועד להיות רכב שני, יש לי חולשה לרכבים ישנים וקטנים (ואדומים).

ברור לי שלא מדובר במפלצת כביש חורכת אספלטים.

לאיזה כאב ראש אתה מתכוון? חלפים יקרים?קשים להשגה?

(אני מטפל ברכב בעצמי)

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

דעתי האישית היא שלאספנות, אלו המכוניות שצריך לחפש היום. מכוניות שמורות מאוד, על סף האספנות. המחירים ברצפה, ומי שמאמץ אחת כזו כיום, יכול להיות בטוח שערכה רק יעלה עם השנים.......מכאן יש רק דרך אחת, והיא כלפי מעלה.

כמו שציינתי, אם זה לשימוש יום יומי, לא רעיון כ"כ מבריק. לפני 20 שנה הן סבלו מבעיות אמינות וחלודה, השד יודע איך הן יתמודדו עם זה כיום.

אם כמו שציין ידידי המלומד, המטרה היא ספקולטיבית, תשכח מזה. אני לא מסכים לחלוטין וחושב שלאחר מספר שנים שמצב האוטו יתדרדר לאט לאט ומצב החשבון שלך כנ"ל אתה פשוט תזרוק אותו או תנטוש אותו ברחוב כמו שעשו בעלי מכוניות כאלה, לרוב.

אם אבל אתה נהנה מקטנות ואדומות ורוצה לנסוע מדי פעם וזה יעשה לך טוב, אז בהחלט. לא מדובר במחיר מטורף (אבל עדיין תנסה להוריד אותו) ואם האוטו במצב טוב אז קדימה, תתחדש ותהנה.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לידידה יש כזה והיאגרה בת"א ועבדת בנתניה. מיתוקף תפקידה היא נוסעת מון ברכב (לרמלה, ירושלים, פ"ת, ועוד...). וטוענת שהיא עושה טיפולים בזמן לרכב והרכב לא עושה לה בעיות בכלל היא מאוד מרוצה ולא מתכוונת למכור אותו.

יש לה את הרכב כ-10 שנים והיא יד -2. הרכב משנת 84 ועם מנוע 900.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

איך אתה יודע שהם סבלו מבעיות אמינות לפני 10 שנים?

המכללים המכניים של האוטוביאנקי אמינים למדי, וזה אחד המנועים הכי זולים לתחזוקה, חלקים יש בכל חור ומאד בזול, מכיוון שזה אותו המנוע שהיה ב-127 ובפנדה.

כמו כן הגישה והפשטות אידאלים לרכב שאתה מתכוון לטפל בו בעצמך.

האוטו חמוד מאד לנהיגה, המנוע חזק במפתיע, עקב האין משקל של האוטו (סביב ה-600 ק"ג), רק חשוב לא להשתולל מדי, כי יציבות הוא לא הצד החזק.

אם אתה מוצא אקזמפלר טוב ב-4, תחטוף.

לדעתי הביקוש לאוטו הזה רק יעלה, אני קיבלתי על שלי בזמנו הצעות של 6K.

פורסם

במידה ולא תקנה את האוטו צור איתי קשר

בטל 052-5525347 תודה אופיר

פורסם

אני אישית היית משלם 3K, אם הייתי ממש מת עליה אולי גם 4. ואני אוהב את האוטו הזה מאד.

המנוע כנראה ה 903 סמ"ק הוותיק של פיאט שהיה אפילו באונו בתחילתה, לא בעיה להחזיק, רק חבל שאין מזגן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לידידה יש כזה והיאגרה בת"א ועבדת בנתניה. מיתוקף תפקידה היא נוסעת מון ברכב (לרמלה, ירושלים, פ"ת, ועוד...). וטוענת שהיא עושה טיפולים בזמן לרכב והרכב לא עושה לה בעיות בכלל היא מאוד מרוצה ולא מתכוונת למכור אותו.

משה אזולאי.

היא מעוניינת למכור?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

משה אזולאי.

שטוטית.

רשום לך בפרוש שלא.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם
גם אני חולה על רכבים קטנים

הבעיה היחידה שלי שגובהי מטר ו91 ס"מ

בכח בכח

אירית

פורסם
גם אני חולה על רכבים קטנים

הבעיה היחידה שלי שגובהי מטר ו91 ס"מ

שיעשה לו סאן רוף מעל כיסא הנהג וישב עם הראש בחוץ. (מי שראה את הסרט "דאבל טים" עם ואן דאם ודניס רולדמן יבין על מה אני מדבר)

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...