Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל האספנים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי קורה לי הרבה שאני רואה את הרולס רויס השחורה בתל אביב!

אוקי אוטו מדהים!!!! אבל למה למה!!!?!?!?!? לעזעזל הבעלים לא משקיע בה לא צובע לא עושה כלום יש מלא שריטות בצד ימין של האוטו!!!!!! אגב הרבה זמן לא ראיתי את האוטו יכול ליהיות שהוא טיפל בה אבל הפעם האחרונה שראיתי אותו היא הייתה מוזנחת! אז מי שמכיר אותו שיגיד מה הסיבה ואם הוא מוכר.... אז בכמה?

פורסם
אוקי קורה לי הרבה שאני רואה את הרולס רויס השחורה בתל אביב!

אוקי אוטו מדהים!!!! אבל למה למה!!!?!?!?!? לעזעזל הבעלים לא משקיע בה לא צובע לא עושה כלום יש מלא שריטות בצד ימין של האוטו!!!!!! אגב הרבה זמן לא ראיתי את האוטו יכול ליהיות שהוא טיפל בה אבל הפעם האחרונה שראיתי אותו היא הייתה מוזנחת! אז מי שמכיר אותו שיגיד מה הסיבה ואם הוא מוכר.... אז בכמה?

אוקי קורה לי הרבה שאני יוצא לחצר ורואה את הבימר שלי חונה בחוץ!

אוקי אחלה אוטו!!! אבל למה לעזאזל אני לא משקיע בה לא מתקן את הרקבונות לא עושה כלום יש מלא קרעים בריפוד של מושב הנהג!!!!!!! מי שמכיר אותי יודע מה הסיבה וגם יודע שאני לא מוכר.

פורסם

OK, מה שמעניין בעניין - אני, למרות שמסתובב כל הזמן בת"א, אף פעם לא ראיתי את הרולס-רויס שחורה המדוברת, ראיתי דווקא לבנה כמה פעמים. אבל אתמול, בדיוק אחרי שקראתי את השרשור הזה והתבשרתי באופן החגיגי על קיומה, מה אני רואה במרינה של ההרצליה - נכון, הרולס רויס המדוברת! פעם שניה, שקורה לי צירוף מיקרים מוזר שכזה!:shock:

מצבה אכן רחוק מלהיות מושלם, אבל גם ממש לא זוואתי, ככה שאין יותר מדי סיבות לבכות, תהיו רגיעים:wink: ! בואו נגדיר את זה ככה: ממש לא הייתי מתנגד לקבל אותה במצבה הנוכחי!:wink:

מעניין, אגב באמת, כמה דבר כזה יכול לעלות עכשיו במצבו? (ולא, לא נראה לי, שהבחור מוכר אותו, אם כי לא דיברתי אתו).

אה, ואם כבר: :-)

אוקי קורה לי הרבה שאני יוצא לחצר ורואה את הקאפרי שלי חונה בחוץ!

אוקי אחלה אוטו!!! אבל למה לעזאזל אני לא משקיע בה לא מתקן את הרקבונות לא עושה כלום יש מלא חלודה בגג בצדדים ובכל מקום האפשרי!!!!!!! מי שמכיר אותי יודע מה הסיבה וגם יודע שאני לא מוכר. (סליחה מאסף, גנבתי לך את השירה:wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...