Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצורך פרויקט חדש, אני מחפש פרינז 1000 בכל מצב, מכל שנה, במצב סביר ומעלה. לא חשוב תקינות מנוע/מכאנית/מתלים וכו'.

רשיונות, חובה..... :)

בתודה מראש,

ליאור

054-4554944

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

למה פרינז? לנסיך בגרמנית אין ז' - זה פרינץ. כבר גרמת לחצי מהילדים כאן לומר פרינז..

בחתימה שלך כתבת נכון:

עכשיו נתרגל. לחזור אחרי:

פרינץ

פרינץ

יפה מאוד! שוב:

פרינץ

פרינץ

כל הכבוד!

:wink:

נמרוד

פורסם

לא יפה לנסות לעבור אותי בכמות הפרוייקטים :nono:

זה גורם לי להתחיל לחפש עוד פרוייקט...

שלום בית בסכנה :biggrin2:

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נמרוד, ישבתי שעות ותרגלתי והנה התוצאה:

פרינץ

פרינץ

פרינץ

נראה לי שהבנתי, מי אמר שאי אפשר למצוא רופא בדיוק כשצריכים אחד?:wink:

ואגב..... מישהו או שניים הבטיחו לי חלק או שניים לפרינץ.... (מישהו אמר שעון סל"ד? פנסי TT? :wink: )

אגב, הפרינז ה"ראשונה" עברה היום טסט, נפגש ביום שישי במפגש מועדון החמש :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

יאללה ליאור - תן גז........

יהיה מעניין לראות אותך נוסע במשהו שהוא לא אמריקאי

ויש לו "קצת" פחות מ 8 צילינדרים

והרבה פחות סוסים באורווה (האחורית, במקרה של הפרינץץץץץץץ)

דרך אגב, הדרך למיפגש מתחילה בשיירה של אבי את אבי את עמוס ואנוכי בע"מ (=לארק+מרצדס+קאפרי+אודי), 15:45 צ.רעננה

פורסם
יאללה ליאור - תן גז........

יהיה מעניין לראות אותך נוסע במשהו שהוא לא אמריקאי

ויש לו "קצת" פחות מ 8 צילינדרים

והרבה פחות סוסים באורווה (האחורית, במקרה של הפרינץץץץץץץ)

דרך אגב, הדרך למיפגש מתחילה בשיירה של אבי את אבי את עמוס ואנוכי בע"מ (=לארק+מרצדס+קאפרי+אודי), 15:45 צ.רעננה

קבענו, שימו פרינץ אחת בין המכוניות, 15:45 אני שם :)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
נמרוד, ישבתי שעות ותרגלתי והנה התוצאה:

פרינץ

פרינץ

פרינץ

נראה לי שהבנתי, מי אמר שאי אפשר למצוא רופא בדיוק כשצריכים אחד?:wink:

ואגב..... מישהו או שניים הבטיחו לי חלק או שניים לפרינץ.... (מישהו אמר שעון סל"ד? פנסי TT? :wink: )

אגב, הפרינז ה"ראשונה" עברה היום טסט, נפגש ביום שישי במפגש מועדון החמש :)

ליאור.

כל התרגולים האלה ומה קורה בסוף??? :shock:

התשובה באדום!

מוטי.

פורסם

היי, תראה אני לא יודע אם זה יעזור לך, אבל לפני שנה בערך ראיתי פרינץ בראש העיין עומדת הרבה זמן שם.

ואחת נוספת במושב חגור, אם זה מעניין אותך, צור קשר בפרטי ואני אשלח לך הוראות דרך !!!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אתה יודע מה אני סתם מתעצל, אז ככה:

ברה"ע: נכנסים דרך הכניסה של תחנת הדלק, מגיעים לרמזור ופונים ימינה, ממשיכים ישר עד למרכז גרמה, בפניה שלפני מרכז גרמה (היא בעצם ההתחלה של המרכז) ימינה, הפרינז איפה שהוא שם. תסתכל מימין ומשמאל, ותמשיך עם הכביש (הוא מתעקל שמאלה), אני מקווה שהיא עדיין שם.

למושב חגור אתה מגיע מצומת קסם, נוסע ישר לכיוון כפר סבא. עד שתגיע לרמזור תראה שלט ימינה לחגור, יש גם חוות סוסים בצומת הזאת, תפנה ימינה ותכנס תמשיך ישר והיא צריכה להיות שם על הכביש הראשי מצד שמאל.

שוב אני מקווה שהיא עדיין שם.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...