Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,כפי שכבר קראתם השבוע בפורום ,לפני כשבוע הלך לי פקום ראש במנוע של הסאאב שלי ,אחרי התלבטויות רבות והיתיעצות עם חברים מהפורום וחברים במוסכים שאני מכיר החלטתי לבצע את זה לבד ויהיה מה שיהיה .

טוב היום בצהריים אחרי יום עבודה קצר ניגשתי לרכב והנעתי אותו ,יש לציין שההנעה היתה קשה ,ובעוד המנוע עובד אני ניגש לחלקו האחורי של הרכב ואני רואה שמהאגזוז מלבד אדיי המים יוצאים שפריצים של מים בכמות גדולה ,הבנתי שהמצב חמור והתחלתי לפרק את הראשים ,לא לקח לי הרבה זמן בעיקרון בערך כחצי שעה והכל היה מפורק ,לתדהמתי האטם היה במצב ממש גרוע ואף חלק מהמעברים היו סתומים לגמרי במין תערובת של אבנית עם חלודה ,מכסי השסתומים היו מלאים בגיפה של שמן מהול במים בצבע אפור חום ,מה שעוד ראיתי ששלושה גומיות שסתומים שיש לי קרועות לחלוטין ודי היתבאסתי מזה כי אני לא יודע איך בדיוק מחליפים אותם ,למרות שיש מכשיר שמפרק אותם .

בקיצור יש לי כמה שאלות : האם אני חייב לישלוח את הראשים להשחזה או שאני יכול להשחיז לבד?(מישהו אמר לי פעם שראשים מברזל לא חייב להשחיז במכונה אפשר עם אבן השחזה במקדחה,האים זה נכון?)

ושאלה נוספת זה איך אני יכול לחלץ את הגומיות של השסתומים מבלי הרבה כאב ראש?

אני מצרף תמונות שצילמתי (למרות שבהתחלה לא היה לי חשק לצלם ולעבוד זה די מבאס ,ובכל זאת צילמתי )

sm_DSCF1023.JPG

sm_DSCF1025.JPG

sm_DSCF1024.JPG

sm_DSCF1026.JPG

sm_DSCF1027.JPG

sm_DSCF1028.JPG

פורסם

שלום עוזי וכול הכבוד...

יש לבדוק את שטח הראש לאחר ניקוי טוב אים הוא לא עקום או מעות אים הוא ישר לחלוטין איין צורך לישר שטח.

לגבי גומיות המובלים חייב לפרק את הקפצים ולהרכיב גומיות חדשות כמו כן רצוי מאוד ומומלץ לבצע השחזת שסטומים וליטוש תושבות במכון לשיפוץ ראשים.

בהצלחה בני ל.

אגב מב קורה לגבי השעון טורים?

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שי שלום

לדעתי !!

אין לך מה להתקשקש יותר מדי עם הראשי מנוע

האחד שצילמתה נראה בסדר{אני מתכוון למעברי מים}

תקח נייר שיוף ותנקה ידנית את כל שטח המגע בין הראש לבלוק {בשני הראשים ובבלוק } עד שתגיע למתכת נקייה ,אני אישית לא בעד שימוש בכלים חשמלים בגלל עדינות הנושא ובגלל שידנית זה סיפור של 30 דק מקסימום.

לגבי אטמי מובילי ש"ס אני מקווה שברור לך שאתה הולך להחליף את כולם אחרת חבל על העבודה שלך

שיחרור הש"ס היא עבודה קלה הניתנת לעשייה גם ללא המכשיר האורגינל כל שעליך לעשות הוא לקחת בוקסה שתשב יפה על הטבעת של הש"ס מקה קטנה עם פטיש על הבוקסה ושני הפינים משתחררים והש"ס בחוץ זה לא הכי יעיל כי להרכבה אתה צריך את המכשיר {צור אתי קשר אולי אני אוכל להלוות לך} על כל מקרה אחרי שפרקת את הש"ס על תבלבל בין המיקומים שלהם ותשקול אולי שווה לעשות "פורטינג" התאמה בין הש"ס לראש { אתה עושה את זה לבד עם משחה מיוחדת שמשייפת בעדינות} אם אתה צריך עזרה שלך לי הודעה תרגיש חופשי

ליאו

נ.ב צירפתי תמונה

1234.jpg

פורסם

בקשר לשאלתך הראשונה אני ממליץ בחום לעשות "שטח" לראש כלומר השחזה קלה ע"י מכונה מיוחדת ולא לעשות זאת לבד , מכיוון שיכולות להיוצר בעיות אטימה לאחר מכן שנית בהקשר לגומיות אין לי מה להוסיף ומה שנאמר נכון אולם אם יורשה לי לתקן את ההודעה הקודמת יש השחזת שסתומים ויש פורטיג לראש שני הדברים הנ"ל שונים ולכן אין להתבלבל בינהם ולפי מה שהבנתי הכוונה הייתה להשחזה

בכל אופן המלצה שלי כיוון שהראשים כבר בחוץ אני הייתי הולך על שיפוץ מלא ולא חוסך כמה שקלים כיוון שמה שזול בסוף יקר ומה שיקר בסוף זול

בכל אופן אשמח לעזור בכל מה שקשור אם תפנה אלי בה"פ אגב אני יכול להמליץ לך על בחור שמשפץ ראשיים הוא לא יקרן והוא עושה עבודה מעולה מניסיון

• תוכן חדש...