Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שבאמת רציני ומעוניין,אתן יותר פרטים בטלפון,הרכב במצב נדיר ושמור מאוד.

מחיר 26,000 ש"ח.

לא מעוניין בשום החלפות!

MVC-003S.JPG

MVC-011S.JPG

MVC-010S.JPG

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו לא אותה אחת שהייתה למכירה פה כבר שלוש פעמים?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
זו לא אותה אחת שהייתה למכירה פה כבר שלוש פעמים?

אכן כן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

זו לא אותה אחת מהכתבה ב"הארץ" אם אני לא טועה אז זה המספר שאני זוכר פחות או יותר. ככה נפרד ממנה? חבל!!!

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם
זו לא אותה אחת מהכתבה ב"הארץ" אם אני לא טועה אז זה המספר שאני זוכר פחות או יותר. ככה נפרד ממנה? חבל!!!
זו לא אותה אחת.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שכחתי לציין את מספר הטלפון שלי- 0544750367

הרכב מוצע למכירה במחיר מציאה שהוא 26000 ש"ח למצבו הנדיר ביותר!

לכל הקנאים והקשקשנים למיניהם שלא מבינים אז ,נמכרה אחת כמו שלי ב50000 ש"ח לא מזמן.

המודעה מדברת אל אנשים מבינים,עניינים,ורציניים בלבד,אז נא לא להתייחס לשאר.

כל טוב

פורסם
שכחתי לציין את מספר הטלפון שלי- 0544750367

הרכב מוצע למכירה במחיר מציאה שהוא 26000 ש"ח למצבו הנדיר ביותר!

לכל הקנאים והקשקשנים למיניהם שלא מבינים אז ,נמכרה אחת כמו שלי ב50000 ש"ח לא מזמן.

המודעה מדברת אל אנשים מבינים,עניינים,ורציניים בלבד,אז נא לא להתייחס לשאר.

כל טוב

איך זה שכל פעם מחדש אתה מצליח לעורר אנטגוניזם כזה ???

אולי תרגע כבר!

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

לפני משהו כמו חודשיים-שלוש חבר שלי הציע לך 25000 ש"ח על הרכב, לטובת רכישתו לשימוש בסדרת טלוויזיה ישראלית ולא הסכמת להתפשר. בזמנו ביקשת 30000. הוא דיבר איתך בטלפון ואמר לך שאם תהיה מוכן להתפשר על 25, תדבר איתו ואז אמרת שאתה מוכן להתפשר אולי ב-1000 או 2000, כלומר מקסימום 28000.

ואני שואל, מה אתה עושה צחוק??? עכשיו אתה מבקש 26000 ועוד אומר ל"רציניים בלבד"? אתה יודע על מי אני מדבר שפנה אליך, אין יותר רציני ממנו.

אותה סדרה רכשה בעזרתו מכונית דומה לשלך בצבע אדום במחיר דומה, אז כדאי שתשנה את הגישה קצת, היהירה ומתנשאת, אם אתה רוצה למכור אי פעם את האוטו שלך.

גל

פורסם

ובאותו עניין, עומדת קומבי/מיניבוס/טרנספורטר עם חלונות למכירה בתחנת הדלק שליד מכללת רייכמן בהרצליה, בכביש היוצא מצומת כפר שמריהו לכוון מזרח ומגיע עד שביב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ובאותו עניין, עומדת קומבי/מיניבוס/טרנספורטר עם חלונות למכירה בתחנת הדלק שליד מכללת רייכמן בהרצליה, בכביש היוצא מצומת כפר שמריהו לכוון מזרח ומגיע עד שביב.

תחנת סונול??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

החלטתי להגיב קצת על דברים שנאמרו כאן מחברה לא בוגרים ,רק מתוך כוונה להעיף את כל החסרי בגרות שיש כאן והקנאים למיניהם חסרי התקנה .

אם משהו מסויים מתעניין ברכב והוא רציני , בטח שלא מסכמים עיסקה בטלפון בלי לראות קודם על מה מדובר ונפגשים לראות את הרכב עם נסיעת מבחן,הרי זה ברור לא?זה העניין.

ישנם אנשים חסרי רמה ובגרות,שכנראה נשארו בכתה ט' כמה שנים טובות,והם עושים עסקת קנייה של רכב דרך הטלפון ,בלי לראות את הסחורה,בלי לנסוע עליה,רק על מנת להראות כמה הם מתוסכלים ממחשבות על הרכב,ואנשים אלה הם כאן בפורום.

ויש גם כאלה שחושבים שאנשים פראיירים,הולכים ללקוח מסויים שמחפש רכב אספנות,ומנסים להרוויח על גב המוכר אלפי שקלים לטובת עמלת רווח,אני לא מסכים עם זה במיוחד שמדובר בהסתרת העמלת תווך ובחוסר מתן האמת למוכר,שלא יודע שיש מתווך שמרוויח על גבו ומעלה את המחיר לקונה,זה שקר ובזיון ומרמה.

פנו אליי המון אנשים לגביי הרכב,אני לא זוכר קשקשנים אלה רק רציניים ,שבאמת באו לראות את הרכב ולא רק קשקשו על מחיר דרך טלפון מעיר אחרת באמצע הלילה,המחיר היה 30,000 ועכשיו החלטתי להוריד קצת זה הכל,הרי הרכב שווה הרבה יותר למצבו הנדיר והגיר האוטומטי ,זהו רכב מיוחד ולא נתקלתי עוד בכל הארץ ברכב מסוג זה במצב נדיר כמו שלו,אני יודע בדיוק מה הרכב שלי שווה ולא אמכור אותו בכל מחיר,ובטח לא לאנשים שלא ראויים לו .

וודאי שאין כאן יהירות ולא התנשאות,ומי שאומר כך כנראה מתוסכל מאוד ומקנא,זה מה שיש לי לומר לאנונימים למיניהם שמטרידים אותי,שימשיכו לאכול את הלב שהרכב לא שלהם.

דברים אלו נאמרו כדי לסנן אנשים לא רצויים ולא רציניים שמנסים לגרום לדברים להראות לא טוב ולא נכונים,ובטח לא מכוון שהם שווים התייחסות.

כל טוב

אבי

פורסם

לבנדר, התשובה חיובית. תחנת סונול בדרך מנחם בגין. כשנוסעים מזרחה מהקצה הצפוני של איילון זה על יד הצומת המרומזרת הראשונה (בגין/זבוטינסקי). הרכב נראה בבירור בשדה הצמוד לתחנה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...