Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מרגיש שצריך ממש לצעוק כדי שמישהו ישמע.

ל מ ה לא מעבירים את המפגש של יום שישי למקום פתוח ורחב?? אני לא מבין מה רע באחורי איצדיון רמת גן? שפע של מקום, אזור פתוח, וללא תשלום!!

ביום שישי האחרון, זה היה ממש על גבול השערוריה!

לא יתכן שאנשים יגיעו עם רכבים ויחזרו כלעומת שבאו, כי אין מספיק מקום!! או, אם רכב הצליח להכנס למתחם הפיצפון ורוצה לצאת, הוא ממש צריך הכוונה ועזרה רק בשביל לתמרן בין האנשים והמכוניות.

אז זהו, זו מחאתי.

אם אתם מרגישים כמוני, תגידו YES ואולי מישהו ישמע ויעשה משהו בענין.

בברכה

מאיר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני מרגיש כמוך?

אתה צודק במיליון אחוז.אני הייתי בא למפגש באיצטדיון בר"ג בקביעות וכך גם רבים

אחרים שאני מכיר,שכמעט ולא באים יותר.

המקום פשוט דוחה,ואני מגיע אחת לחודש ויותר,וגם כשאני מגיע,אני מחנה את הרכב

בחוץ.אנא מי שאחראי לנושא שיקום ויעשה מעשה!!!

בתקווה למקום ראוי יותר.......

פורסם

מסכים איתך שהצפיפות שם היא בלתי נסבלת. לפני שבוע הגעתי לאחר העדרות ממושכת, והיה סיוט רבתי

להיכנס לחניה, ואז לצאת ממנה. ממש הורג את החשק לבוא.

אני מבין למה ובהחלט מסכים עם הדעה שצריך מקום סגור ובתשלום (למי שאינו חבר מועדון) מפאת הישראליות

הנהדרת שהבריחה את המועדון מאיצטדיון רמת גן ומהדר יוסף, אבל אי אפשר למצוא חניון גדול ומרווח יותר

כדי שלא נשפשף אחד את מכונית האספנות של רעהו כשאנחנו מגיעים?

ואני עוד באתי עם מכונית קטנה בעלת הגה כוח.

אני לא מקנא בבעלי האמריקאיות-חמישה-וחצי-מטרים או בבעלי מכוניות ללא תגבור...:loco:

פורסם

אני תומך במחאה להעביר את המפגש לחניון גדול אבל בוא ניזכר:

למפגשים בר"ג הגעתי רק לאחרונים מה שראיתי היה ילד מפונק שניכנס עם סיאט איביזה ספורט חדשה!!! בסובארו ג'סטי אפורה כהה והפך אותה (את המכונית).

בחור שנסע רוורס עם גולף כהה פגע בהולך רגל, המהירות היתה איטית ובמקרה זה לא נגרם נזק גוף או רכוש.

שמעתי על עוד מקרים ולכן האופציה הזו ירדה.

בחניון בבית הקפה שצמוד לטניס בהדר יוסף (מיקום מעולה למפגשים שפע מקום לכולם) היוונו מטרד לבית הקפה.ולכן גם אופציה זו ירדה.

החניון באוניברסיטה אכן קטן אבל חברי המועדון מאוד רצויים שם רק שאם כולנו נחנה בצורה מסודרת, לא יתערבבו רכבים חדשים עם ישנים, וגם חבר אחד שמחנה את הגיפ החדש (יחסית) שלו על שתי חניות באופן קבוע כדי לעמוד מיתחת לעץ. ועוד כמה שיש להם סתם פלסטיק נוע ממוחשב ורוצים אתו מול העיניים.חנו בחוץ או באיזור המיועד לכך, יהיה קצת יותר מקום למי שמגיע עם אספנות למפגש.

אני חושב שגם סדרן בהתנדבות מהמועדון שיסדר את הרכבים בצורה מסויימת (לפי אורך אולי) יהיה נוח יותר לכולם. אני מתנדב. וצריך עזרה מבעלי הרכבים שיחנו כמתבקש.

אני אישית (בשישי האחרון) הוצאתי את האסקורט מחניה מסודרת כדי לתת לחבר עם דוגמנית (מכונית) להחנות בצורה שלא תהווה סיכון לרכב. והזזתי את האסקורט עוד כמה פעמים אחר-כך.

מקוה שיתחיל ליהיות מסודר בחניה עד אשר ימצא מקום אטרקטיבי יותר.

מי שיש לו הצעות לבית קפה באיזור ת"א עם חניון גדול בצמוד ושאל את הבעלים אם הם מעונינים במפגשים אצלם שיצור קשר עם המועדון. אבל רק הצעות רציניות!!! (ולא לבלבל לאירית את המוח עם שטויות מיותרות)

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מסכים בהחלט!!

כל פעם שאני רואה את האנשים שבאים עם האמריקאיות הישנות אני משתגע איך הם נכנסים לשם.

וזה לפי דעתי גורם להרבה אנשים לא להגיע למפגש ,וחבל על כך.

פורסם

נושא שנדוש כבר אלפי פעמים!!

כמובן שצריך לעבור למקום מרווח וגדול כדי שיהיה לא רק אפשרי להכניס את הרכבים אלא אפילו כיף!!

צריך למצוא מקום ברווח אך בתשלום לפי רצון המועדון(אם אני לא טועה)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הזכרון שלכם מאד קצר...

אנחנו ברחנו מהאיצטדיון לאחר שהמקום היה (ונשאר) פשוט מגעיל ומסוכן למכוניות ואנשים. המועדון שלנו היה הראשון שהגיע לשם ואז התחיל הזנב של כל מיני כאלה שפשוט אי אפשר לחיות איתם בשלום.

אותו דבר קרה בהדר יוסף עד שהיינו צריכים לגדר את המקום ובסוף עזבנו בגלל שבית הקפה נסגר....

המקום הנוכחי הוא גם סגור, גם עם בית קפה צמוד שנותן איזשהו קשר עין לרכבים ושער הכניסה מבדל באמצעות התשלום בין חברי מועדון ואלה שלא חברי מועדון.

כולנו יודעים למה יש בלגאנים וזה לא קשור בכלל לגודל המקום כי בבסיס יש שם מספיק מקום ברוב הזמן.

(המסר הזה הוא הבעת דעה פרטית שלי ולא כחבר ועד)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הזכרון שלכם מאד קצר...

אנחנו ברחנו מהאיצטדיון לאחר שהמקום היה (ונשאר) פשוט מגעיל ומסוכן למכוניות ואנשים. המועדון שלנו היה הראשון שהגיע לשם ואז התחיל הזנב של כל מיני כאלה שפשוט אי אפשר לחיות איתם בשלום.

אותו דבר קרה בהדר יוסף עד שהיינו צריכים לגדר את המקום ובסוף עזבנו בגלל שבית הקפה נסגר....

המקום הנוכחי הוא גם סגור, גם עם בית קפה צמוד שנותן איזשהו קשר עין לרכבים ושער הכניסה מבדל באמצעות התשלום בין חברי מועדון ואלה שלא חברי מועדון.

כולנו יודעים למה יש בלגאנים וזה לא קשור בכלל לגודל המקום כי בבסיס יש שם מספיק מקום ברוב הזמן.

(המסר הזה הוא הבעת דעה פרטית שלי ולא כחבר ועד)

צודק בהכל מלבד המקום הנוכחי שהוא פשוט קטן מאוד ולא נוח

פורסם
אפשר לחזור גם לקפה מצדה בהרצליה !

גם קפה וגם יפה !

אודי.

וגם מקום הומה מדי וגם מקום קטן מידי(החניון)

פורסם

מה עם הקפה בתחנת הדלק של יקום? מרווח,מבודד,יופי של בית קפה ויחסית במרכז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקטע הוא שאנחנו לא רוצים מקום מבודד.

קודם כל יקומו כל מיני "נשמות טובות" ויצעקו שאנחנו אליטיסטים וכו'.

אבל יותר חשוב זה הרצון לאפשר חשיפה לחובבים, ילדים וכו'.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ידידי הטובים

כולנו רוצים את הטוב , המרווח, הממורכז, הנגיש לכולם כולל קהל הצופים (העומדים המומים מהמראה הנגלה לעיניהם . . .), וכן הלאה.

דבר אחד ברור, לרובנו זכרון השואף מזמן להיות אספני (אולי סופני ? . . .)

הכי קל בעולם לבקש/לדרוש להעביר את המקום הלא מתאים. אם תבדקו, תראו שתמיד לפני מעבר למקום חדש הועלה הנושא בפורום ובפרסומי המועדון השונים, החברים התבקשו לתת יד במציאת המקום, ולא נראה שהיו עודף הצעות רציניות.

בנוסף, תמיד נעים להזכר בנוסטלגיה למקום שהיינו בו פעם, לשבח אותו, ולשכוח את הטענות שהועלו כלפיו כשרק עברנו אליו. . .

אז דחילק, אם יש הצעות בדוקות ורציניות (להבדיל מזריקת שם של חניון כלשהו ללא בדיקה מה קורה בו בימי שישי בשעות אחה"צ, או אם יש תנאים נלוים נוספים מספקים) - נא לדווח ישירות למועדון.

בינתיים אפשר לאמץ אולי את הצעת משה אזולאי בנושא הכוונת התנועה והסדר במגרש הקיים, תוך תכנון מראש של אזורי חניה מוגדרים על פי גדלי מכוניות.

אין ספק שהבעיה נוגעת ומציקה לכולנו, אך צריך לעזור ולמצוא פיתרון, לא רק לדרוש מאחרים לעשות את זה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...