Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רפלקטור של פנס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבקש לדעת האם ניתן לחדש רפלקטור של פנס ראשי(הציפוי די הרוס והתקלף מעט).

אם כן אז איפה ומהי העלות בערך?

הרכב חיפושית אם זה משנה משהו.

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מה הבעיה לקנות חדשים ?

דרור .

האמת?

אתה צודק,כרגע שמתי BID ב-EBAY על חדשים :-P

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תבדוק טוב טוב אם התקינה האמריקאית לפנסים, מתאימה לארץ. עד כמה שזכור לי קיים שוני בפיזור האלומה וזו בעיה. גם פנסים מאנגליה ומשאר ארצות בהן נוסעים בצד "הלא נכון" של כביש הם בעייתים.

עופר

פורסם
תבדוק טוב טוב אם התקינה האמריקאית לפנסים, מתאימה לארץ. עד כמה שזכור לי קיים שוני בפיזור האלומה וזו בעיה. גם פנסים מאנגליה ומשאר ארצות בהן נוסעים בצד "הלא נכון" של כביש הם בעייתים.

עופר

ובמה זה מתבטא תכלס?

הרכב לא עובר טסט?

ואם אני קונה פנס ומחליף זכוכית אז זה מסתדר?

תודה

ג.

•  

פורסם

פנסים ראשיים בארה"ב הנם סימטריים ובאירופה ובישראל אסימטריים.

פנס אסימטרי, אירופאי, באנגליה, זורק את האור הנמוך לצד שמאל לעומת יתר אירופה וישראל שזריקת האור הנמוך הנה לצד ימין.

המשמעות היא שפנס סימטרי אמריקאי ואסימטרי אנגלי לא יעברו רשוי שנתי (טסט).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
פנסים ראשיים בארה"ב הנם סימטריים ובאירופה ובישראל אסימטריים.

פנס אסימטרי, אירופאי, באנגליה, זורק את האור הנמוך לצד שמאל לעומת יתר אירופה וישראל שזריקת האור הנמוך הנה לצד ימין.

המשמעות היא שפנס סימטרי אמריקאי ואסימטרי אנגלי לא יעברו רשוי שנתי (טסט).

בברכה - רפי לין :-)

קודם כל תודה!

הזכרתם לי נשכחות,פעם ידעתי את זה...

שוב אני שואל אם אני מחליף את הרפלקטור ומשאיר את בית הפנס לא צריכה להיות בעייה נכון?

ג.

•  

• תוכן חדש...