Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סאאב 96 שנת 64 מישהוא מכיר באזור ת"א\מרכז מישהוא שיכול לעזור לי?

תודה מראש!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אריה גרוסמן, רח' לבנדה בת"א. (גם לי אין מס' טלפון)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לא הסכימה בשום פנים ואופן לתת לי את המספר למרות שהצגתי את עצמי שהגעתי דרך הפורום ודרך אחד החברים!

אז אני אודה מאוד למי שיעזור לי להשיג מספר טלפון(רק לחברי המועדון היא מוכנה לתת טלפונים)

תודה מראש על העזרה

פורסם
ברשותי סאאב 96 שנת 64 מישהוא מכיר באזור ת"א\מרכז מישהוא שיכול לעזור לי?

תודה מראש!

איזה שיפוץ אתה מעוניין לעשות ?

חיצוני, פנימי או מכני ?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הרכב נסע עד לפני 7 חודשים כך שהרוב בסדר!(מכאנית)

יש חלודות בייחוד מתחת לרכב

יש לעשות צבע ושיפוץ פנימי די מסיבי

ובכלל הייתי מעוניין לדעת מבעל ניסיון\מקצוע כמה יש להשקיע כדי להגיע למצב טוב מאוד

פורסם

ככה זה מועדון החמש..... עש שהם לא רואים ממך את ה350 שקל לא מכירים אותך בכלל.

גם אני נתקלתי בעוינות מסוימת בטל' שרציתי לברר אם קיים מעמד אספנות לטרקטור.

זה חבל!! שמועדון שאמור לעודד ולעזור קודם רוצה כסף ורק אח"כ תקבל מה שאתה רוצה

*מ אין בהודעה זו נסיון לתקוף אף אחד- נסיון ודעתו האישית של כותב התגובה בלבד *

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הצטרפתי למועדון החמש לפני כחודשיים בגלל שרציתי עזרה ויעוץ בהבאת רכב מחו"ל. לדעתי היעוץ שכבר קיבלתי שווה את מחיר דמי החבר השנתיים. בנוסף יצרתי קשרים עם הרבה שותפים לתחום ההתענינות שרק רצו לעזור - בלי אינטרסים אישיים.

כל אחד צריך לעשות את שיקולי העלות -תועלת שלו, אבל לא נראה לי הוגן שתדרוש לקבל שירות מגוף שאינך מעונין להשתתף במימונו.

נמרוד

פורסם

איננו חייב בהכרח להיות זמין לכל אחד ובכל שעה.

נראה לי גם שפורום רכבי האספנות אשר משתתפים בו גם חברי מועדון וגם כאלה שאינם חברים, גורם במידה זו או אחרת לטישטוש גבולות והגברת תחושת ה"מגיע לי".

המחיר "האסטרונומי" שלמיטב זכרוני א י נ נ ו 350 ש"ח אלא הרבה פחות, מכסה בקושי את העלויות המינימליות, ומזל הוא שיש במועדון הרבה פעילים העושים את תפקידם בהתנדבות.

נרשמתי למועדון כמה שנים ל פ נ י שהיה לי רכב אספנות - רק מתוך מטרה לעזור לגוף היחיד שעוסק בנושא רכב האספנות, וללא כל כוונה לנצל אותו לצרכי.

ראייה של הנושא בדרך זו תקל עליכם להבין את תשובותיה של אירית, או אחרים.

חשבו על כך . . . :!::!::!:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

איך ידעתי שמיד יקפצו אנשים.....

שוב פעם אני לא אומר שמועדון החמש זה דבר רע, נהפוך הוא הלוואי ויהייו במדינה הלא מפותחת שלנו עוד הרבה כמוהו

מה שאני מנסה להעביר שלפעמים יש אנשים שחושבים להיכנס לתחום האספנות אז במקום לנסות להדריך ולהסביר להם את הדרך בשלבים הראשונים שלהם הם ישר מבקשים את הכסף לפני שמוכנים לדבר איתך בכלל.....וזה מה שחבל

תחשבו קצת אחרת, מישהו התקשר ושאל שאלה טיפשית של העברת בעלות לרכב ללא טסט אם אפשרי? מה עונים לו? שלם! לא שילם לא ידע את התשובה, לא ידע את התשובה לא קנה את הרכב, לא קנה את הרכב לא יהייה חבר מועדון אף פעם!!!!

או במילים אחרות, לקוח אפשר "לזיין" כל פעם קצת או פעם אחת בגדול, מה כדי? כל פעם קצת כי אחרי הפעם ה"גדולה" אתה לא תראה אותו יותר.

חומר למחשבה

פורסם
הרכב נסע עד לפני 7 חודשים כך שהרוב בסדר!(מכאנית)

יש חלודות בייחוד מתחת לרכב

יש לעשות צבע ושיפוץ פנימי די מסיבי

ובכלל הייתי מעוניין לדעת מבעל ניסיון\מקצוע כמה יש להשקיע כדי להגיע למצב טוב מאוד

ובלי להתייחס לקיטורים כאן אני חוזר לנושא העיקרי.

אני ממליץ לך בהמון אהבה על הפחח והצבעי שעשו לי את העבודה על הטריומף.

אני מאד נהניתי מהעבודה, מהיחס וגם מהמחיר.

רוב בעלי המקצוע שמתעסקים רק עם אספנות הם (ותיסלחו לי כולם) פשוט שוחטים ובלי שום הצדקה, אפשר לחשוב שהם המציאו את הפחחות והצבע לרכבים.

הטריומף שלי עדיין במוסך כבר חודשיים כמעט וזה רק בגלל איכות העבודה, היא כנראה תצא בסוף השבוע הקרוב.

ראיתי עבודות של כל מיני פחחים וצבעים למיניהם וגם של כאלו שדרשו 30K ויותר על העבודה הזו וזה פשוט הרתיח ומרתיח אותי שאותם בעלי מקצוע מנצלים את העובדה "כביכול" שבעלי רכבי אספנות יכולים ומוכנים לשלם.

אתה בכיף מוזמן לראות את העבודה שנעשתה על האוטו שלי, פירסמתי כאן תמונות של לפני התחלת העבודה וגם תמונות תוך כדי עבודה, בקרוב גם המשך התמונות כולל התוצאה אחרי הצבע ותחליט לבד.

מציע לך לפנות אל האיש, פרטים פירסמתי כאן תחת הכותרת "המלצות חמות" והן באמת חמות מאד.

להתרשם לא עולה כסף ולבדוק שווה כסף ובמקרה הזה הרבה מאד כסף.

אז בהצלחה.

[/b]

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אם אתה חושב שהמועדון מזיין את לקוחותיו, אז אל תצטרף..או קיי?

יש הבדל בין מתן מספרי טלפון ובין מתן אינפורמציה כללית שחלקה נמצאת באתר המועדון או כאן.

אתה בטח רוצה לקבל שרותים מבנק מבלי שתשלם עמלה או מספריה פרטית מבלי שתשלם מינוי...ואם כל כך חשוב לך לפתח את ההובי שלך או של האומה, תואיל בטובך לא לקטר אלא לשלם.

ועוד לא דיברתי על חוק מאגרי מידע שמחייב את המועדון ליחס שונה בין חברים ובין אלו שאינם חברים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, מאגרי מידע זה דבר אחר אבל יחסי אנוש ועזרה קצת בהתחלה אני חושב שרצוי ואפילו כדאי לתת. אני לא אומר לתת את סודות האטום של המועדון אבל על שאלות בסיסיות אני חושב שאפשר לענות או אפילו להפנות את הפונים לכאן שישאלו.

עזוב אותך משטויות, זה ממש לא המקום לדיון כזה אבל שמישהו כבר העלה את הנושא אז אמרתי גם את מה שישב לי הרבה זמן בפנים. יש דוגמא קלאסית למקרה כזה שקרה לאחד מהפורומים של רכבי שטח בארץ. אם מעניין אותך לדעת ואולי גם לנסות להבין מה אני ועוד לא מעט אנשים מרגישים אפשר לעשות את זה בכיף על כוס בירה או אפילו בטל'

יוני

• תוכן חדש...