Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתנצל מראש על בורותי...

לא יודע למה אבל במהלך שיטוטים משועממים ב-ebaymotors מצאתי פילטר אויר "פתוח" לרכב כמו שלי (אימפלה 3.4, שנת 2000). המחיר המבוקש הוא כ-$40 לפני משלוח.

להלן שאלותיי:

1. למה זה טוב, האם הפילטר אכן יגביר את כח המנוע (לא שממש חסר)?

2. במה כרוכה ההתקנה? האם זה משהו שמישהו עם ידיים טובות יוכל להסתדר איתו (ולא, אני לא מתכוון לעצמי)?

3. האם זה עובר טסט בישראל?

4. האם בכלל אפשר להזמין חלק כזה מהאינטרנט והאם לא פשוט עדיף לקנות בארץ?

תודה מראש לכל העונים :-)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

השאלה היא האם מדובר במערכת יניקת אוויר מיוחדת לאימפלה ,או פילטר כותנה/ספוג רגיל

שתוכל להשיג בארץ בפחות

לשלוח חבילה לארץ תעלה לך בעלות סופית של 80$ בערך אפילו יותר

1.הכל תלוי במיקום של הפילטר הנ"ל,התוצאה הרצויה היא הכנסת יותר אוויר קר שזה גורם בהתאמה ליותר מולקולות של חמצן במצב נתון בתא הבעירה, שבכך יגרמו לפיצוץ חזק יותר

וברגע שהמחשב יזהה כניסה של יותר אוויר הוא יזריק דלק במידה הנכונה כדי שתיווצר תערובת עשירה יותר בתא הבעירה

2.תלוי בקיט הספציפי,ההתקנה לא מסובכת בד"כ

3.לפי החוק החדש שנחקק לא מזמן בכנסת בנוגע לשיפורים ,אז זה עובר בטסט

4.אפשר להזמין הכל דרך האינטרנט לפעמים זה יותר זול ולפעמים זה יותר יקר

התוצאה לא תהיה מורגשת ,מדובר בשינוי מינורי בלבד,שתנצל את המנוע בצורה טובה יותר מכפי שהוא פועל כעת ,שינוי מהותי ינתן רק כשתגדיל את קוטר המצערת .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טוב אז לא צריך.

תודה על האינפורמציה השימושית :-)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...