Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לDodge Challenger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון גברה התעניינותי במכונית מהדגם הנ"ל,אני הרבה זמן בחו"ל בעיקר בארצות הברית,קנדה.

ומאז שראיתי את המכונית ליד שדה תעופה בלוס אנג'לס התאהבתי.

רציתי לדעת אם יש בארץ מכונית כזאתי אשר מוגדרת כ Project Car ועומדת למכירה.

תודה מראש.

פורסם

אני לא יודע לגבי מכונית שקיימת בארץ אבל אם אתה הרבה בחו"ל תמיד ישתלם לך יותר להביא מארה"ב רכב כי גם המחיר שידרשו לך פה על גרוטאה יהיה מופקע

למה? ככה!

פורסם

יש לי כמה בעיות בעניין,עבודתי היא מהנדס תוכנה בחברה(אני לא אציין את שמה כי אני לא בטוח שזה חוקי לפרסם את השם בפורום)

אבל בכול מקרה,אני לא בקיע בחוקים והתקנות אשר חלים בארץ על עניין זה,ככה שלייבא מכונית זה כאב ראש וזמן שאני מעדיף לחסוך.

פורסם

הבעיה היא שישראל זה לא ארה"ב ומכוניות שרירים לא שורצות פה על הכבישים ואם יש בכלל מכוניות כאלה למכירה יקח הרבה זמן עד שתמצא אותם...

שוב אני מאמין שאם יש את הרצון יש את היכולת ופשוט תביא אחת מארה"ב

למה? ככה!

פורסם

יש בעיקרון אני לא יודע אם הם מייבאים מכוניות אספנות...אולי אתה יכול להעזר באנשים בעלי ניסיון פה בפורום

למה? ככה!

פורסם

בקשר לייבוא לא כל רכב משתלם לייבא לארץ

יש מכוניות שיותר יקרות מבארץ ועוד לפני חישובי המיסים הובלה וכל מה שמסביב

אז נכון אפשר לספור את כמות הרכבים מהסוג ה"ל על יד אחת

אבל מבחינת משתלם במקרה הזה זה בטח שלא

פורסם

לשאלתכם, אכן יש בארץ כמה שמתמחים בייבוא מכוניות קלאסיות/אספנות מכל העולם, לרבות האיתור, השילוח והשחרור מהמכס.

אם מישהו רוצה פרטים נוספים, בכדי לא לעשות להם פרסומות.... פנו אליי בה"פ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לשאלתכם, אכן יש בארץ כמה שמתמחים בייבוא מכוניות קלאסיות/אספנות מכל העולם, לרבות האיתור, השילוח והשחרור מהמכס.

אם מישהו רוצה פרטים נוספים, בכדי לא לעשות להם פרסומות.... פנו אליי בה"פ.

ליאור.

מעניין מי אלו :roll: ?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...