Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה יכולים לייבא רכב מארה"ב עדיפות ראשונה לרכב ספורט ושנייה לרכב שרירים אמריקאיים

התקציב עד 20k בדולרים בארץ!!!

מה הייתם מייבאים?

קדימה רעיונות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורשה 911 (או 356, אם תצליח לדחוק לתג המחיר שלך). יש מבחר עצום, יש מכונאים וזמינות של חלקי חילוף. יש הערכה רבה בכל פינה בתבל. ויש גם חדוות נהיגה. מה צריך עוד ?

פורסם

ליורוקו7 אתה רציני בתגובות שלך???

התגובות שלך לא קשורות לשאלתי ובכלל הם לא כל כך קשורות לכלום :shock:

:idea:

פורסם

בראש ובראשונה הייתי רוצה לייבא מאיטליה ( ולא מארה"ב ) את הדלתא S4.

אם מתעקשים על ארה"ב אז GTO או טראנס איי. אם או ברנדה משופרת או פרארי דינו ( פרארי לעניים כזאת חמודה... ) או למבורגיני קונטאש ( שיש אחת בישראל שנת 78 צהובה בי"ם ).

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

פורד GTO?!? מה זה דגם חדש...

בכל מיקרה הייתה מיבא מוסטאנג....

אה רגע יש לי אחת... טוב הייתי מיבא עוד אחת בעיקרון.

או אולי איזה טראנס אמ

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני לא חובב אמריקאיות גדול ,וגם גם לא מבין גדול בתחום .אבל רק בגלל שאיזה חבר מז**ן לי את השכל על המאך 1 כנראה שאותה הייתי מביא(בדרך כלל הוא יודע על מה הוא מדבר)נ.ב. אני מאמין שהיא נכנסת במחיר+חלפים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

911 ללא ספק, רכב יפה ואופה (ולא אמריקקית שרק נראת טוב). אני יכול לקשר אותך למישהו שייבא ממש עכשיו 911 אדומה מדהימההההההה. יצא לו סה"כ באזור ה-80K ש"ח (לאחת מושלמת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
911 ללא ספק, רכב יפה ואופה ).
בא הנה, יא בוגד, תתבייש לך, 911? מה עם אופל GT? זה מה שאני הייתי מביא ולא רק הייתי, אני גם אביא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בראש ובראשונה הייתי רוצה לייבא מאיטליה ( ולא מארה"ב ) את הדלתא S4.

אם מתעקשים על ארה"ב אז GTO או טראנס איי. אם או ברנדה משופרת או פרארי דינו ( פרארי לעניים כזאת חמודה... ) או למבורגיני קונטאש ( שיש אחת בישראל שנת 78 צהובה בי"ם ).

hi,

thought the limit was 20k usd.. the S4 is not within that budget... btw sent you an private msg

elad

פורסם

:shock:

בא הנה, יא בוגד, תתבייש לך, 911? מה עם אופל GT? זה מה שאני הייתי מביא ולא רק הייתי, אני גם אביא.

אתה משווה אופל גי טי ל911??

פורסם

שקלתי להציע לבחור אופל GT שהיא מהנה מאוד לנהיגה, יפה מאוד אבל בתקציב הזה אפשר למצוא דברים הרבה יותר מיוחדים.

אופל GT לא תעלה יותר מ-50K ש"ח לייבא לפה (ולכן כאשר יש פה אנשים עם GT שעומדת 10 שנים ודורשים עליה 50K ש"ח אני צוחק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בלי הגבלה בכסף - שברולט שבל סופר ספורט ידנית דגם 70 או 68

עם ההגבלה שלך - אולדסמוביל קאטלס סופרים 73-75

(עדיפות לV8 כמובן)

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

ללא ספק ובלי לחשוב פעמים Camaro RS 69 אין יפה ממנה במכוניות האמריקאיות...

ואם לא היא אז שלל דגמי השרירים האחרים שאחרי הקאמרו מועדפת עלי הצ'אלנצ'ר...

למה? ככה!

פורסם

לא הייתי ממליץ לייבא 911 כך יהיה מתחרה אחד פחות על המכונית שלי :wink:

וברצינות: אני מתכנן להביא 911 בסביבות אפריל אז אם תרצה לצרף עוד אחת אולי נוכל לקבל הנחה,לאחר בירורים מקיפים ומעקבים ארוכים אין לי ספק שהיא נכנסת בתקציב.

קייטרהם סופר 7 ,גם יכולה להיות בחירה ראוייה אם כי מאד ספרטנית ומיועדת לשימוש אחד בלבד!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...