Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ליגואר XK150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה , קיבלתי השבוע את הג'אנטים לXK150 DHC מאנגליה והם פשוט מדהימים , אבל אני לא מצליח להשיג צמיגים מתאימים . הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא בארץ במידה המקורית (185/80 16) היו צמיגים של טנדר שלא טובים לי . עכשיו אני כנראה אזמין מאנגליה את הצמיגים.

רציתי בכל זאת לדעת אם יש משהו שיודע אם אפשר להשיג בארץ צמיגים מתאימים ומה מחירם ? כבר ניסיתי אצל בועז מהתחנת דלק , ליס ובתל-אביב ללא הועיל ...

בקרוב אני אעלה תמונות !

XJR

פורסם

ברר במקומות הבאים שיש להם צמיגים במידות מיוחדות:

1. "פנצ'רית רמלה כחול לבן", הרצל 135 רמלה, טל' 08-9231028. (פתוחה גם כעת).

2. "צמיגי אורון", הכדר 5 א.ת ישן נתניה, טל' 09-8822457 בקש את איציק או אבישי.

נא עדכן בתוצאות ואם יהיה צורך אנסה לברר בעוד מקומות.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם
אהלן חברה , קיבלתי השבוע את הג'אנטים לXK150 DHC מאנגליה
סחתיין, לא ידעתי שיש XK150 בארץ. עד-כה היה ידוע לי על שתי XK120 פתוחות, ואחת סגורה.

איזה מנוע? 3.4 או 3.8 ? "S" או רגיל? באיזה שלב השיפוץ?

מצ"ב תמונה מייצגת לאלו שלא מכירים את הדגם, ובהצלחה רבה בשיפוץ.

קובי

jag15059.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קודם כל , תודה רפי ! אני אנסה את הטלפונים מחר בתקווה שהם מחזיקים שם צמיגים כאלה ואני אודיע לך !

קובי , גם אני יודע על הXK של איוון היא באמת יפה אבל בזמן האחרון הוא בא לבקר אותנו ולראות איך הXK150 מתקדמת עם יגואר אחרת שאני אישית אוהב הרבה יותר ...

בקשר לאוטו שלנו , אז רוב החלקים הגיעו כבר מחו"ל , השאסי רק מחכה לצביעה לפני שנתחיל להרכיב עליו חלקים , הבודי מורכב לידו סתם לראות איך הכל יושב , מחכה לניקוי חול ואחר כך יש גם הכנה לצבע ... המנוע גם בשלבי שיפוץ ובחודש הקרוב הוא יהיה מושלם וחדש הוא 3.8 כרגע ואנחנו מתלבטים אם להוסיף עוד קרבורטור ולהפוך אותו לS אבל אני לא יודע אם זה שווה את החיתוכים , ההתאמות וההשקעה ביחס לתמורה המזערית וגם באנגליה לא המליצו לנו . הגיר ידני דרך אגב .

בכל מקרה היא תהיה מדהימה אנחנו מקפידים על כל פרט קטן בה והיא תהיה משוחזרת בצורה מושלמת . והפרוייקט הבא ... E-TYPE בעזרת השם :-)

XJR

פורסם
קובי , גם אני יודע על הXK של איוון היא באמת יפה אבל בזמן האחרון הוא בא לבקר אותנו ולראות איך הXK150 מתקדמת עם יגואר אחרת שאני אישית אוהב הרבה יותר ...
אין ספק שלאיוון יש את השילוב המושלם - XK120 פתוחה לימי שמש אביביים, ו- E-Type Coupe לימי החורף הקרירים. איש בר-מזל !!!

הגיר ידני דרך אגב
האם יש לו אוברדרייב ? מנסיון שלי ב-MGB, זו תוספת מאד חשובה ושימושית.

והפרוייקט הבא ... E-TYPE בעזרת השם :smile:
עם כל הכבוד (ויש הרבה !!!) ל- XK150, אין כמו E-Type פתוחה, בייחוד 4.2 Series1. פעם עוד תהיה לי אחת כזו...

68jag4front3.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
קודם כל , תודה רפי ! אני אנסה את הטלפונים מחר בתקווה שהם מחזיקים שם צמיגים כאלה ואני אודיע לך !

בקשר לאוטו שלנו , אז רוב החלקים הגיעו כבר מחו"ל , השאסי רק מחכה לצביעה לפני שנתחיל להרכיב עליו חלקים , הבודי מורכב לידו סתם לראות איך הכל יושב , מחכה לניקוי חול ואחר כך יש גם הכנה לצבע ... המנוע גם בשלבי שיפוץ ובחודש הקרוב הוא יהיה מושלם וחדש הוא 3.8 כרגע ואנחנו מתלבטים אם להוסיף עוד קרבורטור ולהפוך אותו לS אבל אני לא יודע אם זה שווה את החיתוכים , ההתאמות וההשקעה ביחס לתמורה המזערית וגם באנגליה לא המליצו לנו . הגיר ידני דרך אגב .

בכל מקרה היא תהיה מדהימה אנחנו מקפידים על כל פרט קטן בה והיא תהיה משוחזרת בצורה מושלמת . והפרוייקט הבא ... E-TYPE בעזרת השם :-)

שלום, האם איוון קיבל כבר את היגואר אי טייפ שלו מחו"ל?
פורסם
שלום, האם איוון קיבל כבר את היגואר אי טייפ שלו מחו"ל?
כן, והוא כבר הגיע איתה למספר מפגשי-שישי של מועדון החמש. היא מקורית, שמורה ויפייפיה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אין ספק שלאיוון יש את השילוב המושלם - XK120 פתוחה לימי שמש אביביים, ו- E-Type Coupe לימי החורף הקרירים. איש בר-מזל !!!

האם יש לו אוברדרייב ? מנסיון שלי ב-MGB, זו תוספת מאד חשובה ושימושית.

עם כל הכבוד (ויש הרבה !!!) ל- XK150, אין כמו E-Type פתוחה, בייחוד 4.2 Series1. פעם עוד תהיה לי אחת כזו...

קודם כל יש אוברדרייב וזה באמת חשוב...

ואני מסכים איתך בקשר לאי-טייפ גם אני רציתי אבל לא אני קובע רצו אצלנו קודם XK ... אבל פרוייקט הבא ללא ספק , אי-טייפ , מקווה V12 ואני אוהב גם את היותר חדשות משנות ה70 !

XJR

פורסם

אפרופו יגוארים,נצפתה היום יגואר מדהימה קופה ספורט נראה לי סוף שנות ה70 בחניית משרד רישוי בחולון היה לה מיספר זר אני חושב של פנמה.

• תוכן חדש...