Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקנות חגורת בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג והנוסע לידו חייבים לחגור חגורה אם מותקנת ברכב. חובת קיום חגורות בטיחות מלפנים נהוגה, למיטב זכרוני, מ 1969.

גם אם אין חובה, כדאי לך מאוד לחגור את החגורה אם היא קיימת ברכב, בוודאי לאור הבטיחות הפסיבית המפוקפקת של המכוניות האלה.

חובת חגירה מאחור בערך 20 שנה אח"כ. אולי מישהו אחר זוכר בדיוק ממתי.

פורסם

חגורות בטיחות:

שנת 69' ואילך - לרכבים מסוג פרטי, מונית, סיור, מסחרי אחוד עד 4 ט', אוטובוס זעיר - במושבים הקדמיים בלבד.

שנת 76' ואילך - לרכבים מסוג מסחרי בלתי אחוד.

שנת 83' ואילך - נקודות עיגון למושב האחורי.

שנת 84' ואילך - חגורות נצמדות במושבים הקדמיים.

שנת 87' ואילך - חגורות בכל המושבים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נקודות עיגון ,זה אומר שהמושב מעוגן?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נקודות עיגון הן הברגות בגודל תקני, לתוכן מבריגים את הברגים שמחזיקים את קצה חגורת הבטיחות לרכב.

נקודת העיגון היא תוצאה של תכנון הנדסי, ולא כל מקום מתאים. צריך שהנקודה תהיה במקום מספיק חזק לשאת את העומס הצפוי עליה בזמן תאונה וכן במיקום שלא פוגע בחוגר בזמן התמתחות החגורה בתאונה.

יש קיטים להכנת נקודות עיגון לכל סוג של רכב - גם רכב ישן שלא תוכננו בו נקודות עיגון כלל. העקרון שלהם מבוסס על הברגה ללוחית מתכת שנמצאת מהצד החיצוני של מרכב הרכב או הקורה, וכך הכח מתפזר על שטח גדול יותר.

יש לדעתי להתקין חגורה בכל רכב - גם ישן מאוד. עדיף לפגוע במקוריות גוף הרכב מאשר במקוריות גוף הנוסעים.

נמרוד

פורסם
יש לדעתי להתקין חגורה בכל רכב - גם ישן מאוד. עדיף לפגוע במקוריות גוף הרכב מאשר במקוריות גוף הנוסעים. :roll:

נמרוד

ברכבים ישנים ישנן חגורות ללא מתיחה. מהסוג שיש במטוסים.

רוב האנשים שאני מכיר "מניחים" אותן על הגוף ולא מצמידים...

מיצטרף לנימרוד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אוי נמרוד, נמרוד..כמה אנשים ונשים שאני מכיר איבדו את המקוריות של הגוף שלהם בלי קשר לרכב והיו חוגרים אפילו 20 חגורות, רק כדי לשמור את המקוריות של הגוף שלהם. בנתיים הם מסתפקים (ומסתפקות) בחגורות בטן...אולי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
וזה לא יפגע לך בפרנסה.....? :wink:

גלעד

... הרגת אותי.

( אגב, מה זה slavochk ? ) :mm_shocke

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
... הרגת אותי.

( אגב, מה זה slavochk ? ) :mm_shocke

שם משתמש בטכניון: חייב להתחיל באות S (סטודנט).

LAVOCHK - קיצור של לבוצ'קין, שם משפחתי (וגם מטוס קרב רוסי מימי מלחמת העולם השניה, אולי החבר'ה העולים בפורום מכירים....)

בברכה,

גלעד

פורסם
שם משתמש בטכניון: חייב להתחיל באות S (סטודנט).

ומה עושה סטודנט ששם המשפחה שלו הוא "עמק" ?

LAVOCHK - קיצור של לבוצ'קין, שם משפחתי (וגם מטוס קרב רוסי מימי מלחמת העולם השניה, אולי החבר'ה העולים בפורום מכירים....)

לא רק החברה העולים מכירים... קראו למטוס לבוצ'קין על-שם מר סמיון אלכסייביץ לבוצ'קין, שהיה מתכנן מטוסים רוסי. קרוב משפחה שלך במקרה ?

Photo13-Lavochkin-takeoff.jpg

Lavochkin.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא רק החברה העולים מכירים... קראו למטוס לבוצ'קין על-שם מר סמיון אלכסייביץ לבוצ'קין, שהיה מתכנן מטוסים רוסי. קרוב משפחה שלך במקרה ?

אכן קרוב משפחה (רחוק....)

וקוריוז קטן - גם בארץ עסקו בני המשפחה בתכנון ויצור מכונות הנדסיות.

בין היתר יצרו את המשוריין העברי הראשון בשנות השלושים, שהיה משאית שצופתה בלוחות פלדה.

הרכב לא נסע מפאת משקלו הגדול, ולכן נגרר לשדה הקרב באישון ליל. הערבים לא ידעו זאת ונסוגו.......

משוריין.JPG

בברכה,

גלעד

פורסם
וודאי לא נסע...

אבל אם היו עושים את זה צוללת

בטוח הייתה צוללת...

והצוללת היתה צפה בחזרה או נשארת במצולות ?:roflmao:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...