Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן וריאנט קופה 72

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה וריאנט 72 לפניי שיפוץ במצב סביר מאוד,מנוע וגיר תקינים,נקודות חלודה בודדות

בלבד,כל החלקים קיימים מלבד בקליות אחוריות ובקליות איתות קדמיות.רשיון אספנות אגרה משולמת,מחיר נדרש 5000 ש"ח סופי.

לפרטים:056859909

012.jpg

ג

פורסם

למה אתה מוכר אותה בסופו של דבר?

כמה זמן היא בלי טסט?

אני קיבלתי אחת כזאת בדיוק מתנה במצב דומה לפני כמה חודשים, כך שנראה לי גם שהמחיר קצת גבוה. העברתי אותה לבני ממועדון החיפושיות.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

זה לא וריאנט אלא פולקסווגן דגם 3 Fastback. וריאנט זה רק הסטיישן.

הייתי קונה אותו בשמחה אם לא הייתי יודע שאשתי מיד תזרוק אותי מהבית :roll:

החלקים החסרים מאוד קלים להשגה באינטרנט. הם גם זהים לאותם החלקים של קרמן גיאה דגם 14 מאותה השנה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
למה אתה מוכר אותה בסופו של דבר?

כמה זמן היא בלי טסט?

אני קיבלתי אחת כזאת בדיוק מתנה במצב דומה לפני כמה חודשים, כך שנראה לי גם שהמחיר קצת גבוה. העברתי אותה לבני ממועדון החיפושיות.

מעניין. אני מאוד מקווה שבני לא לקח את המנוע לבאגי וזרק את הבודי לזבל. זהו הגורל הנפוץ ביותר של המכוניות האלה בארץ (ולעיתים גם בשאר העולם).

עד היום לא הייתי מודע לקיומו של דגם ה-Fastback בארץ.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לדניאל קודם כל אתה צודק לדגם קוראים FASTBACK אבל בארץ אנשים לא יודעים וקוראים לרכב וריאנט למרות שהוראינט זה דגם הסטיישן יש עוד דגם שניקרה נוטכבארק או משהו כזה שזה הדגם הכי יפה של TYPE3 אני מוכר את האוטו מאותה סיבה שאתה לא קונה אותו,אבל אל דאגה יש לי עוד אחת סטיישן בבית של ההורים במצב הרבה יותר גרוע .ד"א אני מוכר את הרכב באותו מחיר שקניתי אותו שזה ד"א

לא מחיר גבוה בהיתחשב במצב המעולה שלו ובנדירות שלו.נכון יש וריאנטים בארץ אבל רובם דגם סטיישן(וריאנט).האמת היא שאני תקוע עם 4 מכוניות ש3 מהם אני מנסה למכור ואני לא כלכך מצליח עקב המצב הכלכלי המחורבן אז הצעתי גם את הוריאנט,בשאיפה שיקנו את הלנצ'יה או את הAX קודם ואני ישאיר את הוריאנט.

ג

פורסם
בשאיפה שיקנו את הלנצ'יה או את הAX קודם ואני ישאיר את הוריאנט.

אפשר לקבל קצת פרטים על הלנצ'יה?

• תוכן חדש...