Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם? איזה שנה ?

אתה חובבן או רציני? נראה לי שמתאים לך להפוך את ה BSA הזה לעציץ בגינה,

או לחילופין, להתיך אותו.

ואם אתה קצת יותר רציני - ציין אינפורמציה מינימלית ותאמין לי שיהיה יותר מאחד שישמחו לעזור לך, ואני ביניהם.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

א. לשמחתי אני לא זקוק לאף אישור של אף אחד לגבי הרצינות שלי .!!!

ב. עד היום ניתקלתי רק בחוסר פירגון מדהים גם מצד בעלי מיקצוע וגם מ"החבר`רה" בעלי כלים. רובם רצו לעשות קצת כסף על פראייר חדש.

אז בוא ניראה אותך עוזר לי להסיג חלקים או לחילופין ספק לי רק מידע איפוא יש מוסכים עם חלקים חוץ מביז ביז העלוב בת"א.

אני ב 630971-068

פורסם

והפרטים הם:350cc ,over had valve עם קפיצים מאחור B31

ולכל המעונינים א נ י ל א מ ו כ ר

האופנוע הזה ייסע זה רק עניין של זמן

ויש לי זמן בשפע!!!!!!

פורסם

יש לי אחד כזה בערך, רק B33 . שיפצתי אותו לגמרי ולא ביקרתי את ביז ביז אפילו פעם אחת.

הבאתי מאנגליה בוכנה, רינגים, חלקי חשמל, זכוכית וטבעת לפנס, סט ברגים למנוע, סט אטמים ועוד ועוד. החלקים לא יקרים.

שלח לי דוגמה לחלקים נדרשים. מה יכול להיות? להפסיד לא תפסיד.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אני מבקש לא לזלזל בביזביז , כבודו במקומו אתה יודע כמה שנים הוא בתחום חוץ מזה הוא תמיד שמח לעזור .תוכל לפנות גם לבנצי הוא משפץ אופנועים בריטים שדרות הרציון פינת קבוץ גלויות ת,א.

פורסם

אני מכיר את ביזביז משלוש פעמים שביקרתי במוסך שלו .

בכל פעם ניסיתי בשיא הנימוס לבקש את עזרתם ,וכל מה שקיבלתי היה אנטיפטיה

וחוסר רצון לעזור.

הם רוצים לייאש אותי כדי שאני אתן להם או את האופנוע או את העבודה.

בקיצור אני מקווה שבעזרת אנשים נחמדים כמו זה שכתב אחרייך אני לא אצטרך לראות את הפרצוף שלהם שוב.

פורסם

ההודעה ל- T:

תוכל לפרט מה זה לדעתך "לא יקר" ?

תוכל לשלוח לי בבקשה את הפרטים של מי שקנית ממנו באנגליה ?

אני מחפש חלקים (בעיקר קוסמטיים וחשמל) ל- M20

תודה :lol:

נ.ב.: ובנוגע לביז ביז - בלי להשמיץ, הם לא בדיוק "ידידותיים" ...

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

• תוכן חדש...