Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פס לאורך הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן להשיג פס גומי עבה כזה?

פעם היה כמעט בכל חנות היום אני לא מוצא.

מצורפת התמונה של הקורטינה שפעם הייתה לנו .

נ.ב

הקורטינה שאנחנו משפצים כעת תגיע למצב הזה במדויק.

3.jpg

4.JPG

פורסם

היה פעם מבחר לא רע באוטודיפו, אולי עוד יש?...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

בשביל מה אתה צריך את הדבר הזה?

פסי קישוט לא-מקוריים רק מכערים את האוטו בעיני. פעם היו משתמשים בזה בתור טריק של פחחים. אם האוטו לא ישר, שמים עליו קו ישר והוא נראה פתאום ישר....

אם לקורטינה היה פס קישוט מקורי, הייתי מנסה להשיג את המקור. אם לא היה, הייתי משאיר אותה כך. דרך אגב, הקורטינה שלך מאוד יפה בעיני. עשיתם עבודת שיפוץ מרשימה. פחחות טובה שופטים עם האצבעות ולא עם העינים, אבל מה שראיתי נראה טוב מאוד.

פורסם
קודם כל תודה רבה!

הקורטינה הנוכחית אמורה לצאת בדיוק כמו הקורטינה שבתמונה .

כולל הכלב שבתמונה?

כי אם לא, זה לא "שווה"...

כשהייתי ילד היה לנו גם כזה כלב, רק שחור לבן (סבא שלי מצא אותו "שוחה" בבור גריז והביא אותו הביתה. סבתא שלי התחילה לנקות את הכלב עם מברשת וסינטבון... נפלא! אחרי פרק זמן של קירצופים התגלה כלב לבן. אבל היו כתמים של ממש ירדו... בשלב מסויים הכלב איבד את האשתונות, והתחיל לצרוח... מסתבר שלהוריד כתמי צבע טבעיים טיפה קשה :wink: )

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היי,

ראשית כל, הרכב נראה מצוין, אין כמו לראות רכב אספנות שזוכה לעדנה מחודשת :)

שנית, פסי קישוט ניתן למצוא ביפו, ברחוב סלמה בקטע שקרוב לרחוב ירושלים, יש שם מספר חנויות אביזרים לרכב וחלפים שמחזיקים סוגים רבים של פסי קישוט מניקל, גומי ומשולבים, בגדלים שונים. אני נוסע לשם ביום שישי לקנות פס ניקל, אם תרצה, נוכל לקבוע ואני אראה לך איפה זה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
היי,

ראשית כל, הרכב נראה מצוין, אין כמו לראות רכב אספנות שזוכה לעדנה מחודשת :)

שנית, פסי קישוט ניתן למצוא ביפו, ברחוב סלמה בקטע שקרוב לרחוב ירושלים, יש שם מספר חנויות אביזרים לרכב וחלפים שמחזיקים סוגים רבים של פסי קישוט מניקל, גומי ומשולבים, בגדלים שונים. אני נוסע לשם ביום שישי לקנות פס ניקל, אם תרצה, נוכל לקבוע ואני אראה לך איפה זה.

ליאור.

ליאור אני משוכנע שיש לא מעטים שיהיו מעוניינים בפסי קישוט כאלה או אחרים

אם תואיל לציין כתובת וטלפון זה יהיה מצויין

אם תוסיף הדרכת הגעה זה בכלל יהיה טוב

תודה מראש

פורסם

אהלן איש

את מספר רחוב סלמה אני לא זוכר,מה שכן אני יכול לעזור לך זה בשם החנות שנקראת"כלל מערכות"

ותבקש את חן או דוד-בהצלחה!

• תוכן חדש...