Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה

shark
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מנוע אחורי כנראה 850 רקובה נמצאת בחנייה של

בניין ברחוב חברון 10 או 12 בני-ברק.

נראית שלמה מבפנים אך רקובה מבחוץ( פיאט זה פיאט ).

פורסם

הבעלים הוא אדם מבוגר וחביב שבזמנו היה יבואן של חלקי חילוף מאיטליה.

הוא קנה את האוטו לבנו ושיפץ אותו מא' עד ת', רק מה? בנו לא רצה את האוטו וככה הוא עומד כבר כמה שנים טובות...

נכון ללפני 3 שנים הוא לא כ"כ רצה למכור אא"כ זה למישהו שיאהב את האוטו.

לא יכולתי להתחייב כי אני מחוייב לאיטלקיה אחרת..אבל אולי יש מישהו אחר פנוי :wink:

פורסם

זה אוטו ספורט ?

או שסתם פיאט קטנה 2 דלתות ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

זה הרכב הזה ??

berlar1.jpeg

berlav1.jpeg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נדמה לי שיש על בסיס הדגם הזה גם 850 ספורט (לא קבריולט) עם מנוע אחורי, אבל הרבה זמן לא נתקלתי בכזו בארץ.

פורסם

זה 850 special ויש גם כזה על הכביש , ראיתי. אבל זה לא זה אלא דגם ספורט עם 4 פנסים קדמיים עגולים וגם 4 אחוריים . הוא יותר ארוך ונמוך ויפה ( היה ).

פורסם

נמכרו לא מעט פיאט 850 קופה בארץ, אין לי מידע כמה שרדו

מחיר ? תלוי כמה המוכר מעוניין למכור, וכמה הקונה מעוניין לקנות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדובר ברכב חביב למדי,קל מאד לאחזקה מבחינת טיפול וחלקים,הרבה חלקי פיאט 127 מתאימים. אם יש מישהו רציני שרוצה לקנות אוכל לשדך אותו לבחור מרמת ישי שבצפון שיש לו רכב כזה שנוסע מדי יום אך זקוק להשקעה קוסמטית חיצונית ופנימית,המחיר שנדרש כ-8000 ש"ח

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...