Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול להשיג??

הראדיאטור הוא למטרה בניית קירור מים למחשב..

אני יודע שהרכב הוא משנת 1977 וחשבתי שאולי אתם כאן באספנות תוכלו לעזור לי

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מה זה משנה לך של איזה אוטו הרדיאטור?

אני מציע לך לבדוק את האפשרות להשתמש ברדיאטור של קטנועים או ברדיאטור שמן של אופנועים.

חוץ מזה, בכל מקרה תצטרך מאוורר על הרדיאטור, לא? אז עדיין יהיה רעש (בהנחה שזו מטרת הפרוייקט)...

פורסם
איפה אני יכול להשיג??

אני יודע שהרכב הוא משנת 1977 וחשבתי שאולי אתם כאן באספנות תוכלו לעזור לי

בשן רדיאטורים - כל רדיאטור חימום/קירור/עיבוי לכל סוג וגודל....המפעל+המחסן ממוקמים בנחשונים:

03-9386555

אם אתה מחפש משהו משומש, תכנס לפירוקיות....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מה זה משנה לך של איזה אוטו הרדיאטור?

אני מציע לך לבדוק את האפשרות להשתמש ברדיאטור של קטנועים או ברדיאטור שמן של אופנועים.

חוץ מזה, בכל מקרה תצטרך מאוורר על הרדיאטור, לא? אז עדיין יהיה רעש (בהנחה שזו מטרת הפרוייקט)...

המטרה של הפרוייקט היא באמת שקט ( איך ידעת ???) וראדיאטורים של אופנועים לא מתאימים לי מיכוון שהם עשויים מאלומיניום שהמוליכות התרמית שלו קצת נמוכה ביחס לנחושת ( שממנה עשויי ראדיאטור החימום ),ובמע' ישולבו ריכיבם שעשויים מנחושת וזה לא מצב ממש טוב ....

מאוורר יהיה על הראדיאטור אך בעוצמה מאוד מאוד נמוכה !!

ליאור -> מלך מלך !!!!!

נכנסתי לפירוקיות ואין שם ואני מעדיף שלא להסתכן בפירוקיות כי אם יש בראד חור בצנרת הלך המחשב ...:/

תודה לכולם עזרתם לי מאוד !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...