Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקורד למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 70 זה יהיה כמו האדומה שהעלית את התמונה שלה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שנת 70 זה יהיה כמו האדומה שהעלית את התמונה שלה
אני בספק בשנות השבעים הרקורד יוצרו כדוגמת המכונית הצהובה ,האדומה מסוף שנות השישים ,הכחולה משנות החמישים
פורסם

עד שנת 72 כולל יוצרו כדוגמת האדומה,ומשנת 73 עד 76 כולל יוצרו כדוגמת הצהובה.מבחינה מכנית הן היו זהות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עד שנת 72 כולל יוצרו כדוגמת האדומה,ומשנת 73 עד 76 כולל יוצרו כדוגמת הצהובה.מבחינה מכנית הן היו זהות.

או מי אם לא פרחי יחזק את דברי :wink:

אכן איש יקר :king:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
תגידו אולי שמישהו יתקשר לפרופסור ? זרק פו פצצה ולא בודק אותה מדי פעם

אנחנו דנים על רכב שהבעלים שלו לא רציני

למה נראה לך שהוא לא רציני? הוא כנראה לא רוצה דיון, אלא רוצה למכור, והוא בסה"כ פרסם את ההודעה שלו לפני פחות משלוש שעות. תרים לו טלפון (054-7954424) וסביר שתקבל את כל התשובות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
למה נראה לך שהוא לא רציני? הוא כנראה לא רוצה דיון, אלא רוצה למכור, והוא בסה"כ פרסם את ההודעה שלו לפני פחות משלוש שעות. תרים לו טלפון (054-7954424) וסביר שתקבל את כל התשובות.
לא מתכוון להיתקשר לכל אחד שיפרסם פו כותרת בלי תוכן למכירה בקצב שלך הכסף שמיועד לפרויקט הבא שלי יגמר עד לפני שאני יקנה רכב.

מה כל כך קשה להוסיף פרטים ,מנסיון מי שלא מפרט במודעה מוכר לוקשים

פורסם
לא מתכוון להיתקשר לכל אחד שיפרסם פו כותרת בלי תוכן למכירה בקצב שלך הכסף שמיועד לפרויקט הבא שלי יגמר עד לפני שאני יקנה רכב.

מה כל כך קשה להוסיף פרטים ,מנסיון מי שלא מפרט במודעה מוכר לוקשים

איזה פירוט אתה רוצה? רקורד סטיישן, שנת 70, סה"כ 1800 גרוש.... מפורט למדי. אם לא מספיק לך, אתה מוזמן לדמיין הודעה בסגנון: (מחק את המיותר)

"מכני מעולה, מצב נדיר, כמו חדש, מחיר מציאה, יחידה בארץ, יבוא אישי, למבינים, לרציניים בלבד. אה....שכחתי, מרופא"

עכשיו תתקשר......

בברכה,

גלעד

פורסם
מנסיון מי שלא מפרט במודעה מוכר לוקשים
הגישה שלך היא לא נכונה. קודם כל הבנאדם פירסם מודעת מכירה, זכותו. אתה לא רוצה להתקשר, זכותך.

זהו. נגמר הסיפור. הוא לא חייב לך כלום ואתה לא חייב לו כלום.

מעבר לזה, אם אתה במקרה כן מעוניין לרכוש את רכבו, ואיכשהו מצאת את ההון האדיר הדרוש לכך, אני חושב שתוכל להרשות לעצמך לזרוק לטימיון (כביכול) כמה שקלים בשביל לדבר עם הבנאדם בטלפון ולברר את כל הפרטים שאתה צריך.

לילה טוב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני חושב שתוכל להרשות לעצמך לזרוק לטימיון (כביכול) כמה שקלים בשביל לדבר עם הבנאדם בטלפון ולברר את כל הפרטים שאתה צריך..
כמה שקלים זה אם האוטו בקליפורניה. כולה איזה 20 אגורות, אבל עזוב, 20 אגורות כל פעם ובאמת יגמר התקציב שיפוץ. במידה ומשפצים סקייטבורד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמה שקלים זה אם האוטו בקליפורניה
אני חייב לקחת מרווח ביטחון למקרה שמר עוזיאל אוהב לדבר ארוכות בטלפון, אתה יודע, לספר למוכר כמה הוא בר מזל שהוא התקשר אליו ומה היה קורה אם הוא היה מתקשר לכל אחד שמוכר, ולמה כל אחד שלא מפרט מוכר לוקשים...שלא יבוא אלי אח"כ עם חשבון על סך 45 אגורות שחרגו מתקציב השיפוץ הבא שלו...יש לי מספיק על הראש גם ככה!

:lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני חייב לקחת מרווח ביטחון למקרה שמר עוזיאל אוהב לדבר ארוכות בטלפון, אתה יודע, לספר למוכר כמה הוא בר מזל שהוא התקשר אליו ומה היה קורה אם הוא היה מתקשר לכל אחד שמוכר, ולמה כל אחד שלא מפרט מוכר לוקשים...שלא יבוא אלי אח"כ עם חשבון על סך 45 אגורות שחרגו מתקציב השיפוץ הבא שלו...יש לי מספיק על הראש גם ככה!

:lol:

צודק, לוקח זמן רב לברר פרטים..... ושלא ישכח לשאול אם העסקה כוללת רדיו תאדירן עובד במצב טוב. אחרת צריך להוריד מהמחיר לפחות 150 ש"ח.....

(שי לא יצא פרייר....)

בברכה,

גלעד

פורסם

חוץ מזה,דחילק, מה יש בכלל להתקשר על מחיר כזה?

מי שמתעניין באופל רקורד יכול להתעניין בה רק משתי סיבות, הוא כבר משפץ אחת וישמח לעוד אחת לחלקים או שהוא רוצה לשפץ אחת, בכל מקרה אם האוטו מעניין אותי, בעבור 1800 ש"ח הטלפון היחידי שאני אבצע זה לשאול איפה האוטו ומתי אני יכול לבוא לאסוף אותו. וכמובן לקזז מהמחיר ה"מופקע" את שיחת הטלפון:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...