Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי Primula 65C מחכה לגואל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לתומי נסעתי ברח' ויצמן באזור ולהפתעתי חנתה אוטוביאנקי ענתיקה שמישהו הוציא מאיזשהו מחסן.

מצבה הפנימי והחיצוני מצויין. כסאות ודיפונים פנימייים שלמים ואורגינליים, פרט לכך שמישהו רקד על הגג צעד תימני והוא מעוך קצת. :-)

אני לא מכיר את הדגם הספציפי בפנים רשום יש סמל ועליו רשום Primula 65c, אם זה אומר למישהו משהו.המכונית היא מן דגם סטיישן עם 3 דלתות.

מספר הרישוי שלה הוא עוד מהישנים הלא מנצנצים והוא מתחיל ב 720.

אני מקווה שמישהו רואה את ההודעה הזו ופועל מהר בעניין שכן הוונדליזם כידוע חוגג ברחובות ולילה שניים ברחוב ולא נשאר הרבה ממנה.

בהצלחה

[/i]

פורסם
היום לתומי נסעתי ברח' ויצמן באזור ולהפתעתי חנתה אוטוביאנקי ענתיקה שמישהו הוציא מאיזשהו מחסן.

מצבה הפנימי והחיצוני מצויין. כסאות ודיפונים פנימייים שלמים ואורגינליים, פרט לכך שמישהו רקד על הגג צעד תימני והוא מעוך קצת. :-)

אני לא מכיר את הדגם הספציפי בפנים רשום יש סמל ועליו רשום Primula 65c, אם זה אומר למישהו משהו.המכונית היא מן דגם סטיישן עם 3 דלתות.

אני מקווה שמישהו רואה את ההודעה הזו ופועל מהר בעניין שכן הוונדליזם כידוע חוגג ברחובות ולילה שניים ברחוב ולא נשאר הרבה ממנה.

בהצלחה

[/i]

אתה יכול לרשום שוב איפה הרכב נמצא ??? כי רחוב ויצמן יש כמעט בכל עיר . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בהצלחה

[/i]

אתה יכול לרשום שוב איפה הרכב נמצא ??? כי רחוב ויצמן יש כמעט בכל עיר . . .

רדרוז-רח' ויצמן ב"אזור"(יזור בפי העמך).

האם הכוונה היא לרכב הבא-הירקרק

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בארץ שווק רק דגם ה-3 דלתות.

המכונית יוצרה בין השנים 1965 - 1971

מנוע 1221 סמ"ק 59 כ"ס (נראה לי די טוב לתקופה)

autobianchiprimula.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצהו מבחינת פחחות סביר לגמרי, למעט הדפיקה בגג הוא בהחלט שלם.

יש פנסים ובקליות, לוח שעונים מעט שבור אבל כל החלקים נמצאים וניתן לסדר בקלות.

מנוע קיים, מושבים מעור!!!! בצבע חום קקי.

יכול להיות אחלה פרוייקט לשיפוץ. רכב ממש נחמד. לצערי אין לי היכן לשים אותו כרגע אז אני לא לוקח, אבל כדאי מאוד שמישהו ייקח אותה. אני לא מאמין שיש עוד כאלה בארץ.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

סליחה על הבורות , אבל מה הכוונה "כדאי שמישהו ייקח אותה" ?

אתה מכיר את הבעלים, הוא וויתר על הרכב ?

כי אם כן מקום זה ממש לא הבעיה שלי , אם הרכב באמת זרוק לו ואף אחד לא רוצה אותו אשמח לקחת אותו וגם אין לי בעיה שמישהו ירצה להיכנס איתי בשותפות בפרויקט השיפוץ של הרכב , אם מישהו יודע פרטים נוספים על הבעלים של הרכב או לפחות מספר הלוחית רישוי אשמח אם ישלח לי בה"פ .

גם אתם חברים במידה ואתם יודעים על רכבים נוספים זרוקים שאתם רוצים לקחת אבל אין לכם מקום צרו איתי קשר .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי האישית, אחרי שיחה עם השכנים שהתלוננו על המפגע התברואתי הזה העיריה פינתה אותו

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...