Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהוא יודע על יגוארxjs 3.6 בארץ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכל מיקום\מידע על הרכב

תודה

Jaguar-XJS-bk.jpg

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

XJS אני לא מכיר אבל XJ משנות השבעים אני כן מכיר, יש בחור ברמת גן (בתחילת רחוב עוזיאל) שכנראה מאוהב ברכבי יוקרה ישנים, יש לו בנוסף ליגואר הזו גם BMW 735 משנות השמונים או השבעים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברחוב בורוכוב בגבעתיים עומדת מדי פעם אחת עם מספר זר אבל היא 5.3 :-)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני חייב לספר סיפור קצר..

בנסיעה האחרונה שלי לארה"ב, היתי עם אבא שלי.

על הדרך אנחנו רואים יגואר כזו בדיוק.. מ ה מ מ ת!! (למכירה כמובן)

אבא אומר, מינימום 5000$, אני אומר לו בין 1000 ל 2000 דולר - בלחץ!

כמובן שמאותו רגע, השאלה הפכה לבדיקה מחייבת, וב U Tern עשינו סיבוב ופנינו מובאים לבדיקה.

עד שהגענו לשם, אבא טוען שאם זה המחיר, הוא קונה על המקום (כן.. ממש).

אז כמה אתם חושבים היה המחיר?

זרקו מחיר..

חברים המכונית עמדה על 1200$. לא מאמינים, פותחים דלתות ומכסה מנוע, ומגלים מפתח בסוויטש ומנוע 12 צילינדר!!!

האם הוא קנה את האוטו..לא ממש, אבל אני ניצחתי בהתערבות..(יש לי תמונות בבית, אני אשתדל לעלות אותם בערב)

רק באמריקה

תהנו..

פורסם

יש בכ"ס אחת לבנה, מציצה מדי פעם מהמחבוא שלה ונעלמת....בפעם הבאה שאני רואה אותה, אני אנסה לברר לך פרטים אודותיה.

במושב גנות יש/הייתה (עד הטי שמאלה, ראשונה ימינה ושוב ראשונה ימינה, עומדת מצד שמאל של השביל) אחת כזאת לאחר תאונה לא רצינית, אך לדעתי הזמן התחיל להראות את סימניו מכיוון שהיא נראית די מוזנחת ורעועה.

אני ארחרח אם יש עוד...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתה בטוח שיש כזאת בכפר סבא?

אף פעם לא ראיתי.. ולא פעם אחת שהיה משעמם אני וחברים היינוי וצאים לסיבובים לחפש מכוניות..

הדבר היחיד שאולי איךשהו יכול להזכיר זאת הקאמרו הלבנה(ישנה).. שיש ליד הקופת חולים בגליל..

כל הזמן מכוסה,

פורסם

אף פעם לא ראיתי.. ולא פעם אחת שהיה משעמם אני וחברים היינוי וצאים לסיבובים לחפש מכוניות..

הדבר היחיד שאולי איךשהו יכול להזכיר זאת הקאמרו הלבנה(ישנה).. שיש ליד הקופת חולים בגליל..

כל הזמן מכוסה,

אם אני אומר, אני יודע.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כל הזמן מכוסה,

אני מאמין שליאור ברוך מזהה קמארו כשהוא רואה אחת.

למעשה, אני מאמין שליאור ברוך מזהה בורג של קמארו כשהוא רואה אחד...

פורסם
יש בכ"ס אחת לבנה, מציצה מדי פעם מהמחבוא שלה ונעלמת....בפעם הבאה שאני רואה אותה, אני אנסה לברר לך פרטים אודותיה.

במושב גנות יש/הייתה (עד הטי שמאלה, ראשונה ימינה ושוב ראשונה ימינה, עומדת מצד שמאל של השביל) אחת כזאת לאחר תאונה לא רצינית, אך לדעתי הזמן התחיל להראות את סימניו מכיוון שהיא נראית די מוזנחת ורעועה.

אני ארחרח אם יש עוד...

תודה רבה ליאור ומחכה בקוצר רוח לתשובה :popcorn:

פורסם

באפקה יש אחת אדומה, אבל היא V12.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הזמן מכוסה,

לא קמארו ולא נעליים...

זו 911 מסוף שנות ה-60 (לדעתי 67-69).

פשוט הייתי שם פעם אחת כאשר הכיסוי לא היה מונח יפה כל כך - בוודאי עבודה של איזה פושטק סקרן...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
יש לבחור גם קאמרו לבנה.. ישנה, גם פורש ישנה, וגם איזהשהו ג'יפ מפלצתי, כולן מכוסות בדרך כלל

אההה

הוא מכר בזמנו פורש 928 סגולה

הוא מאפקה לא?

• תוכן חדש...