Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אחרי חילוקי דעות רבים בנושא רציתי לפתוח שירשור על קיט יניקת אויר קר שבו הפילטר אוויר בעצם ממוקם מאחורי הבמפר (טומבון) וחשוף למים .

עכשיו כאשר הוא מתרטב בחורף והמנוע יונק אוויר עם מים הרי זה מסוכן למנוע .

אז איך בכל זאת ישנם קיטים כאלה שהם בעצם מסוכנים למנוע ,האם הם מיועדים רק לעונות הקיץ ??

JDM :twisted:

פורסם

Normally the filter is not visible meaning it is not directly exposed to water... the location can be at the bumper but no behind an opening - that way the air that it gets is not from under the hood which is hotter - it is from the outside... placing the filer directly behind an opening in the bumper would be a bad idea not only when it comes to water, also flying rocks and things like that can kill your motor if they rip through the filter

The real downside of having the filter mounted lower at the bumper is that it CANNOT be submerged, meaning your ability to cross deep puddles is gone, apart of that it's all benefits... stay away from deep puddles and you'll be just fine all year long

.Moti

פורסם

מוטי ובאותו הקשר,ברכבי (106XSI) מותקן פילטר פתוח,הבעייה היא שהוא ממוקם באמצע תא המנוע צמוד לקיר האש ,ולכן יונק רק אויר חם של המנוע.

אופצייה שקיימת היא להעביר את המצבר אחורה ואז עם צינור להעביר את הפילטר אויר קדימה שהוא יהיה ממש מאחורי הפנס הקדמי ימני (אם מסתכלים מחזית המכונית לכיוון המנוע).

הבעייה היא שברכב הזה אין גריל שמאפשר זרימת אויר טובה למנוע,ולכן גם במיקום זה הוא לא ייקבל מי יודע אויר קר.

האופציה שעולה בראש היא התקנת כונס אויר (לא משהו ערסי של אימפרזה,אלא כונס ששקוע במכסה מנוע שלא יפגע בקוים של האוטו),השאלה היא כזאת:

אם אכן אני אעשה כונס אויר כזה קטן ישירות על הפילטר אויר,כלומר שזרימת האויר תכוון לפילטר), אין סיכוי שבשעת נסיעה גשומה,או לחילופין שטיפת הרכב הפילטר יינוק מים ?

או במילים אחרות,מה מונע ממים להכנס לתא המנוע דרך כונס אויר ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מוטי ובאותו הקשר,ברכבי (106XSI) מותקן פילטר פתוח,הבעייה היא שהוא ממוקם באמצע תא המנוע צמוד לקיר האש ,ולכן יונק רק אויר חם של המנוע.

אופצייה שקיימת היא להעביר את המצבר אחורה ואז עם צינור להעביר את הפילטר אויר קדימה שהוא יהיה ממש מאחורי הפנס הקדמי ימני (אם מסתכלים מחזית המכונית לכיוון המנוע).

הבעייה היא שברכב הזה אין גריל שמאפשר זרימת אויר טובה למנוע,ולכן גם במיקום זה הוא לא ייקבל מי יודע אויר קר.

Can you post a pic of your engine bay? that would be really helpful for me to understand your problem and I can post it back with my recommended changes

האופציה שעולה בראש היא התקנת כונס אויר (לא משהו ערסי של אימפרזה,אלא כונס ששקוע במכסה מנוע שלא יפגע בקוים של האוטו),השאלה היא כזאת:

אם אכן אני אעשה כונס אויר כזה קטן ישירות על הפילטר אויר,כלומר שזרימת האויר תכוון לפילטר), אין סיכוי שבשעת נסיעה גשומה,או לחילופין שטיפת הרכב הפילטר יינוק מים ?

או במילים אחרות,מה מונע ממים להכנס לתא המנוע דרך כונס אויר ?

.The best duct you can get is a NACA duct

Water will go into the engine bay, the only solution is to plan the intake carefully, again - a picture will worth a 1000 words

.Moti

פורסם

תודה מוטי,אני אשתדל להביא תמונה מאוחר יותר פשוט אין לי כרגע ואני יוצא לעבודה..

אם למישהו אחר יש תמונה של תא המנוע של 106XSI 1.6 אני שמחש אם ייפרסם אותה כאן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי ,

אחרי חילוקי דעות רבים בנושא רציתי לפתוח שירשור על קיט יניקת אויר קר שבו הפילטר אוויר בעצם ממוקם מאחורי הבמפר (טומבון) וחשוף למים .

עכשיו כאשר הוא מתרטב בחורף והמנוע יונק אוויר עם מים הרי זה מסוכן למנוע .

אז איך בכל זאת ישנם קיטים כאלה שהם בעצם מסוכנים למנוע ,האם הם מיועדים רק לעונות הקיץ ??

זה לא פיז'ו אבל

אולי הרעיון הזה יעזור לך ,אני מיקמתי את הפילטר בכניסה למצערת ,וכדי לתת לו יניקת אוויר טובה יותר הכנסתי אותו בתוך צינור אלומיניום מבודד מחום שיונק אוויר ישירות מבחוץ ,ככה שגם אם נכנסים מים הם יוצאים דרך פתחי ניקוז בתוך הצינור החיצוני.

1234.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...