Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ - Fiat 124sport 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרוייקט הוא של חבר ואני מעלה את זה כאן להנאתכם.

יש עדיין קצת עבודה על פינישים קטנים אבל כללית הרכב כמעט מוכן ואחרי עבודה של שנה פשוט כיף להסתכל על האוטו :smile:

כך זה התחיל:

img_193_1.jpg

וכך זה היום:

img_204_6.jpg

את כל התמונות ניתן לראות כאן:

http://www.classiccar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=שיפוץ%20Fiat%20124%20Sport%20BC%201972&fldauto=1641

פורסם

פנטסטי,מדובר בדגם שמאד קרוב לליבי והייתי רוצה לראותו במציאות (אולי תארגנו בסוף השיפוץ טקס "השקה" כמיטב המסורת..).

חבל שאת התמונות שבקישור אי אפשר להגדיל. נשמח לקבל עוד פרטים לגבי מהלך השיפוץ,השגת חלקים,בעיות מיוחדות שהתעוררו,בעלי מקצוע שנתנו יד ודעתכם על עבודתם וכיו"ב

עלו והצליחו... :wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרכב עדיין לא גמור, אבל רמקולים מאחורה כבר מורכבים ;-)

ניתן להגדיל את התמונות ע"י כניסה לגלריות (לחיצה על הטקסט, ולא על התמונה הקטנה)

פשוט מדהים!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ראיתי פיאט 124 ספורט בצבע כסף בירושלים,רכב מאוד יפה,במקרה זה היה בחניה והבעלים ישב בפנים אז הוא נתן לי להסתכל בפנים טוב טוב,אני לא יודע אם הוא חבר במועדון החמש כי לא שאלתי,בכל מקרה הרכב היה במצב מעולה,והריפוד עור בפנים עוד יותר.

פורסם

רוב העבודה בוצעה ע" בעל הרכב (מכונאי במקצועו) חוץ מפחחות בסיסית ועבודות ריפוד.

צביע בוצע במוסך שלי בחדרה

קניית חלקים? משימה די קשה עבור דגם הזה ורוב הדברים החסרים השיגו מe-bay או יבוא מאיטליה.

ה"מוקש" הרציני ביותר היה לוח השעונים , לא הצליחו להשיג חדש ורפד מנתניה הצליח להחזירו למצב חדש ע" בניית מעטפת בעבודת יד.

מבחינה מכנית אין בעיית חלקים (גם ל-124ספיידר) ויש לו מספיק חלפים מיותרים במלאי במוסך.

בעל הרכב חבר במועדון אלפא ולאחר השקה במועדון בטוח יגיע גם למפגש ה-5

פורסם
שיפוץ מדהים.

שאלה שתמיד עולה לי כשאני רואה שיפוץ כזה של רכב היא מהו סדר גודל כללי בלבד של שיפוץ ברמה כזו?

זה תלוי בסוג הרכב, מה המצב שלו, לאיזה רמה אתה רוצה להגיע וכמה קשה להשיג חלקים. אני יכול להעיד ש"השקעתי" כבר מעל ל-30K ש"ח ועוד נשאר לסדר מערכת חשמל ולעשות ריפוד כללי (עוד סיפור של לפחות 5 אלף ש"ח). הרכב שלי היה במצב חיצוני ופנימי על הפנים וזה בד"כ השלב הכי יקר וקשה. אם אתה מטפל במכאניקה לבד אז המחיר יורד פלאים ...

רואים שעל הרכב הנ"ל נעשתה עבודה מאוד מקצועית למרות שבהתחלה הרכב היה במצב חיצוני יחסית טוב (אני לא מצאתי כמעט חלודה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עבודה יפה!!! תיקון טעות, יפיפיה, מדהימה, אין מילים!!!

הרשה לי לשבח (ולקנא!!!)...

אגב שיפוץ רכבים איטלקיים, האם זה נכון שכל מה שאתה מפרק ומרכיב התוצאה תהיה יותר טובה מהמקור :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מהכרותי המקצועית עם כל דגמי פיאט (הייתי חשמלאי רכב 40 שנים של פיאט) אז מדובר בדור 2 של הפיאט 124 ספורט קופה שהנו עם מנוע 1800 סמ"ק, 4 צילינדרים ו2 גלי זיזים ועם חגורת תזמון (טיימינג).

כמובן שאני מצטרף לכל שבחי השיפוץ המדהים והיפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מהכרותי המקצועית עם כל דגמי פיאט (הייתי חשמלאי רכב 40 שנים של פיאט) אז מדובר בדור 2 של הפיאט 124 ספורט קופה שהנו עם מנוע 1800 סמ"ק, 4 צילינדרים ו2 גלי זיזים ועם חגורת תזמון (טיימינג).

כמובן שאני מצטרף לכל שבחי השיפוץ המדהים והיפה.

בברכה - רפי לין :smile:

תיקון טעות,אכן מדובר בדור שני אך מנוע 1600 ולא 1800

ל 124 ספורט קופה 3 דורות:

דור ראשון נקרא AC יוצר 1967-1969 ובעל מנוע בנפח 1438 סמ"ק (בלוק זהה למנוע ה 124 ספיישל אך עם ראש שונה בעל 2 גלי זיזים ורצועת תזמון מגומי.

דור שני נקרא BC והוא רלוונטי לרכב הנדון, יוצר 1970-1972 בעל מנוע 1608 סמ"ק (זה המנוע שהיה מורכב בפיאט 125 הזכורה לטוב)

דור שלישי נקרא CC יוצר 1973-1975 ובעל מנועי 1592 סמ"ק ו-1756 סמ"ק (מנועי פיאט 132) לטעמי זהו הדגם היפה ביותר עם פנסים אחוריים עומדים ופנסים קדמיים כפולים ומראה אגרסיבי ומיוחד. היתה לי כזו שנת 1975 אדומה וכמו אידיוט אמיתי מכרתי אותה (זה היה לפני12 שנה..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...