Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק ליריעת ברזנט של 7x5 כדי לכסות את המכונית מרגע הוצאתה מהמכולה ועד השחרור הביתה (יש לה חור בגג, ועם מזג האוויר הצפוי בימים הקרובים אני אקח אותה הביתה עם בריכה בין המושבים).

איפה אני רוכש כזה דבר מחר ?

פורסם

שלום

ניתן להשיג ברזנט בכל גודל עם או בלי לולאות מסביב, ברחוב סלמה בקטע שבין רח' הרצל לרח' העליה (או שוקן בשמו החדש) בתל אביב. יש שם מקבץ של כמה חנויות.

המחיר נע בסביבות 15 ש"ח למ"ר. יש כמה סוגים.

אם תתעקש - תוכל לקבל את זה מהר,

אם לא תראה סימני "בוער לי" יאמרו לך לבוא בעוד שבוע . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום ידידי, יש לי רכב קבריולט, ומסיבות ששמורות במערכת הוא כרגע עומד ללא גג.

מה שעשיתי זה לקחתי ניילון (זה שנשאר ממלחמת המפרץ) והדבקתי על הרכב, ועליו הלבשתי את הכיסוי. הרכב נשאר יבש אחרי על הגשמים שהיו.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ארנון, תרכוש כיסוי. אני קניתי אחלה כיסוי באוטו דיפו, הוא נגד גשם ומתלבש על האוטו כמו כפפה. ממש מומלץ. מצאתי את זה באוטו דיפו, סניף בני ברק, ליד קניון איילון. עלות: 250 שקל.

בהצלחה

מאיר

פורסם
ארנון, תרכוש כיסוי. אני קניתי אחלה כיסוי באוטו דיפו, הוא נגד גשם ומתלבש על האוטו כמו כפפה. ממש מומלץ. מצאתי את זה באוטו דיפו, סניף בני ברק, ליד קניון איילון. עלות: 250 שקל.

בהצלחה

מאיר

והוא לא מעביר מים.

אני גם קניתי כיוסי בזמנו, ואמרו לי שהוא לא מעביר מים.

צפתה לי הפתעה, הוא מעביר מים כמו רשת.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שלום

לאחר שתקנה תפרסם פה מחיר בבקשה אני גם מעוניין ליקנות

ליאו

שלום, ניגשתי היום לאיזור האמור (רחוב סלמה-שלמה, בין שוקן להרצל).

אכן יש ריכוז של בתי עסק שקשה לפספס.

ניגשתי למקום הראשון שראיתי, יושב שם יהודי דתי מבוגר על מכונת תפירה, ומייצר יריעות ברזנט.

מרוב שהוא נראה סימפטי ותלוש מהסביבה, לא התמקחתי בכלל על המחיר. אני יודע שיכולתי להשיג בפחות.

525 ש"ח ליריעה של 24 מ"ר (6 על 4). הזמנתי היום, זה יהיה מוכן מחר בבוקר.

• תוכן חדש...