Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל רקורד

mm55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש אופל רקורד מנוע 1700 אוטומט

רכב עמד 10 שנים בודי יפייפה כמו חדש אפילו אין צורך לעשות פחחות

כל חלק במקום רק קצת קוסמטיקה בפנים ונראה לי שמכני אפילו עובד כמו

חדש לא רשומה אספנות מודל 73 74 רכב עשה 100000

מה דעתכם כמה כדי לשלם הרכב 4 דלתותמה שוויו ?

תודה מראש

פורסם

אהלן מר אופל

רכב גרמני פשוט (בסיסי) ואמין = אופל... אל תצפה לחוויית נהיגה מיוחדת, בפרט לא עם מנוע 1700 (מהירות מירבית ריאלית באזור ה-140 קמ"ש ביום מוצלח במיוחד), אבל מעבר לזה רכב נוח לנסיעה, ועיצוב שנות 70' קלאסי ויפה(היה גם מנוע 1900סמ"ק בנזין, מנוע 2100 סמ"ק דיזל, 2500 סמ"ק בקומודור)

הדגם המסויים שאתה מדבר עליו יוצר בין השנים73' - 75' (אח"כ יצא דגם חדש שיוצר עד 82' עם אותם מנועים), ונמכר בארץ בגרסת 4 דלתות סדאן, 2 דלתות סטיישן מסחרי(ללא חלונות צד אחוריים) ו- 4 דלתות סטיישן. הרקורד היה הרכב הגדול של אופל בישראל (באירופה היה גם הקומודור שהתבסס על הרקורד אך היה מפואר ממנו ובעל מנועי 6 צילינדר - להבדיל מה-4 של הרקורד, והמונזה = גרסת קופה של הקומודור), וזכה להצלחה יחסית בקרב רכבי המנהלים הזולים כך שלא צריכה להיות בעייה להשיג חלקים.

מחיר? ערך? כל אחד משלם על האהבה שלו.....עבור רכב יפה ומושלם נראה לי סביר לחלוטין לשלם כמה אלפים טובים של ש"ח

פורסם

תיקון קטנטן, אני מכיר לפחות שתי רקורד 2 דלתות. אי אפשר לקרוא ליאכטה הזאת קופה, אבל בכל זאת, 2 דלתות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שמעוניין באופל קומודור 2 דלתות בלי טסט במצב יחסית סביר לרכב שעזוב שנים אז יש באיזו חווה ליד נס ציונה והרכב שייך לבעלים של החווה.

מי ישרצה מקום מדוייק שישאיר לי הודעה בפרטי ואני אנסה להשיג כתובת מדוייקת וטלפון.

דרך אגב זה רכב מדליק.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כמה תיקונים-הרקורד בצורה הזו יוצרה מ 73 עד סוף 76,היה דגם 2 דלתות "רגיל" והיתה קופה נאה שניקראה קומודור והיה לה מנוע 6 צילינדר 2500 או 2800 סמ"ק(עם הזרקת דלק).מנוע ה 1.9 היה שונה ממנוע ה 1.7,היה לו גל זיזים עליון ומאייד כפול,והוא פיתח 90 כ"ס,ושימש גם את האופל GT.הרקורד שהופיעה ב 77 היתה זהה מכנית לזו שהחליפה,רק שעיצובה היה נאה ומודרני יותר.נפח המנוע שלה עלה מ 1.9 ל 2.0 והיה אופצייה להגה כוח(פרט מעניין-לרקורד ללא הגה כוח היה הגה מסרק,בעוד שלזו עם הגה כוח היה היגוי בשיטת התיבה ותפוחים).רק בשנת 83 הופיע מנוע 1.8 מודרני,שנילקח מהאסקונה,ומאוחר יותר נוספה אופצייה למנוע 2.2 ובלמי ABS.אני זוכר שברקורדים הישנים היתה אפשרות לספסל קדמי אחוד,עם ידית הילוכים על גלגל ההגה,או מושבים קדמיים נפרדים וידית הילוכים ברצפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש אופל רקורד מנוע 1700 אוטומט

רכב עמד 10 שנים בודי יפייפה כמו חדש אפילו אין צורך לעשות פחחות

כל חלק במקום רק קצת קוסמטיקה בפנים ונראה לי שמכני אפילו עובד כמו

חדש לא רשומה אספנות מודל 73 74 רכב עשה 100000

מה דעתכם כמה כדי לשלם הרכב 4 דלתותמה שוויו ?

תודה מראש

היום רכשתי אופל רקורד 1700 האם תוכל לעזור ליץ050-9320320 עוזי

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...