Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לשרשר בדיון על הוויליס, אבל אז חשבתי שמגיע לזה נושא בפני עצמו.

 

אצל דודי וטל בירגר בנס-ציונה יש ששה מנועי טורנדו (ששה צילינדרים) שמתאימים לוויליס, וגוניר, וגלדיאטור. המנועים הם לאחר שירות צבאי, שיפוץ, ואיכסון ממושך בצבא. (כלומר משופצים אך עמדו זמן רב).

מי שמעונין מוזמן ליצור עימם קשר ישיר.

 

נמרוד

tornado 1.jpg

tornado 2.jpg

פורסם

תיקון קטן, נמרוד.

 

המנועים האלו (המופיעים בתמונות) הם מנועי low compression J-series, המתאימים bolt on רק לוגוניר וגלדיאטור מהשנים הרלבנטיות (אמצע/סוף שנות השישים).

מנועי טורנדו לויליס שונים קצת, בתושבות המנוע השונות, הממוקמות על מכסה שרשרת התזמון כחלק אינטגרלי מהמכסה, ולא על הבלוק כפי שמופיע בתמונה. יש להם יחס דחיסה גבוה יותר. לעיתים נקראים גם small block.

ניתן להתאים את מנועי הטורנדו הללו, אך הדבר כרוך בשינוי תושבות המנוע, שבויליס מרותכות לשילדה, ותפוסות עם ניטים, ודורש הזזה שלהן כ-20 ס"מ לאחור, או בניית תושבות דומות לאלו של CJ6, רק רחבות יותר, כיוון ששלדת הויליס רחבה יותר משלדת CJ6, ואילו תושבותהמנוע בטורנדו זהות במיקומן ורוחבן לתושבות של מנוע 258/232.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

האלטרנטור האדום מזכיר לי את שירותי הצבאי כחשמלאי רכב בבה"ד 1. (אני בטוח שכמה חימושניקים נזכרים עכשיו בשירותם הצבאי).

מישהו זוכר כמה אמפר מוציא האלטרנטור?

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

×
×
  • תוכן חדש...