Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה מוסטנג מסודרת או משופצת. מצידי פורד שבורה, הרוסה אבל עיקר מנוע עובד. הכייף שלי לסדר אותה בעצמי. כול מי שיכול לעזור שיגיד לי תודה

ועם אפשר לדעת כמה עולה רכב כזה. אני יודע שזה משנה השנה וכל זה אבל עדיין בכללי (לא משופץ)

בנתיים שיפצתי לך את העברית. אנא השתמש בפסיקים/נקודות והשתדל להמנע משגיאות כתיב כי המקור שלך יצא ממש בלתי מובן. בני, מנהל הפורום.

אתה? אתה חמוד אתה

פורסם

מה זאת אומרת לא משנה השנה? האם שנת 1978 או 1980 באה בחשבון? (אני שואל כי בחיפה בשכונת שפרינצק עומדת כזו שניסו למוכרה ולא זזה (כמעט?).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מה זאת אומרת לא משנה השנה? האם שנת 1978 או 1980 באה בחשבון? (אני

שואל כי בחיפה בשכונת שפרינצק עומדת כזו שניסו למוכרה ולא זזה (כמעט?).

אתה יודע כמה הוא רוצה עליה ?

אתה? אתה חמוד אתה

פורסם
אחי חזק ואמץ ,אני מזמן הבנתי שאין סיכוי למרות שלא משנה לי גם המצב שלה

למה אחי ?

קצת רצוןן הכול הסתדר יש לי שכן שהוא עושה את מביא רכב גמור לא זז מסדר אותה ומוכר אותה כפול ..

אני לא רוצה לשפץ ולמכור אני רוצה אחת כזאות בשבילי לפי דעתי זה הרכב היפה ביותר שיצא

אתה? אתה חמוד אתה

פורסם
למה אחי ? למה הוא אח שלך? אם זו אותה אימא, אז אפשר להסביר את זה עם שקופיות... יש גם כמה סרטים טובים ברשת...

קצת רצוןן הכול הסתדר יש לי שכן שהוא עושה את מביא רכב גמור לא זז מסדר אותה ומוכר אותה כפול ..

אני לא רוצה לשפץ ולמכור אני רוצה אחת כזאות בשבילי לפי דעתי זה הרכב היפה ביותר שיצא

למה התכוונת בדיוק?

למה אחי, קצת...

רצון (אולי זה שם של מישהו?) הכול הסתדר...

יש לי!!! (יופי שמצאת את זה!)

ש?כ?ן שהוא עושה... (עושה מה בדיוק השכן?!)

את (אולי אתה?) מביא רכב גמור.

בקיצור, אפשר טיפה סימני פיסוק?

תודה מראש,

כל יושבי הפורום...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תגיד לי אז יש לי בעיה של דיסלקציה מה לעשות רושם עם טעויות כתיב אזמה צריך לרדת על הבן אדם מי שיבין יבין זה לא יפה מה שאתם עושים ותאמין לי שהבנתה מה רשום

אתה? אתה חמוד אתה

פורסם
תגיד לי אז יש לי בעיה של דיסלקציה מה לעשות רושם עם טעויות כתיב אזמה צריך לרדת על הבן אדם מי שיבין יבין זה לא יפה מה שאתם עושים ותאמין לי שהבנתה מה רשום
גם לי יש דיסלקציה, וגם אני כותב לפעמים עם שגיאות ומבולבל, אבל לפני שאני לוחץ על "פרסם" אני קורא את מה שאני רושם כמה פעמים! לא רק אתה קורא וכותב בפורום...

יכול להיות שאני איטי, אבל אני משוכנע שישנם עוד כמה וכמה אנשים שהיו צריכים לקרוא את מה שכתבת כמה פעמים כדי להבין למה אתה מיתכוון...

קבל את זה כביקורת בונה, יש לנו פורום יפה ונעים, שמור עליו ככה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עכשיו אני יבין וילמד לפעם הבא

אבל לא כמו שהצגתם את זה פעם שעברה ...

גם לי יש דיסלקציה, וגם אני כותב לפעמים עם שגיאות ומבולבל, אבל לפני שאני לוחץ על "פרסם" אני קורא את מה שאני רושם כמה פעמים! לא רק אתה קורא וכותב בפורום...

יכול להיות שאני איטי, אבל אני משוכנע שישנם עוד כמה וכמה אנשים שהיו צריכים לקרוא את מה שכתבת כמה פעמים כדי להבין למה אתה מיתכוון...

קבל את זה כביקורת בונה, יש לנו פורום יפה ונעים, שמור עליו ככה...

גילי

אתה? אתה חמוד אתה

פורסם

על מנת שלא יהיו אי הבנות, התשובה להלן מתיחסת לציטטה הזאת:

מה זאת אומרת לא משנה השנה? האם שנת 1978 או 1980 באה בחשבון? (אני

שואל כי בחיפה בשכונת שפרינצק עומדת כזו שניסו למוכרה ולא זזה (כמעט?). ולא למוסטנג 1968 שמוזכרת ממש מעל הההודעה הזאת.

בני

אתה יודע כמה הוא רוצה עליה ?
אין לי מושג,הרכב חיצונית במצב טוב מאד אך מדובר בדגם כושל,חלש ונקודת האור העקרית היא השם-מוסטנג.

אם אינך מאזור חיפה ואתה מעוניין ברכב,שלח לי בה"פ מספר טלפון ובהזדמנות אשאיר פתק עם פרטיך על הרכב.

אינני גר בקרבת מקום,אינני מכיר את בעל הרכב ולא שוחחתי עימו מעולם. מה שזכור לי שלפני כשנה היה עליו פתק למכירה ושהרכב כמעט ולא זז ממקומו

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...