Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את המקום מאז שאני ילד (לא שעכשיו אני כל-כך גדול אבל...) ובכול פעם שאני עובר שם אני מרגיש צביטה בלב...

לא רחוק משם (בפניה לכיוון האצטדיון) עומדת לפעמים סוסיתה סברה ספורט פתוחה.

משה א.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אהלן משה, שמי שלומי ויצרתי איתך קשר לפני כמה חודשים בקשר ל412 ממכון הדרום והצעתי לך לגשת לשם ולברר, המנוע שלה הגיע אלי בסופו של דבר וממש בימים אלו נבנה עליו מנוע משופר בנפח 2056 סמ"ק והמון כוח שיניע חיפושית של חבר בפורום זה (אבל זה כבר נושא אחר)

מגרש הפירוק בדרך בן צבי...

בהחלט כואב הלב לראות את המקום ובמיוחד היחס שמקבלים הרכבים שם מהבעלים של המגרש (הבנאדם בעצמו - בין הטיפוסים הפחות סימפטיים שנתקלתי בהם)

כנראה שהגעת לשם בשעות שהמקום סגור, שתגיע בשעות בהן תוכל להסתובב בתוך המגרש תבין את כמויות המקוררי אויר שיש במקום, לפחות עוד 3-4 VW BUS וחיפושיות שאפשר לספור על שני ידיים. ה412 נשמרה יפה מאוד, מקווה שתציל ממנה מה שתוכל ושיהיה המון בהצלחה בפרויקט שיפוץ - וכמו שאמר רם אם תזדקק לחלקים למנוע אתה מוזמן ליצור קשר ועל אחת כמה וכמה אם אתה מתכוון להגדיל נפח מנוע.

פורסם
אהלן משה, שמי שלומי ויצרתי איתך קשר לפני כמה חודשים בקשר ל412 ממכון הדרום והצעתי לך לגשת לשם ולברר, המנוע שלה הגיע אלי בסופו של דבר וממש בימים אלו נבנה עליו מנוע משופר בנפח 2056 סמ"ק והמון כוח שיניע חיפושית של חבר בפורום זה (אבל זה כבר נושא אחר)

מגרש הפירוק בדרך בן צבי...

בהחלט כואב הלב לראות את המקום ובמיוחד היחס שמקבלים הרכבים שם מהבעלים של המגרש (הבנאדם בעצמו - בין הטיפוסים הפחות סימפטיים שנתקלתי בהם)

כנראה שהגעת לשם בשעות שהמקום סגור, שתגיע בשעות בהן תוכל להסתובב בתוך המגרש תבין את כמויות המקוררי אויר שיש במקום, לפחות עוד 3-4 VW BUS וחיפושיות שאפשר לספור על שני ידיים. ה412 נשמרה יפה מאוד, מקווה שתציל ממנה מה שתוכל ושיהיה המון בהצלחה בפרויקט שיפוץ - וכמו שאמר רם אם תזדקק לחלקים למנוע אתה מוזמן ליצור קשר ועל אחת כמה וכמה אם אתה מתכוון להגדיל נפח מנוע.

אהלן

לא לקחתי אותה בזמנו כי אין לה רשיונות

לרכב שהבאתי יש ואני מניח שאני אוכל לארגן רכב אחד שלם ויפה משניים.

כנראה שאשמור את המנוע שלי בנפח המקורי, 1679 סמ"ק, אני חובב אותם מאוד.

תודה ובכל מקרה נשתמע.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...