Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי עוזיאל אם תגיע ל-150 ש"ח על הסאאב שלך תיצור קשר, מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית המוכר רוצה 300 מתאים תיצור קשר לא מתאים אל תעליב בהצעה מגוחכת.

נמאסתם כבר לא כולכם סוחרים אז שכל אחד יעבוד במקצוע שבחר.

ויקטור

פורסם
מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית

מישראל...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
שי עוזיאל אם תגיע ל-150 ש"ח על הסאאב שלך תיצור קשר, מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית המוכר רוצה 300 מתאים תיצור קשר לא מתאים אל תעליב בהצעה מגוחכת.

נמאסתם כבר לא כולכם סוחרים אז שכל אחד יעבוד במקצוע שבחר.

ויקטור

לידיעתך הבחור דרש עד לפני שבוע 500 ש"ח על הרדיו וכנראה שאחרי חודש של מחיר לא מציאותי הוא הבין וירד במחיר ואת כל זה הוא עשה מבלי להיתיעץ איתך כך שהדאות שלך מיותרות כאן בטח אם אין לך להציע סכום עבור המכשיר.

לגביי זה שנימאסנו עלך אני מרשה לך ללחוץ במחשב על התחל וכיבוי ,אף אחד פו לא אוסר עלי לעשות את מה שעשיתי וכמובן שגם אף אחד לא צריך לשמוע את הקיטורים שלך

פורסם

למה להתקוטט ולריב על איזה מכשיר ששווה 50 ש"ח ...:wink:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כולל מע"מ???

...

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שי אז אתה מוכר את העגלה שלך ב-300 ש"ח?

תן חזק בגז

מעצבן אותך שיש לי אוטו יפה או מה לא הבנתי את שאלתך ואני מוכן למכור לך אותה ב300 ש"ח ממולכדת מתאים לך?
פורסם

ככה זה בנות,רואות דבר נוצץ מוכנות להוציא אחת לשנייה את העיניים ;)

קחו את זה בקלות אנשים....

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

טוב לא התכוונתי ליצור פה כזה בלגן, לשי עוזיאל - ממש לא ביקשתי על המכשיר 500 ש"ח, היתה מודעה בקלאסיק קאר של מישהו שרצה למכור מכשיר דומה ב550 ש"ח (לא אני!) על סמך זה קבעתי ש300 ש"ח זה סביר לאותו מכשיר בדיוק (בנוסף להתייעצות עם חבר מהפורום שאני מכיר באופן אישי).

בכל מקרה המחיר לא יגיע ל150 ש"ח מכיוון שהרדיו נמכר לבני הספל.

ותודה לכולם!

פורסם

סליחה אם אני מקלקל את השמחה, אבל אני חושב שרדיו תדיראן זה בהחלט משהו "שווה". אני לא יכול לומר כמה הוא שווה, אבל ללא ספק מדובר בפריט ממורביליה ישראלי אוטנטי שרק יהיה שווה יותר עם השנים. אני זרקתי כמה מכשירים כאלה בעבר, והיום אני מצטער על זה. אני לא חושב שאוטו אספנות משנות השישים-שבעים הוא מושלם ללא רדיו תדיראן, מדבקת נהג זהיר, וסוכך שמש ירקרק מפרספקס.

נמרוד

• תוכן חדש...