View Full Version : למכירה רדיו לחצנים תדיראן
במצב מצוין. כולל תושבת מקורית.
מחיר 300 ש"ח.
שלומי 0545982332
זכוכיות לפנס קדמי חיפושית 66 ומטה.
המחיר לזוג - 150 ש"ח.
shai_oziel
19/01/05, 21:34
כשתגיע למחיר 150 עבור הרדיו צור איתי קשר
שי עוזיאל אם תגיע ל-150 ש"ח על הסאאב שלך תיצור קשר, מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית המוכר רוצה 300 מתאים תיצור קשר לא מתאים אל תעליב בהצעה מגוחכת.
נמאסתם כבר לא כולכם סוחרים אז שכל אחד יעבוד במקצוע שבחר.
ויקטור
מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית
מישראל...
Benni Haspel
20/01/05, 8:57
קונה בלי להתמקח...צילצלתי לנייד שלך ולא ענית...
shai_oziel
20/01/05, 10:13
שי עוזיאל אם תגיע ל-150 ש"ח על הסאאב שלך תיצור קשר, מהיכן מגיעה החוצפה הישראלית המוכר רוצה 300 מתאים תיצור קשר לא מתאים אל תעליב בהצעה מגוחכת.
נמאסתם כבר לא כולכם סוחרים אז שכל אחד יעבוד במקצוע שבחר.
ויקטור
לידיעתך הבחור דרש עד לפני שבוע 500 ש"ח על הרדיו וכנראה שאחרי חודש של מחיר לא מציאותי הוא הבין וירד במחיר ואת כל זה הוא עשה מבלי להיתיעץ איתך כך שהדאות שלך מיותרות כאן בטח אם אין לך להציע סכום עבור המכשיר.
לגביי זה שנימאסנו עלך אני מרשה לך ללחוץ במחשב על התחל וכיבוי ,אף אחד פו לא אוסר עלי לעשות את מה שעשיתי וכמובן שגם אף אחד לא צריך לשמוע את הקיטורים שלך
למה להתקוטט ולריב על איזה מכשיר ששווה 50 ש"ח ...:wink:
shai_oziel
20/01/05, 10:18
ירון אני היתי עוד עדין והצעתי 150 ש"ח וואלה יש לך אומץ אלו מילים
כולל מע"מ???
...
שי אז אתה מוכר את העגלה שלך ב-300 ש"ח?
תן חזק בגז
shai_oziel
20/01/05, 16:17
שי אז אתה מוכר את העגלה שלך ב-300 ש"ח?
תן חזק בגז מעצבן אותך שיש לי אוטו יפה או מה לא הבנתי את שאלתך ואני מוכן למכור לך אותה ב300 ש"ח ממולכדת מתאים לך?
ככה זה בנות,רואות דבר נוצץ מוכנות להוציא אחת לשנייה את העיניים ;)
קחו את זה בקלות אנשים....
טוב לא התכוונתי ליצור פה כזה בלגן, לשי עוזיאל - ממש לא ביקשתי על המכשיר 500 ש"ח, היתה מודעה בקלאסיק קאר של מישהו שרצה למכור מכשיר דומה ב550 ש"ח (לא אני!) על סמך זה קבעתי ש300 ש"ח זה סביר לאותו מכשיר בדיוק (בנוסף להתייעצות עם חבר מהפורום שאני מכיר באופן אישי).
בכל מקרה המחיר לא יגיע ל150 ש"ח מכיוון שהרדיו נמכר לבני הספל.
ותודה לכולם!
נמרוד רחמימוב
20/01/05, 17:56
סליחה אם אני מקלקל את השמחה, אבל אני חושב שרדיו תדיראן זה בהחלט משהו "שווה". אני לא יכול לומר כמה הוא שווה, אבל ללא ספק מדובר בפריט ממורביליה ישראלי אוטנטי שרק יהיה שווה יותר עם השנים. אני זרקתי כמה מכשירים כאלה בעבר, והיום אני מצטער על זה. אני לא חושב שאוטו אספנות משנות השישים-שבעים הוא מושלם ללא רדיו תדיראן, מדבקת נהג זהיר, וסוכך שמש ירקרק מפרספקס.
נמרוד
נמרוד - אומנם אני לא מוכר - אבל חברים קרובים :wink: שיחפצו ברדיו מסוג זה ישיגוהו במחיר מופחת בהרבה מהמבוקש פה!!
נמרוד רחמימוב
20/01/05, 18:20
כמה עולה קילו?
:wink:
נמרוד
שכחת את הדבר החשוב ביותר את האות שמודיעה באיזה יום אתה לא נוסע עם הרכב-רןסליחה אם אני מקלקל את השמחה, אבל אני חושב שרדיו תדיראן זה בהחלט משהו "שווה". אני לא יכול לומר כמה הוא שווה, אבל ללא ספק מדובר בפריט ממורביליה ישראלי אוטנטי שרק יהיה שווה יותר עם השנים. אני זרקתי כמה מכשירים כאלה בעבר, והיום אני מצטער על זה. אני לא חושב שאוטו אספנות משנות השישים-שבעים הוא מושלם ללא רדיו תדיראן, מדבקת נהג זהיר, וסוכך שמש ירקרק מפרספקס.
נמרוד
בשוק עתיק אחרון מכרתי כזה ב 40 ש"ח.היה חדש!איזה פראיר!...
גרשון המשפר
20/01/05, 20:35
נראה לי שיש לי איזה אחד או שניים כאלה בבית...
יאללה בעל הבית השתגע ! שניהם ב-400 ש"ח !!! (סתם חברה אני צוחק, אני אבדוק אם הם אצלי בכלל ומה מצבם...) :-P
Benni Haspel
21/01/05, 6:56
למה..למהההה...אני לא מרגיש את עצמי פרייר בארץ התחמונים והקומבינות?
למה, כשאני מרוצה, המוכר מרוצה, אז תמיד, אבל תמיד יהיה מישהו שיחשוב שההוא מקמבן, אני פרייר, ובכלל יש כאן קומבינה מתחמלת וכו וכו. כוולו על 300 ש"ח....
אבל כל אחד חייב לאמר עד כמה הוא סוחר ולא פרייר...
אתה הבנת את זה ברוך? אני, לא....
אני לא זוכר מקרה,שקניתי משהוא ולא יצאתי פרייר בעיני מישהו.
תמיד נמצאת הנשמה הטובה,שהיתה משיגה אותו דבר ,רק יותר
בזול,"באמא שלי".
פריירי העולם התאחדו-מעכשיו קונים רק ביוקר.
רדיו תדיראן לא היה הרדיו היחיד שיוצר בארץ.גם אמקור ייצרו מכשירי רדיו לרכב,שדמו מאד לתדיראן,אולם לא זכו להצלחה גדולה,והם די מהר נעלמו מהשוק.את מכשירי הרדיו של תדיראן החליפו בהדרגה רדיו-טייפים,בעיקר מתוצרת רודסטאר,עם התגברות השימוש בקלטות.בראשית שנות ה 70,שקלטת האודיו היתה עדיין בחיתוליה,נימכרו טייפים(ללא רדיו)שהשתמשו בקלטות גדולות שעשו שימוש ב 4 ערוצים,שאני זוכר אותם מותקנים באמריקאיות בשנות ה 70.
בני חזק ואמץ.אני אתך.
אם אנשים בארץ היו קצת יותר "יוצאים פרייר",המדינה הייתה נראת הרבה הרבה יותר טוב.
אם תחשבו רגע.תוכלו למצוא את הגישה הילדותית "לא לצאת פרייר" בארץ בכל כך הרבה תחומים שמוסכמים על כולם שהם לוקים בחסר.אם זה בפוליטיקה אם זה על הכבישים וכו'.
בברכת "אהבה לרכבי אספנות" לכולם.
דוד.
בשוק עתיק אחרון מכרתי כזה ב 40 ש"ח.היה חדש!איזה פראיר!...
ברגע שקיבלת החלטה ואתה שלם איתה - לא יצאת פרייר.
הפרייר האמיתי הוא זה שמקנא על כך שרצה יותר כסף ולבסוף לא הצליח למכור, או מי שרצה לשלם פחות בכל מחיר ולבסוף נהרס לו הלב כשמישהו אחר קנה ולא הוא ("...אם הייתי מוסיף 10 ש"ח ולא מתעקש זה היה שלי...").
ובקשר לאותו נושא, רדיו תדיראן, בשוק עתיק האחרון היה לי על שולחן המוצגים שמכרתי רדיו תדיראן ישן ובמצב חיצוני לא מבריק, אך פועל. נתתי אותו למישהו ללא תמורה. הוא נצרך לו ואני הייתי מבסוט שמישהו ישתמש בו, לעומת זאת, קניתי ממוכר אחר רדיו תדיראן יפה, והתקנתי אותו ברכב שלי.
לא ! ! ! לא הרגשתי פרייר ולא ארגיש מאחר והייתי שלם עם המעשה ועשיתי בדיוק מה שרציתי, וממש לא מעניין מה חושב אדם אחר. זכותו לעשות כרצונו, אך בוודאי שלא ארגיש לא נח בגלל דעותיו.
כל אחד עושה לעצמו את החשבון וההחלטות, ואין צורך שנחשוב כל הזמן " מה יגידו עלינו".
יום טוב לכולם
אבי.
אם יש כל כך הרבה אנשים שרוצים
אז יש לי למכירה אחד כזה במצב דיי טוב אך הוא לא עובד אבל מבחינה חיצונית הוא טוב (וזה מה שחשוב גם ככה לא שומעים בהם באיכות)
אז אם מישהו רוצה שיפנה לה"פ
בני תתחדש ותהנה מרכישתך האחרונה.
אבל... אתה חורג מקו מחשבתך הרגיל ואני אתן דוגמא - האם אלפא אוטומטית משנות ה-70 ערכה שווה למעלה מ-100000 ש"ח (ואני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון)? כי - ישנם אנשים בארץ שבעבורם סכום כזה הוא באותו היחס ל-300 ש"ח בעבורך.
המקרה שלפנינו הוא זהה רק היחס שלו מעט שונה. ולדעתי אם היית עושה קצת יותר מחקר בנושא היית משיג את אותה ה"סחורה" במחיר השוק האמיתי שלה.
Benni Haspel
21/01/05, 11:03
ירון, אתה טועה ואסביר לך למה
ראשית, לאלפא (ובטח אני יודע למה אתה מתכוון...) יש מחיר בחו"ל במחירונים.
שנית, יש הבדל בין 300 ל 100 אלף שקל. אפילו אם היחס הוא אותו יחס (למרות שאני חושב שלא...).
שלישית, אם הוא ימצא קונה מרוצה ב 200K, אשמח רק בשביל שניהם.
ושוב, כוווולו על 300 ש"ח ובעצם על ההפרש בין 300 ובין 150....
ואני מת שהרדיו ההוא, שקניתי ב 300 (שלוש מאות) ש"ח, יהיה כבר במוסטנג שקניתי לפני 15 שנה ב...ב...ב???? 8000...מה זה היה..מממ..לירות? שקל ישן? דולרים? זוזים?
IL 2CV CLUB
21/01/05, 14:17
הרדיו הוא פריט אותנטי שהמקוריות שלו מוטלת בספק.
מצד אחד הוא אומנם ישן ומצד שני התוצר שלו הן ידיעות אקטואליות להיום...
במחשבה נוספת גם אם היה משדר חדשות מלפני 10 ו20 ו40 שנה הן היו נשמעות מוכרות ודומות למה ששומעים היום...
shai_oziel
21/01/05, 15:00
ישששששששששששששששששששש
אמרתי לכם ,חבר שלי קנה לי היום כזה מכשיר מחשמלאי רכב בשפרעם ב100 ש"ח חסר לו רק את האומים אבל זה לא בעיה כבר להשיג כאלה תגידו לי פראייר לא פראייר לא ממש מענין אותי ובהיתחשב שמכרו פו כזה ב300 אז אני לא
גרשון המשפר
21/01/05, 17:14
בחיי זה פורום של פראיירים :lol:
אני צוחק כמובן, הרגעו.
ישששששששששששששששששששש
אמרתי לכם ,חבר שלי קנה לי היום כזה מכשיר מחשמלאי רכב בשפרעם ב100 ש"ח חסר לו רק את האומים אבל זה לא בעיה כבר להשיג כאלה תגידו לי פראייר לא פראייר לא ממש מענין אותי ובהיתחשב שמכרו פו כזה ב300 אז אני לאחבל שנכנסתי לפורום וראיתי את השרשור הזה רק עכשיו.
יש לי בדיוק מכשיר כזה מושלם (עם האומים) ואני מעוניין למסור אותו בחינם לכל דורש.
אופס....שי עוזיאל, נראה לי שבכל זאת יצאת פראייר...
ועכשיו ברצינות, פעם קניתי באי-ביי שעון טורים מקורי לוולוו שלי בסכום מסויים רק כדי לגלות ששבוע לאחר מכן שעון דומה נמכר בחצי מחיר, וגם שבוע לאחר מכן.
איך זה קרה? אולי לא עשיתי מחקר שוק, אולי הנחתי שזו הזדמנות נדירה, אולי פשוט מאד רציתי אותו.
פעם אחרת, מצאתי עבור חבר חלק ממנגנון גג נפתח לחיפושית ורכשתי אותו. חודש לאחר מכן נסגרו 2 עסקאות דומות באי-ביי על סכומים גבוהים פי עשר!
אספנות רכבים וכל מה שקשור בהם (אביזרים מקוריים, ספרות) אינה שונה מכל ענף אספנות אחר. מעורבים בזה פרמטרים רבים אשר משפיעים על מה שנקרא "כוחות השוק" הנורמליים, כגון אהבה ותשוקה ורצון להשיג פריט מיוחד שרק אספן יכול להבין. כוחות אלו שונים מאדם לאדם וכך גם יכולתו הפיננסית (לא בהכרח קשור) ובשורה התחתונה זה קשור לכמה הוא רוצה את הפריט וכמה שווה לו הזמן של לחכות להזדמנות הבאה - כל אחד מתמחר את הזמן הזה שונה.
האם הרכישה של בני הספל הופכת אותו לפראייר?
לדעתי - לא ולא! היא הופכת אותו לבעלים המיידי והמאושר של מכשיר הרדיו הזה!
אני יכול רק להניח שבני, כאספן לא מהיום, ידע שאם יתאמץ ויחכה וינסה, הוא ימצא רדיו דומה במחיר נמוך יותר, אבל זה לא היה שווה לו. הוא רצה אחד יפה ועכשיו ו-100 ש"ח לא יפרידו בינו לבין המכשיר שחפצה נפשו. (בני - אני מקווה שלא הגזמתי בייצוג מחשבותיך...)
אני מכיר את ההרגשה הזו!
לחלקנו פשוט אין זמן להשקיע בחיפוש ובציד וכאשר נופלת לידנו ההזדמנות אשר משלבת נוחות, נחיצות ומחיר אשר נראה הוגן - אנחנו הולכים על זה וחוסכים לעצמנו כאב ראש. גם זה שווה משהו!!!
ברכישות יקרות יותר, כגון מכוניות שלמות ולא אביזרים, כמובן שחשוב לבצע רכישה יותר מושכלת ופחות אמוציונאלית כי ההפרשים יכולים להגיע לאלפים רבים.
בברכת רכשו ואימצו
יניב
shai_oziel
21/01/05, 22:29
מה רע בזה ?דרך אגב יש כבר אומים והוא עובד תותח
shlomimycars
22/01/05, 2:27
זה רדיו התדיראן שלי
יש לי גם רודסטאר באנגליה שלי
יש למישהו תמונה של אמקור עם הסמל הירוק
תודה מראש
בסוף יתברר שאם שמים את שני הפריטים בסקאלת מטבע אחת בני שילם על המוסטנג ועל הרדיו את אותו מחיר.
האזנה נעימה
ישי
דרך אגב,אצלי ברכב יש רדיו תדיראן 6וולט
הוא נראה דומה אבל הכיתוב בחזית ללא "א"
כלאמר" תדירן".
Benni Haspel
22/01/05, 7:28
אגב, רדיו תדירן החל כרדיו "תדיר". זאת היתה החברה שהחלה שייצור הרדיו הזה והיא אוחדה עם חברת "ראן" שיצרה בטריות עוד משנות השלושים (השם "ראן" הוא ראשי תיבות של שלושת מייסדי החברה). אז מי שיש לו רדיו "תדיר" אז אני מוכן להיות באמת פרייר....
אם יש למישהו מכשירים מהסוג הזה תקינים /לא תקינים שאין לו צורך בהם אני מוכן לקבלם /לרכוש במחיר סימלי .
מחר אני מפרק את שלי ובונה בתוך האריזה המקורית רדיו am/fm סטריאו
הרעיון די פשוט ,לוקחים רדיו fmישן עם הכפתור מסתובב לכוון התחנות
מפרקים אותו ומרכיבים באריזתו של התדיראן .
יש עוד רעיונות כמו לשתול בפנים נגן mp3 עם כרטיס זיכרון ועוד...
איך אנשים בפורום אספנות יכולים לכנות אחד את השני פראיירים?! זה אירוני.
הרי בפורום הזה אנשים קונים "גרוטאות" מחלידות בנות 30 באלפי שקלים,והבנאדם המומצע חושב שהם פרייארים,ואתם קוראים אחד לשני פראיירים זה מצחיק.
shai_oziel
22/01/05, 10:12
איך אנשים בפורום אספנות יכולים לכנות אחד את השני פראיירים?! זה אירוני.
הרי בפורום הזה אנשים קונים "גרוטאות" מחלידות בנות 30 באלפי שקלים,והבנאדם המומצע חושב שהם פרייארים,ואתם קוראים אחד לשני פראיירים זה מצחיק.אבל אנחנו פראיירים גאים וכמו שאמרתי בעבר בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק "אני שי בן טובים פראייר גאה "
נמרוד רחמימוב
22/01/05, 11:11
אגב, רדיו תדירן החל כרדיו "תדיר". זאת היתה החברה שהחלה שייצור הרדיו הזה והיא אוחדה עם חברת "ראן" שיצרה בטריות עוד משנות השלושים (השם "ראן" הוא ראשי תיבות של שלושת מייסדי החברה). אז מי שיש לו רדיו "תדיר" אז אני מוכן להיות באמת פרייר....
לראן היו פנסים אדומים עם מכסה לבן שהכילו שלוש בטריות AA ונורה חשופה. אם למישהו יש כזה למכירה - אשמח לקנות (כדי להאיר בלילה את רדיו התדיראן :-D ).
לרדיו תדיראן היו גם כמה תת דגמים. לישנים יותר היו כפתורים מרכזיים מבקליט שחור כמו הלחיצים, ובדגמים המאוחרים יותר (והנפוצים יותר) הם היו מפלסטיק כסוף.
נמרוד
vBulletin® Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.