Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רליאנט סברה- Reliant Sabre

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו יודע אם איזושהי מכונית מדגם זה עוד קיימת בישראל?

לאחרונה רכשתי מגזין אוטוקאר משנת 1962 שמכיל מבחן-דרכים על המכונית האנגלית-ישראלית.

אני אשמח על כל מידע.

בהוקרה,

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

בשנת 1961 בנתה ריליאנט אבטיפוס של רכב ספורטיבי עבור אוטוקרס. הרכב נקרה סברה.

המכוניות הראשונות נבנו בריליאנט כתוצרת אוטוקרס אולם ההמשך היה בחיפה. כל המכוניות האלה היו בעלות הגה שמאלי ורובן יוצא לארה"ב.

בהמשך ניסתה ריליאנט לבנות גירסה אנגלית (הגה ימני) בשם סייבר 4 ואחר כך גם סייבר 6 (6 ציל'). מהם פותחה הסימיטר, אחת ממכוניות הספורט האנגליות המוצלחות ביותר השנות הששים - שמונים.

אוטוקרס חדלה להרכיב את הסברה בשנת 1965.

ישנן מספר סברות בארץ, אחת מהן, שהיתה שלי, מוצגת במוזיאון המכוניות בתפן.

בעלי הסברות בארה"ב מאוגדים במועדון משלהם הנקרא

Sabra Connection.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה!

נדמה שהגיע הזמן שאסע לתפן לצפות בכמה מכוניות!

הגיעה לידי תמונה של רליאנט סברה שננהגה ע"י ישראלי בראלי אקרופוליס השלישי.

התמונה נמסרה לי ע"י הנהג עצמו.

מכונית ספורט ישראלית, חבל שאין הרבה שיודעים שיש אחת כזאת! :-)

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

• תוכן חדש...