Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 96 1969

shai_oziel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקצר במילים , כל מי שיש לו להציע לי רכב מעניין או אופנוע להחלפה עם שלי מתבקש ליצור קשר במייל או בנייד 052-5151224

רצוי אופנוע קלאסי ורצוי מישהו רציני בלבד

DSCF0914.jpg

DSCF0915.jpg

DSCF0933.jpg

DSCF0928.jpg

DSCF0918.jpg

DSCF0929.jpg

פורסם

עכשיו במבצע לכל המרבה במחיר !!!

ניתן לשלוח הצעות רק כאן ורק עכשיו קיבלתי מספר הצעות לרכבים בהחלפה ובכל זאת אני פונה לבעלי הממון.

פורסם
הצעה ידידותית.

תירגעו שניכם ! :evil:

או שימשיכו בפרטי.

פשוט לא מכובד לפורום הפסים שהם הגיעו אליהם.

שבת שלום והמשך סוף שבוע מהנה לכולם.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שי, בתמונה הראשונה למעלה מימין עומדת לה הקדט סטיישן הירוקה,הבנתי שכרגע זנחת את רעיון השימוש בה ואולי כדאי להציעה למישהו כאן שיטפח אותה.

רכב אמין נוח קל לאחזקה ושווה בהחלט

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שי, בתמונה הראשונה למעלה מימין עומדת לה הקדט סטיישן הירוקה,הבנתי שכרגע זנחת את רעיון השימוש בה ואולי כדאי להציעה למישהו כאן שיטפח אותה.

רכב אמין נוח קל לאחזקה ושווה בהחלט

את האופל הירוקה הבטחתי לדרור מהפורום הוא צריך אותה לחלקים ,ובכל אופן פרסמתי אותה בקלאסיקאר המון זמן תמורת 500 ש"ח ,מעונין?
פורסם
מה הסיפור עם הקדט, היא במצב נסיעה? יש רשיונות, יש טסט?
קדט שנת 77 ללא טסט שנה וחצי, במצב נסיעה, יש רשיונות.

מצורפת תמונת דגם של הרכב בדיוק בצבע שלי

kadett_van.jpg

פורסם
את האופל הירוקה הבטחתי לדרור מהפורום הוא צריך אותה לחלקים ,ובכל אופן פרסמתי אותה בקלאסיקאר המון זמן תמורת 500 ש"ח ,מעונין?

אני מכרתי לך אותה.... :razz:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...