Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי חיפושית אספנות כבר הרבה זמן, אך לא איפשרו לי להעביר את הבעלות על שמי כי לא היה לה טסט.

שילמתי את אגרת הטסט אך אני לא יכול להעביר אותה את הבדיקה כי כל פעם שאצטרך לעשות משהו לשם כך (כגון: הוצאת מספרים חדשים, החלפת הצבע ברשיונות וכו..) אני צריך את ת"ז של הבעלים שעל שמו היא רשומה וזה בלתי אפשרי כי הוא גר רחוק ואין בינינו קשרים מעבר לקניית הרכב.

שאלתי היא, האם ישנה דרך להעביר בעלות על הרכב גם ללא העברת טסט במכון בדיקה (את האגרה שילמתי)????

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

רכב אספנות שרשום כרכב אספנות- לא צריך טסט להעברת בעלות.

לכן

או אתה עם תז של הבעלים או הבעלים הולכים לסניף משרד הרישוי ורושמים את הרכב כאספנות!

מהרגע שהמילה אספנות מופיעה בדשיון אין בעיה להעביר בעלות

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הרכב רשום כבר כאספנות , את העברת הבעלות אני יכול לעשות בדואר?

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

כן אני עשיתי העברת בעלות בדואר ללא תשלום אגרת רישוי בעזרת ת,ז של בעל הרכב . כמובן שמדובר ברכב שרשום כאספנות.

פורסם

רק עם תעודת זהות של הבעלים לא צילום ולא בפקס!!! או הבעלים עצמו (ואז לא צריך)וכמובן יפוי כוח.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
כן אני עשיתי העברת בעלות בדואר ללא תשלום אגרת רישוי בעזרת ת,ז של בעל הרכב . כמובן שמדובר ברכב שרשום כאספנות.

לא תמיד ניתן לבצע העברת בעלות בדואר לרכב אספנות ללא טסט - אם עבר הרבה זמן מהטסט האחרון יש לבצע את העברת הבעלות במשרד הרישוי, או לכל הפחות לדאוג שיסירו את החסימה (האוטומטית) במחשב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...