Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש NSU פרינז 1000 בכל מצב בכל שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשנת 89 הייתה לי פרינץ 1000 שקניתי אותה בזמן שירותי בצבא,ולאחר שהוצבתי בדרום רמת הגולן,לקחתי אותה איתי,והיא שימשה אותנו(חיילי היחידה -14 במספר...)שנה וחצי.המכונית היתה שנת 66,והיתה לה מערכת חשמל 6 V,ואני זוכר שהיא היתה זריזה ומהנה לנהיגה,הרבה יותר מהחיפושית למשל.ואם כבר נגענו בפרינץ,בבת-ים חנתה כמה שנים פרינץ 1000 TT(!)שחורה,שמשך תקופה ארוכה רדפתי אחר בעלייה,שלא הסכים למכור אותה.סופה היה ידוע-היא נגררה על ידי העירייה,והושלכה אחר כבוד למזבלה שמוקמה במעברה,שם פורקה לחלוטין,ונמזכרת היחידה שנשארה לי ממנה היא מד הסל"ד שלה..חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בשנת 89 הייתה לי פרינץ 1000 שקניתי אותה בזמן שירותי בצבא,ולאחר שהוצבתי בדרום רמת הגולן,לקחתי אותה איתי,והיא שימשה אותנו(חיילי היחידה -14 במספר...)שנה וחצי.המכונית היתה שנת 66,והיתה לה מערכת חשמל 6 V,ואני זוכר שהיא היתה זריזה ומהנה לנהיגה,הרבה יותר מהחיפושית למשל.ואם כבר נגענו בפרינץ,בבת-ים חנתה כמה שנים פרינץ 1000 TT(!)שחורה,שמשך תקופה ארוכה רדפתי אחר בעלייה,שלא הסכים למכור אותה.סופה היה ידוע-היא נגררה על ידי העירייה,והושלכה אחר כבוד למזבלה שמוקמה במעברה,שם פורקה לחלוטין,ונמזכרת היחידה שנשארה לי ממנה היא מד הסל"ד שלה..חבל.

מה מצב מד הסל"ד? הוא למכירה? :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כשתקנה פרינץ 1000 תקבל אותו ממני במתנה...זוג הפנסים הקדמיים נמצאים אצל חבר טוב שלי.חבל רק שאת הקרבורטורים הכפולים עם הסעפת הספיקו "לגלח" לפני שהגעתי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הי ליאור

אני שמח שהשידוך יצא לפועל והפרינץ ניצלה מדרכו של כל בשר - או יותר נכון פח...

האם סידרת גם את הנושא של הניירות?

בכל מקרה בהצלחה!

חן - הסיפור שלך ממש גורם ללחלוחית בעיניים - ממש חבל:x

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

:shock: מההההההההה :shock::?::?::?::?::?::?::shock:

פרינץ TT 1000 :?: היתה קיימת אחת בישראל, וזרקו אותה למזבלה :shock::?:

פשוט לא יאמן- חבל זו לא מילה, חבל מאוד שכך הלכה לה ,פרינץ מיוחדת שנעה בכבישי ציון.

לא ידעתי עד היום כי אקזמפלרית שכזו היתה בארץ :cry:

לפניכם כמה תמונות ,של פרינץ TTS בציר 1970.

חן פרחי , כן גם הקרבורטורים..... :wink:

ליאור- בהצלחה בחיפושים.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה פרינס טי טי אס 1970 1.jpg

תמונה פרינס טי טי אס מאחור 1.jpg

תמונה פרינס טי טי אס בפנים 1.jpg

תמונה פרינס טי טי אס מנוע.jpg

תמונה פרינס טי טי אס קרבורטורים.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

נמרוד רחמימוב