Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ישן שלא רשום אספנות. בינואר 2004 העברתי אותו טסט. שנגמר הטסט בסוף יוני 2004 הפקדתי את רישיונות הרכב. נכון להרגע הרכב ללא טסט כבר כמעט חצי שנה ורשיונותיו מופקדים.

אני רוצה להמנע מהצורך באישור מעבדה מוסמכת והשאלה שלי היא ממתי נספרת השנה שלאחריה מחויב הרכב באישור המעבדה? האם מיום הטסט האחרון (ינואר 04) או מיום סיום הרישוי (יוני 04)?

תודה מראש לעונים.

פורסם

מיום סיום הרישוי (במקרה שלך - יוני 04)

דרך אגב, הועלה פה פעם מידע על כך שהיו מיקרים בהם רכב מיושן שהיה ללא רישוי מעל שנה, אך רישיונותיו הופקדו לפני תום רישויו, לא חוייב בבדיקת מעבדה.

אין לי שום הסמכה לכך, מלבד מה שקראתי פה מעל דפי הפורום, כדאי לך לברר את העניין.

פורסם
מיום סיום הרישוי (במקרה שלך - יוני 04)

דרך אגב, הועלה פה פעם מידע על כך שהיו מיקרים בהם רכב מיושן שהיה ללא רישוי מעל שנה, אך רישיונותיו הופקדו לפני תום רישויו, לא חוייב בבדיקת מעבדה.

אין לי שום הסמכה לכך, מלבד מה שקראתי פה מעל דפי הפורום, כדאי לך לברר את העניין.

לידיעתכם משרד התחבורה בשביתה - אין מענה טלפוני וגם אתר האינטרנט חסום. כך שאין כרגע עם מי לברר במשרד רק עם גורם מוסמך מהמועדון כדוגמת בני הספל או קומפי מקומפיוטסט.

אכא זילוך?

פורסם

לפי מה שאני ביררתי לפני כמה שנים : רכב מיושן (בן למעלה מ-19 שנים) אשר עברה יותר משנה מפקיעת הרישוי שלו (כמו שאמרו , יוני 04' אצלך) - מחוייב בבדיקת מעבדה.

לא מוסמך , אבל זה המידע שנמסר לי ממשרד הרישוי.

פורסם

אים ניגמר לך הטסט ביוני 2004 אז אינך מחויב לבצע מעבדה מוסמכת

תיזהר לא לעבור את יוני 2005 ואז תיצטרך לעשות מעבדה מוסמכת

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...