Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדלים, הגיר של סיירה 2000 אמור להיות יותר חזק או משהו, בקיצור, שווה להחליף (שניהם אוטומט 3 הילוכים)? אני רוצה "להגדיל"/להחליף את המנוע, אז, "אם כבר-אז כבר", או לא?

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז למה אוטומט?

תעבור כבר לידני.

אם כבר אתה "מגדיל" מנוע, כדי להנות מהכח שלו תעבור כבר לידני. תיבות ההילוכים האוטומטיות הישנות של פורד "אוכלות" את כל הכח מהמנוע.

אם כבר - אז כבר ! :D :D :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ההבדל בין הגיר של הקפרי לזה של הסיירה די משמעותי-לסיירה יש גיר עם נעילת מומנט בהילוך שלישי,כלומר הגיר "מדלג" על ממיר המומנט,ומבצע חיבור ישיר בין המנוע לגיר,מה שאמור לחסוך דלק.בנוסף,תגובת הגיר של הסיירה טובה יחסית,והא עדיף בהיבט הזה על גיר ה ZF שהותקן בסיירה משנת 87.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אז למה אוטומט?

תעבור כבר לידני.

אם כבר אתה "מגדיל" מנוע, כדי להנות מהכח שלו תעבור כבר לידני. תיבות ההילוכים האוטומטיות הישנות של פורד "אוכלות" את כל הכח מהמנוע.

אם כבר - אז כבר ! :D :D :D

אני פשוט אוהב אוטומט! לו הייתה לי איפרזה טורבו (החלום שלי, נכון לעכשיו), אז ברור, שהיא הייתה עם גיר רגיל! אבל הקאפרי לא נועד להישתולל, ככה שמספיק לי אוטומט! ויש לי את כל החת"כ של הסיירה שלי (מנוע עם הגיר), אז למה עכישיו להתחיל להוסיף חלקים (דוושות, חיבורים)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ההבדל בין הגיר של הקפרי לזה של הסיירה די משמעותי-לסיירה יש גיר עם נעילת מומנט בהילוך שלישי,כלומר הגיר "מדלג" על ממיר המומנט,ומבצע חיבור ישיר בין המנוע לגיר,מה שאמור לחסוך דלק.בנוסף,תגובת הגיר של הסיירה טובה יחסית,והא עדיף בהיבט הזה על גיר ה ZF שהותקן בסיירה משנת 87.

לא הבנתי- אז, הגיר הישן יותר טוב (עד 87'), או להפך, מ-87' ומעלה?

להזכירך, בכל מיקרה יש לי גיר (והמנוע) של סיירה GHIA 2000 משנת 84'.

תודה!

פורסם

הגיר שהיה בסיירה שלך הוא גיר 3 הילוכים שתוכנן במיוחד לכבודה של הסיירה,והוא נחשב לגיר מצויין ואמין,ובכל מקרה הוא עדיף על הגיר המקורי שבקפרי שלך(בורג-וורנר)ששימש אירופאיות רבות בשנות ה 70(פיג'ו 404-504,וולבו ואפילו אלפא(ברלינה)אחמנא ליצלן..).השאלה היחידה אם גל ההניע(דרייב שאפט)יתאים באורכו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה - ואבדוק את הנושא!

• תוכן חדש...