Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דריישפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחילה לי בעיה בקפרי של רעידות בזמן נסיעה, יש בכל האוטו וויברציות שמאוד מפריעות

המכונאי אמר לי שיש בעיה של חופש בדריישפט והוא צריך איזון אבל הוא לא מיתעסק עם זה.

אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף גיר מ-4 הילוכים ל-5 הילוכים של סיירה

האם כדאי להמתין עם שיפוץ הדריישפט עד להחלפת הגיר ?

האם זו יכולה להיות בעיה בגיר ולא בדריישפט ?

איך קורה דבר כזה שדריישפט מתחיל לעשות בעיות של חופש ואיזון ?

מה בערך עלות של שיפוץ כזה וכמה זמן ?

מישהוא מכיר מוסך שמיתמחה בעניין בפ"ת ?

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום אופיר!

1.בדוק האם הדרייבשאפט תואם לגיר החדש ואין שינוי כלשהו (בעיקר באורך) לפני שאתה עושה משהו.

2.רעידות יכולות להגרם גם מהגיר (אולי ציר היציאה - OUTPUTSHAFT בגיר).

זוהי עוד סיבה לחכות.

3.אצלי היו גם רעידות מטרידות - הם נפתרו בהחלפת קופלונג עם מיסב שיושב על ציר ההינע. בדוק גם את האופצייה הזו.

4.יש איזה בחור שהיה משפץ דרייבשאפטים באיזור איפה שהיה מרכזים 2000 בדרום ת"א. אין לי מושג מה איתו היום.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

פרק אותו ותן ל"המדביק" בת"א

קטן אליהם להערכתי 250-350 שח

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

אופיר, יש סיכוי גדול שתצטרך לשנות את האורך של הדריישפט שלך וגם אולי תצטרך לשנות את מיקום התושבות של הגיר החדש. (ככה קרה אצלי, גם בניתי תושבת גיר חדשה וגם קיצרתי את הדריישפט) . בנוסף, בדריישפט הנפוץ בקפרי הצלבים מגיעים מחוברים קבוע ולכן אם למשל נשבר צלב צריך להחליף את כל הדריישפט או לשפץ אותו. מה שניתן לעשות הוא להרכיב צלבים מתפרקים וכך אם הולך צלב ניתן בקלות רק להחליף את הצלב. לי היה דריישפט עם צלבים קבועים והחלפתי לדריישפט עם צלבים מתפרקים ובנוסף קיצרתי אותו שיתאים לגיר החדש. את הכל עשיתי אצל כל-גל בבנין מרכזים בדרום ת"א (איפה שהיתה השריפה הגדולה). הוא עדיין עובד. דרך אגב בדיקת חופש צלב אתה יכול לעשות לבד. כמובן שכדאי לך לחכות עד להחלפת הגיר .

אריק

• תוכן חדש...