Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ghia

udical
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזשהו קשר בין ghia של ה carmen ghia לבין ה ghia (אני חושב שזו סדנת עיצוב איטלקית)שמסמלת רמת גימור של פורד ?

תודה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
יש איזשהו קשר בין ghia של ה carmen ghia לבין ה ghia (אני חושב שזו סדנת עיצוב איטלקית)שמסמלת רמת גימור של פורד ?

תודה.

א.יש קשר.

ב. לא CARMAN אלא KARMANN

ג. כארמן- סדנא גרמנית, נשכרה ע"י פולקסווגן, וזו פנתה אל גהיה-סדנא איטלקית , וביחד עיצבו לפולקסווגן את מכונית הספורט מבוססת החיפושית.

פורסם

אם אני לא טועה

גיאה היתה סדנת עיצוב שבנתה בין היתר את הדגמים ה"אעלק" ספורטיביים של פולקסוואגן, type14 ו type 34, עד שפולקסוואגן נטשו את הדגמים מבוססי החיפושית ב 74 ועברו לקו החדש של הגולף, פאסאט ושירוקו. גיאה נקלעו כמובן לקשיים ופורד קנו אותם ומאז הסדנה מרכיבה אצלה את הדגמים ברמת הגימור הגבוהה של פורד, למשל הסיירה גיאה שלי שבתמונה...

IMG_0776_1.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כפי שיובל אמר,גיהה היא רמת הגימור הגבוהה ביותר של מכוניות פורד מסוף שנות ה 70,רק שהן לא מורכבות על ידה,אלה משתמשות בסמלה של סדנת העיצוב האיטלקי.כיום גיהה לא מרכיבה מכוניות.ככלל,חשיבותן של סדנאות העיצוב האיטלקיות הולך ופוחת,מאחר ואת רוב הדגמים החדשים מעצבים היצרנים בעצמם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פורסם
איפה ניתן להשיג סמלים של ghia, כמו שיש על פורד סיירה? (יובל ?)

תודה מראש.

איזו שאלה - כמובן, להוריד בלילה מסיירה של יובל! :twisted::-P:wink:

(סתם, סתם, אפילו לא בצחוק:shock: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בוא נראה...לקנות מאיבאיי...או לגנוב מיובל...לקנות או לגנוב, לקנות או לגנוב...:twisted:

סתם סתם, תודה לשניכם על הרעיונות, נראה לי שאני אזמין מאיבאיי בקרוב...

האמת אין לך ברירה אלא לקנות באיביי, את שלי לקחו כבר מזמן...

אבל...

ראיתי לאחרונה כמה רכבי מונדיאו חדשים בדרגת גימור גיאה עם סמלים נאים בקורת החלון האחורי...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

גם לנו היה פעם פורד סיירה גיאה מנוע 200 ידנית .

באותה תקופה היא החליפה את הקורטינה GXL שהייתה לנו.

תמונות של שני הרכבים: (התמונות באיכות זוועה כי צילמתי את זה מהטלויזיה שראינו את הקלטת וידיאו מלפני 25 שנה.)

DSCF3365.JPG

DSCF3354.JPG

פורסם
האמת אין לך ברירה אלא לקנות באיביי, את שלי לקחו כבר מזמן...

אבל...

ראיתי לאחרונה כמה רכבי מונדיאו חדשים בדרגת גימור גיאה עם סמלים נאים בקורת החלון האחורי...

דרך אגב, בשיא הרצינות - תנסו במיגרשי גרוטאות! הרי יש מונדיאו מושבתות אחרי תאונות, לא נראה לי, שמישהו יצטרך את הסמלים שלהם (כמובן, אם לא לקחו אותם כבר לפני זה).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...