Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריומף ספיד פיאר דגם mh2 מחפשים-

גג מקורי, פנסים אחוריים, פגוש קדמי שתי סירות

כל מי שיודע אני ישמח לקבל הצעותתתתת

תודה

פורסם

קשה לי להאמין שתמצאו חלקים לדגם הנ"ל זמינים בארץ - ויותר מכך, גם אם תמצאו סביר להניח שיהיו במצב גרוע!!!

לפיכך התשובה המתבקשת היא הבאת החלקים הנ"ל מחו"ל (רצוי אנגליה) - שם ניתן גם להשיג חלקים משומשים במחירים הוגנים ביותר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יבוא דרך האינטרנט ובעיקר מ EBAY הוא בדרך כלל לא בעיה. כבר עשיתי את זה מספר פעמים בעבר, והבעיה היחידה שיכולה להיות ברכישה מאדם פרטי היא חוסר התאמה של החלק - אז חשוב שתהיה איתו תקשורת טובה והבנה מלאה של שני הצדדים על איזה חלק מדובר, לאיזה דגם ולאיזו שנה.

צריך לקחת בחשבון שגם אם החלק עצמו נורא זול, עלות המשלוח יכולה להיות זוועתית, והמכס גם אוהב לשלוח את הידיים לכיס.

מלבד זאת, בכל מגזין למכוניות קלאסיות (CLASSIC CARS, CLASSIC AND SPORTS CARS, PRACTICAL CLASSIC) יש המון מודעות של חברות שמייצרות וסוחרות בחלפים. ומאחר ורוב המגזינים האלו בריטיים, הדגש הוא על מכוניות בריטיות. כך שחלקים לטריומף אפשר למצוא שם בלי בעיה. את המגזינים, אגב, אפשר לרכוש בסטימצקי במחירים מופקעים.

פורסם
השוביניסט היחידי כאן הוא אתה. כול העונים התיחסו לשאלה שנשאלה ורק אתה מתיחס למין השואל(ת). וגם התמונה שהעלית בהתיחסות לנושא לא לענין.[

ידידי

כניראה שמפלס ההומור שלך ירד יחד עם הטמפרטורות-עם מישהי או מישהו נפגע מדברי או מהתמונה

איתו הסליחה-למען הסר כל ספק ההתנצלות פונה לגברים ונשים כאחד....רן

desertchopper.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חחח מה קרה...גם מישהי יכולה לברר...סתם פשוט אבא שלי בעל מוסך והוא רוצה לשפץ לי אחת

בכל מקרה תודה!

פורסם
טריומף ספיד פיאר דגם mh2 מחפשים-

גג מקורי, פנסים אחוריים, פגוש קדמי שתי סירות

כל מי שיודע אני ישמח לקבל הצעותתתתת

תודה

יש לי גג חדש + חלקים לטריומף ספיטפייר MK3 , תבדקי אם זה מתאים לדגם שלך.

בברכה - ברי

• תוכן חדש...