Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו תתן כבוד!!![

לו לשכוח שהדשבו היא אחת המכוניות שביזמנו עשו בית-ספר לכולם כאשר הפח-נוע הזה חצה את הסהרה

מבלי להיתקע!!!

כמובן לא לישכוח שלדה-שבו (פח-נוע) היו דגמים אים שתי מנועים אחד מלפנים ואחד מאחור.

אז אני מבקש תיתנו להם את הכבוד המגיע להם.

כמו כן לא לישכוח זה היה רכב של סגני אלופים בצבא

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עם כל הכבוד , ויש כבוד -

הבובה הזאת :

galil3.jpg

galil5.jpg

היא שלי . וחוץ ממנה הייתה לנו עוד אחת , ודיאן אחת.

אחרי פעמיים צבע כללי , הח' מנוע ועוד חצי אוברול , ועוד כל מיני - אני חושב שאני מכיר מספיק את ה-2CV...

אם תהיה נחמד מספיק אולי נרשה לך לעזור בשיפוץ שלה לכשתגיע לפרקה :wink:(שנה הבאה אספנות)...

פורסם

קודם כל..... כבוד גדול. סחתיין.

דבר שני, רציתי להזכיר לכם שהסיבה שה"פריז דאקאר" מלא בג'יפים למיניהם היא לא בגלל שזה מרוץ לג'יפים. ההפך, זה מרוץ ראלי ובמרוץ ראלי אין ג'יפים. הסיבה היחידה שהמרוץ נשלט בשנים האחרונות ע"י ג'יפים היא שזה האינטרס של יצרני הרכב. פאג'רו שניצח בפריז דאקאר יימכר באולמות התצוגה כמו לחמניות חמות. אני לא בטוח שאם את המרוץ הייתה מנצחת מיצובישי לנסר, זה היה משפיע על המכירות שלה.

לפני דור הג'יפים והדאווין השתתפו במרוץ מכוניות ראלי, חלקן 4X4 וחלקן לא.

זכור לי ג'קי איקס והפורשה 911 שלו וזכורה לי גם מצוין אופל מנטה 400 שניצחה את הראלי. הרכב האחרון שניצח את הראלי ללא הנעה כפולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמר תקן אותי אם אני טועה ,ה2CV הזו היא לא סהרה (שני מנועים)נכון?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
עם כל הכבוד , ויש כבוד -

הבובה הזאת :

galil3.jpg

galil5.jpg

היא שלי . וחוץ ממנה הייתה לנו עוד אחת , ודיאן אחת.

אחרי פעמיים צבע כללי , הח' מנוע ועוד חצי אוברול , ועוד כל מיני - אני חושב שאני מכיר מספיק את ה-2CV...

אם תהיה נחמד מספיק אולי נרשה לך לעזור בשיפוץ שלה לכשתגיע לפרקה :wink:(שנה הבאה אספנות)...

שלום שמררררררררררר.

תרשה לי תרשה לי אני מיתחנןןןןן:roll:

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שמר תקן אותי אם אני טועה ,ה2CV הזו היא לא סהרה (שני מנועים)נכון?

סהרה

25.jpg

22.jpg

(לא לדאוג בקשר לזיהוי הרכב , הוא כבר לא בארץ :? .)

דה שבו

Citroen-2CV--90.jpg

• תוכן חדש...