Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

השאלה שלי היא לגבי מיני מיינור מארק 2 .

(זה הדגם עם הצירים החיצונים וחלונות הזזה )

1 מה ההבדל בינה לבן שאר דגמי המיני החדשים יותר ?

2 האם החלקים המכנים זהים לשאר המיני ?

3 כמו שאני הבנתי יש לה איזה שהו מדחף בגלגלים האחורים שמרים את החלק האחורי ברגע ההנעה ( כמו בסיטרואן) האם אפשר להחליפו למצב רגיל מרכב מיני יותר חדשה ?

4 האם שיפוץ של רכב כזה הוא כמו שיפוץ של כל מיני אחרת ?

בתודה מראש

פורסם

3 כמו שאני הבנתי יש לה איזה שהו מדחף בגלגלים האחורים שמרים את החלק האחורי ברגע ההנעה ( כמו בסיטרואן) האם אפשר להחליפו למצב רגיל מרכב מיני יותר חדשה ?

4 האם שיפוץ של רכב כזה הוא כמו שיפוץ של כל מיני אחרת ?בתודה מראש

בעיקרון, הרכבים דומים מאוד, יש מספר חלקים שונים אבל זה לא קריטי. אין בעיית זמינות לחלפים (בטח לא באנגליה). אם אתה מחפש 100% מקוריות אז תצתרך להביא חלקים מחו"ל. אם מקוריות לא בראש מעיינך אז כל חלק לא תקין יוכל להיות משודרג ממיני מודרנית יותר( חוץ מכמובן חלקים יחודיים כמו חלונות ההחלקה וכו')

בקשר לסעיף 3, אין לי מושג על מה אתה מדבר ואיפה שמעת את זה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקשר לסעיף 3, אין לי מושג על מה אתה מדבר ואיפה שמעת את זה!קודם כל תודה על המידע בגירה

איך שהבנתי יש שינוי בחלק האחורי ככה הבנתי ממישהו שיש לי אותה ( להבדיל ממני אחרות )

שזה מתרומם משהו , כפי שהבנתי זה חלק שקשה להסיג , רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את החלק הזה לחלק של מיני רגילה . אם כמו שאמרת שניתן לשדרג את כל החלקים ממיני יותר חדשנית גם את החלק המדובר אז ענית לי על השאלה ...

פורסם

תנסה להיות יותר ספציפי. לא מבין מה ז"א חלק שמתרומם. אם אתה מדבר על משהוא סטייל מערכת פנאומטית של סיטרואן, אז לא, אין כזה דבר בשום מיני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה מה שהבנתי ,שזו מערכת פנאומטית כמו של סיטרואן.

אני אברר שוב את העיניין.

כנראה מדובר על מערכת ההידרולסטיק (hydrolastic) שהיוותה את יחידת המתלה בדגמי המיני ובהמשך הוחלפה ע"י ההידרוגז (hydrogas) שהימשיכה גם למיני מטרו.

בכל אופן, יחידות אלו אינן יודעות לשנות את גובה הרכב או את העומס הקפיץ כמו בסיטרואן.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...