Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר זמן מה שאני מחפש מקום לאחסן בו רכב שאני מעוניין לשפץ. היש מישהו שיכול\ה

להפנות אותי למקום מתאים? מחסנים להשכרה, האנגרים - דברים בסגנון הזה.

מקום שבו אפשר להשאיר רכב מפורק, אבל נעול תחת מנעול ובריח, ולא לדאוג לגבי

חלקים חסרים בפעם הבאה שתחזור.

בעצם, מה עושה מי שאין לו חצר או מחסן?

* עריכה : שכחתי לציין שאני מוכן לשלם עבור מקום כזה *

רוב תודות.

פורסם

אתה מוזמן לעקוב אחרי השרשור הזה.

שכחתי לציין בהודעה המקורית - כמובן שאני מוכן לשלם תמורת מקום שכזה.

פורסם
באיזה אזור?

אכן שכחתי לציין זאת -

איזור המרכז, משהו כמו 30-40 דקות נסיעה מקסימום מתל-אביב (בהנחה שהכבישים

פנויים למדי).

פורסם

יש לי דוד שיש לו מחסן בין כפר שמריהו להרצליה (אם אתה בא מכיוון כ"ש אז בצד ימין בדיוק אחרי הפסי רכבת)

תנסה לצור איתו קשר ואולי יצא משהו

קוראים לו יוסי תגיד לו שדיברת עם האחיין המתוק שלו מבית שאן

050264103

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם
יש לי דוד שיש לו מחסן בין כפר שמריהו להרצליה (אם אתה בא מכיוון כ"ש אז בצד ימין בדיוק אחרי הפסי רכבת)

תנסה לצור איתו קשר ואולי יצא משהו

קוראים לו יוסי תגיד לו שדיברת עם האחיין המתוק שלו מבית שאן

050264103

תודה!

פורסם

זה מזכיר לי...

יש סרט נחמד שקוראים לו: "כריסטין"

עכשיו בסרט יש איזה בחור שקונה גרוטאה ומשפץ אותה בתוך אנגר של מישהו שהוא משלם לו.... כלומר זה עסק - משלמים לבחור, ואז אתה משאיר את הרכב שם וחוזר לשפץ אותו שם מתיי שאתה רוצה. זה נשמע רעיון נחמד מאוד...

(דרך אגב - בסופו של דבר מגלים שלמכונית יש נשמה, והיא משתלטת על כל אחד שקונה אותה, והיא אפילו יכולה לתקן את עצמה ! סרט טוב...)

פורסם

תמורת תשלום שכ"ד אין בעיה למצוא מקום איחסון/שיפוץ.בהנחה כמובן שאתה נזקק רק למחסן ולא לשרותי מוסך.מי שמחפש מחסן ומושב רשפון (25 דקות מתל אביב)נוח לו-שישלח לי הודעה ואעזור לו בשמחה.אהוד

פורסם
זה מזכיר לי...

עכשיו בסרט יש איזה בחור שקונה גרוטאה ומשפץ אותה בתוך אנגר של מישהו שהוא משלם לו.... כלומר זה עסק - משלמים לבחור, ואז אתה משאיר את הרכב שם וחוזר לשפץ אותו שם מתיי שאתה רוצה. זה נשמע רעיון נחמד מאוד...

אם חושבים על זה.למה אין בארצנו הקטנטונת שום עסק שמיתעסק רק עם רכבי אספנות?

משהו כמו מקום גדול למכירה וקניה ושיפוץ ויבוא רכבים וחלקים לרכבי אספנות :!::!: :!

דרך אגב בארה"ב וגם באירופה זה הולך לא רע ביכלל.

ותחשבו על זה ואני פתוח להצעות :lol:

ג

פורסם
זה מזכיר לי...

אם חושבים על זה.למה אין בארצנו הקטנטונת שום עסק שמיתעסק רק עם רכבי אספנות?

משהו כמו מקום גדול למכירה וקניה ושיפוץ ויבוא רכבים וחלקים לרכבי אספנות :!::!: :!

דרך אגב בארה"ב וגם באירופה זה הולך לא רע ביכלל.

ותחשבו על זה ואני פתוח להצעות :lol:

בעתיד יהיה...

אני ידאג לזה... :D

• תוכן חדש...